Verkkokauppa

Vectric Cut2D desktop

165,00  133,06  (alv.0%)

Vectric Cut2D  desktop on suunniteltu auttamaan harraste CNC koneen käyttäjiä muuttamaan CAD DXF graaffiset designit GCode / CNC työstöradoiksi

Kuvaus

Vectric Cut2D desktop

Vectric Cut2D desktop

Vectric Cut2D desktop  on suunniteltu auttamaan harraste CNC koneen käyttäjiä muuttamaan CAD DXF graaffiset designit GCode / CNC työstöradoiksi palojen ja komponenttien koneistusta varten.

Hinnoiteltu harraste käyttäjille, Cut2D on edullinen, helppokäyttöinen ohjelma jossa on paljon toimintoja ja joka luo korkealaatuisia CNC työstöratoja lähes kaikille CNC koneille.

Automaattinen terän halkaisijan kompensaatio koneistaa designin tarkalleen oikeaan kokoon ilman että sinun tarvitsee huolehtia käytettävän terän asetuksista manuaalisesti.

Vectric Cut2D

Vectric Cut2D desktop toiminnot

Profiilikoneistus vektori kuvioden ulkopuolelle, sisäpuolelle, tai suljettuun tai avoimeen muotoon. Kompensoi automaattisesti terän muodon ja halkaisijan, jopa käytettäessä kaiverrusterää.
Sillat voidaan lisätä interaktiivisesti profiili työkalupolkuun varmistaakseen että osat pysyvät paikallaan koneistuksen aikana. Sillat ovat välttämättömiä kun koneistetaan paloja irti aihiosta.
Kontrolloi mistä koneistus aloitetaan, sekä terän liikuttelu mahdollisuuksia, mikä on erittäin tärkeää koneistettaessa kovia materiaaleja.
Taskukoneistus jolla on mahdollista käyttää Offset tai rasteri toimintoa.
Nopea kaiverrus työstörata merkitäksesi kaiverrettavia tuotteita, kuten lahjoja, palkintoja, laattoja jne.
Kaikissa työstöradoisa on mahdollisuus monipuolisiin Z-syvyys ja ”ramppi” koneistuksiin.
3D Solid mallin työstöradan esikatselu, joka näyttää mitä materiaalia mikin työstörata poistaa, jolla voi näyttää esikatseltavaa kuvaa monenlaisissa eri materiaaleissa ja valinnanvaraisen värin merkitsemään kohdat joista materiaali on poistettu.
2D Wireframe esikatselu jokaisesta työstöradasta näyttää leikkauksen suunnan, mikä automaattisesti näyttää mitä kohtaa terä työstää.
Työkalu tietokantaohjelma helppoon ja nopeaan terän valintaan. Työkalu tietokantaohjelma myös säilyttää omat työstö tietosi ja terä parametrit- nopeuden, tiheyden, työkalun numeron, jne.
Postprosessori lähes kaikille alan stannardi CNC-koneille.

 

Vectric Cut2D desktop ominaisuudet

Rajojen luominen ja vektori työkalut

Avaa tai vastaanota alan stannardi tiedosto formaatteja. DXF, EPS, AI & PDF tiedostot.
Työskentele tuumissa tai metreissä.
Muokkaa avonaisia muotoja tehdäksesi niistä jatkuvia ja koneistettavia profiileja. Tämä on tyypillinen ongelma monissa DXF tiedostoissa, jotka koostuvat useista erillisistä viivoista.
Tunnistaa ja valitsee automaattisesti kopoidut muodot tiedostossa. Tämä on tyypillinen ongelma työstäessä designejä jotka ovat vanhemmista malleista.
Tekstin syöttö millä tahansa tietokoneeseen tallennetulla True Type tai Open type fontilla. Mahdollisuus valita myös Single Line fontteja.
Tekstin editointi yksittäisten merkkien rivivälien suurentamiseen tai pienentämiseen ja tekstin taivuttamiseen.
Piirrustus työkalut perus kuviohin- suorakulmiot, ympyrät ja ovaalit interaktiivisella koon, sijainnin ja murtoviivan säätämis työkaluilla.
Muokkaa ja siirtele käyttämällä hiirtä tai näppäilemällä.
Yhdistä kaksi päällekkäin olevaa kuviota yhdeksi yksittäiseksi kuvioksi.
Interaktiivinen, helppo ja nopea Node, Point ja Span editointi.
Mittaa etäisyyksiä, kulmia, säteitä ja objektien ominaisuuksia.
Lähetä 2D vektoreita DXF, EPS tai AI tiedostoina käytettäviksi toisilla ohjelmilla.