Verkkokauppa

Vectric Aspire

2 230,00  1 798,39  (alv.0%)

Vectric Aspire on helpoin tapa siirtyä 2D piirroksesta tai luonnoksesta 3D kuvaan ja CNC työstörataan.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Vectric Aspire

Vectric Aspire

Vectric Aspire on helpoin tapa siirtyä 2D piirroksesta tai luonnoksesta 3D kuvaan ja CNC työstörataan.

Aspire on 3D-kuvien mallinnus ja koneistus ohjelma CNC-jyrsintää ja kaiverrettavia projekteja varten. Kuten kaiverrus, koristekaiverrus paneeleihin ja oviin, kustomoitu kaiverrustyö, arkkitehtuurin mallinnus, kolmiulotteiset kyltit, yritysten logon mittatilaustyöt, korujen muotoilu, kustomoidut lahjat ja palkinnot. Aspiren ainutlaatuiset 3D-komponenttien rakennus työkalut tekevät valmiiden 3D-mallien kanssa työskentelystä ja omien 3D-muotojen suunnittelusta helppoa. Aspire perustuu maailmanluokan VCarve Pro designiin ja työstörata koneistoon ja käyttää samaa loogista ja helppokäyttöistä käyttöliittymää.

Aspiren avulla käyttäjät voivat nopeasti ja helposti muuntaa 2D-näkymät, kuvat, piirokset ja graafiset designit ainutlaatuisiksi ja korkelaatuisiksi 3D-kaiverruksiksi ja designeiksi. Kaikki uudet Aspiren 3D-mallinnus työkalut on kehitelty antamaan käyttäjälle joustavuutta ja hallintaa 3D CNC-projekteja koneistettaessa. Käyttämällä aivan uutta joustavaa komponenttien hallinta logiikkaa, käyttäjä voi helposti ja interaktiivisesti muuttaa yksittäisten tai useitten komponenttien kokoa, sijaintia, orientaatiota ja materiaalin ominaisuuksia projekissa koska tahansa.

Esimerkiksi, mallinnettaessa metsä näkymää kaarevaan peitteeseen tai ovipaneeliin, eläimet, puut ja tausta elementit voidaan valita erillisiksi komponenteiksi ja yksittäistä komponenttia tai komponentti ryhmää voidaan liikutella ja muokata koska tahansa- niitä ei ole ”lukittu kuvaan” mikä takaa huiman eron helppokäyttöisyydessä, ja varmistaa ettei projektissa käytettävien yksttäisten komponenttien laatu kärsi.

Verctic Aspire sivut

Vectric Aspire vahvuudet

Vectric Aspire 3D yksittäiset käyttöliittymät 3D-komponenttien suunittelulle ja koneistukselle tekee 3D-mallien piirtämisestä ja rakentamisesta helppoa ja loogista. Lisäksi se laskee 2D- ja 3D-työstöratojen yhdistelmän korkealaatuisten projektien koneistamiseksi. Helppokäyttöisyyttä on korostettu harjoitusmateriaaleissa ja Aspiren toimituksissa yli 6 tunnin opasvideossa. Nämä kattaa kaikki ohjelman käytön näkökulmat. Videot seuraavat liittyvien tiedostojen ja PDF dokumenttien mukana sallien käyttäjien selata harjoitusmateriaalit läpi omaan tahtiinsa. Uusi ja ainutlaatuinen interaktiivinen lisäys 3D-mallien asemointiin fantastisten mallien tekemiseksi. Tämän avulla on helppoa vaihtaa kokoa, korkeutta, sijaintia ja komponentti mallien orientaatiota milloin tahansa.

3D-muotojen rakentaminen 2D-vektoreista interaktiivisilla 3D-muotojen mallinnus työkaluilla tekee erilaisisten muotojen ja asetusten kokeilemisesta helppoa. Muotojen, korkeuden ja kallistumien muutokset päivittyvät välittömästi 3D-näkymään osoittamaan miltä lopputulos tulisi näyttämään. Poistaa arvailun korkealaatuisten mallien luomisesta. Joustavat suunnittelutyökalut mahdollistavat yksittäisten komponenttien editoinnin- siirrä, muuta kokoa ja mittakaavaa, pyörittele, kääntele ja häivytä milloin vain, ilman että sinun täytyy luoda komponentti uudelleen.

Klikkaa ja vedä 3D-komponenttia muuttaaksesi kokoa ja sijaintia projektia rakentaessasi. Korkealaatuinen 3D mallien esikatselu näyttää sinulle miltä mallisi näyttäisi eri materiaaleissa tai väreissä luodaksesi realistisia tuotoksia asiakkaita, internet sivuja tai katalogeja jne. varten. Muuttuva resoluutio komponentti verkko joka säilyttää laadun ja tarkkuuden huolimatta siitä onko sen kokoa muutettu, vai onko se yhdistetty muihin komponentteihin.