Verkkokauppa

Vectric VCarve Pro

815,00  657,26  (alv.0%)

Vectric VCarve Pro on täydellinen ohjelmaratkaisu CNC-jyrsintään, kylttien tekoon, puun kaiverrukseen, erittäin taloudelliseen hintaan.

Kuvaus

Vectric VCarve Pro

Vectric VCarve Pro

Vectric VCarce Pro on täydellinen ohjelmaratkaisu CNC jyrsintään, kylttien tekoon, puun kaiverrukseen ja leikkaukseen, erittäin taloudelliseen hintaan!

VCarve Pro on tehokas ja joustava ohjelmapaketti johon sisältyvät kaikki suunnittelu, piirrustus ja koneistus toiminnot. Nämä täyttävät kauppojen ja käyttäjien vaatimukset, samalla kun se on helppokäyttöinen ja edullinen.

Kuten maailmanluokan V-Carving kaiverrustoiminnot , myös VCarve Pro tarjoaa kaikki tarvitsemasi työkalut 2D CNC koneistukseen. Toiminnot kuten True Shape Nesting, Raised Prism koneistus, Auto-Inlays, Wrapped Rotary 4 akselin koneistus, käyttäjän määriteltävät siltaukset, ramppi ajot, sisään/ ulos ajot, automatisoidut työkalut avoimien ja kaksisuuntaisten vectorien koneistamiseen, kehittynyt työstöradan simulointi ja monet muut, ovat kaikki suuniteltu tehostamaan ja nopeuttamaan työntekoasi.

Vectric VCarve sivut

AN-Cadsolutionsin tekemä VCarve pikaopas

Kaiverrus

V-Carving kaiverrustoiminto käyttää V-kaiverrusterää joka liikkuu vaihtelevassa syvyydessä käsintehdyn näköisen 3D efektin luomiseksi. Erittäin nopea ja vahva V-Carving moottori V-Carve Prossa hallitsee mutkikkaat designit helposti. Monimutkaiset designit jotka usein ”tukahduttavat” muut CAM ohjelmat, ja usein vaativat tiedoston osiin leikattuna tai joiden laskemiseen voi mennä yli 15 minuuttia, ovat yleensä helposti hallittavissa VCarve Prossa, yhtenä palana, sekuneissa. Nopean laskemisen ja datan vahvan hallinnan lisäksi olemme usein saaneet asiakkailta palautetta että työstörata toimii paljon sulavammin kuin heidän aiemmissa ohjelmissaan, ohjelmissa jotka yleensä maksavat yli $5000. Mutta sinun ei tarvitse pelkästään luottaa meidän sanaamme- lataa kokeiluversio ja kokeile itse. ”Helpon” Vcarvin toiminnon lisäksi Vectric VCarve kaiverrusohjelma tukee monia kehittyneitä VCarve suunnitelmia, kuten Flat Bottomed V-kaiverrus mahdollisuudella käyttää toista Flat Bottom työkalua optimaalisesti tyhjentämään tasaiset alueet. Toinen edistyksellinen kyky on tukea V-kaiverrusta koneistamalla alueita laajemmin muilla työkaluilla vaaditun syvyyden saavuttamiseksi.