Verkkokauppa

Vectric VCarve Desktop

409,00  329,84  (alv.0%)

Vectric VCarve Desktop on täydellinen ohjelmaratkaisu CNC-jyrsintään, kylttien tekoon, puun kaiverrukseen. Desktop versiota suositellaan CNC-koneille, joiden koneistusala on max. 600x600mm

Kuvaus

Vectric VCarve Desktop

Vectric VCarve Desktop

on täydellinen ohjelmaratkaisu CNC jyrsintään, kylttien tekoon, puun kaiverrukseen ja leikkaukseen, erittäin taloudelliseen hintaan!

VCarve desktop on tehokas ja joustava ohjelmapaketti johon sisältyvät kaikki suunnittelu, pohjapiirrustus ja koneistus toiminnot jotka täyttävät kauppojen ja käyttäjien vaatimukset, samalla kun se on helppokäyttöinen ja edullinen.

Kuten maailmanluokan V-Carving kaiverrustoiminnot , myös VCarve tarjoaa kaikki tarvitsemasi työkalut 2D CNC koneistukseen. Toiminnot kuten True Shape Nesting, Raised Prism koneistus, Auto-Inlays, Wrapped Rotary 4 akselin koneistus, käyttäjän määriteltävät siltaukset, ramppi ajot, sisään/ ulos ajot, automatisoidut työkalut avoimien ja kaksisuuntaisten vectorien koneistamiseen, kehittynyt työstöradan simulointi ja monet muut, ovat kaikki suuniteltu tehostamaan ja nopeuttamaan työntekoasi.

Desktop versiota suositellaan CNC-koneille, joiden koneistusala on max. 600x600mm

Vertaile Vertric lisenssien ominaisuuksia