BCN3D Sigma 3D-tulostin

BCN3D Sigma 3D-tulostin R19

Tägit: , , ,

3 100,00  2 500,00  (alv.0%)

Saatavuus:

Varasto loppu

Kuvaus

BCN3D Sigma R17 3D-tulostin

BCN3D Sigma 3D-tulostin R19

BCN3D Sigma 3D-tulostin on ammattimainen FFF (Fused Filament Fabrication) 3D-tulostin, joka pystyy tulostamaan yksityiskohtaisesti jokaisen esineen, jonka mielessäsi voit vain kuvitella. Sillä on tunnusomainen IDEX (Independent Dual Extruder) -järjestelmä, jonka avulla voidaan tulostaa ilman geometrisia rajoituksia ja tarjoaa mahdollisuuden yhdistää monia nykyisiä tulostustekniikoita, kuten sekamateriaalin, moniväristen ja tukikappaleiden tulostaminen.

Lue blogista R19 mallin uusista ominaisuuksista

Itsenäinen kaksoissuutin

IDEX-järjestelmä koostuu itsenäisestä kaksoissuuttimesta, jonka etuna on sen helppo kalibrointi ja puhtaat tulokset, joissa yhdistetään kaksi väriä tai materiaalia. Tämä on mahdollista, koska jokainen suulakepuristin tulostaa jokaisen osan samalla kun toinen jää sivulle, mikä estää sulan materiaalin pudotuksen tulostettuun osaan.

Värikäs on aina parempi.

Itsenäinen kaksoissuutin sallii BCN3D Sigma R17 3D-tulostin tulostaa samankokoisia monivärisiä kappaleita, jotka edistävät valtavaa askelta 3D-tulostusmaailmassa. Tämä mahdollistaa tulostettujen kappaleiden entistä monimutkaisemman rakenteen ja tekee niistä houkuttelevampia vaikuttamatta sen laatuun tai tulostusaikaan.

Tulostus kahdella materiaalilla

Mahdollisuus tulostaa kahdella erilaisella materiaalilla tekee tästä järjestelmästä ihanteellisen kappaleiden ja osien valmistukseen, jotka saattavat vaatia tukirakenteita, jotka helposti yhdistävät PVA:n (vesiliukoinen materiaali) tukikappaleisiin ja PLA:lle. Käyttäjällä on rajoittamaton määrä mahdollisuuksia tulostaa erilaisia osia, jotka ohittavat lähes kaikki FFF-tekniikan rajoitukset.

Korkealaatuinen tulostus

Tukevan alumiinikotelon ja korkealaatuisten komponenttien ansiosta BCN3D Sigma R17 3D-tulostin voi tulostaa korkeimmillaan jopa 50 μm kerrospaksuudella. BCN3D Sigma voi tulostaa esineitä, joita saatat vain kuvitella erittäin korkealla laadulla ja yksityiskohdilla. Nämä takaavat sille markkinoiden johtavan aseman sekä tarkkuuden että luotettavuuden suhteen.

PRINTING TECHNOLOGY Fused Filament Fabrication (FFF)
EXTRUDERS 2 Dual Extruders
BUILD VOLUME 210mm x 297mm x 210mm
LAYER RESOLUTION 0,05 – 0,30mm (standard nozzle 0,4mm)
POSITION PRECISION 0,0125mm
LCD DISPLAY TouchPAD Resistive Full Color
OPERATING NOZZLE TEMPERATURE Maximum 290°C
PLATFORM TEMPERATURE Maximum 100°C
SUPPORTED MATERIALS PLA, ABS, ABS+, PVA, HIPS, TPE, PETG and similar
FILAMENT DIAMETER 2.85 mm (± 0,05 mm)
CONNECTIONS USB and SD card
REMOVBLE PLATFORM Yes – Glass bed
SOFTWARE INCLUDED Cura-BCN3D (Compatible with SimpliFy3D)
FILE FORMAT STL, OBJ, AMF
PRODUCT DIMENSION 465mm x 440mm x 680mm
NOZZLE DIAMETER 0,4mm (Standard) / 0,6mm (optional to buy)
SUPPORTED OS Windows, Mac, Linux
WEIGHT 19Kg
SHIPPING WEIGHT 21kg

Valmistajan sivut