Verkkokauppa

REAL PLA Korkki plus filamentti

31,00  25,00  (alv.0%)

REAL PLA Korkki plus filamentti

1,75 mm 500 g

2 varastossa

Kuvaus

REAL PLA Korkki plus filamentti

REAL PLA Korkki plus filamentti

REAL PLA Korkki plus filamentti (1,75 mm 500 g) on laadultaan korkealaatuisia, ja valmistettu Alankomaissa. Hienojakoiset ainesosat takaavat laadukkaan ja läpimitaltaan tasaisen filamentin, mikä antaa sinulle parhaan 3D-tulostuskokemuksen.

PLA (polymaitohappo) filamentti on yksi vanhimmista ja eniten käytetty materiaali 3D-tulostusyhteisössä, lähinnä siksi, että se on niin monipuolinen ja ympäristöystävällinen kestomuovi. Sen orgaaniset että biohajoavat ominaisuudet mahdollistavat sen, PLA voidaan helposti sekoittaa muiden ainesosien kanssa vaikuttamaan sen muihin ominaisuuksiin, esimerkiksi joustavuuteen ja metallisuuteen. Real PLA on värittömässä muodossaan läpikuultavan luonnonvalkoinen ja sen tulostuslämpötila on 195-205 astetta (riippuen suuttimen kuumapään ominaisuuksista). Realin tummat värit saattavat vaatia muutaman asteen korkeamman lämpötilan ylimääräisen värin vuoksi. Filamentin tulee tulostua tasaisesti ja näyttää hieman kiiltävältä. PLA on tiheämpi ja kovempi kuin ABS, mutta on hauraampi ja alttiimpi halkeilulle suuressa kuormituksessa. Se on myös vähemmän säänkestävä (UV-valo ja vesi) kuin muut tavalliset kestomuovit (kuten Nylon, ABS ja PET-G).

PLA:lla voi tulostaa hyvin kuumennetulle pinnalle Blue Painters- tai Kapton-nauhalla ja useimmilla 3D-tarra-arkeilla. Helppokäyttöisyyden vuoksia on suositeltavaa käyttää liimaspayta kuten 3DLAC lasisella tulostusalustalla. Alhainen tulostusalustan lämpötila välillä 50-60 asteen vähentää edelleen vääntymistä ja tekee lopullisen tulostuksen irrottamisen helpommaksi tulostuspinnan jäähtymisen jälkeen.

Pakkaus

Kaikki myymämme filamentit ovat hyvin pakattu ja niiden materiaalinominaisuudet selvästi merkittynä. Ominaisuudet on painettu suoraan paketin sisäpuolelle, mukaan lukien suositellut tulostus- ja alustan lämmitys lämpötilat. Lisäksi jokainen kela on tiivisti tyhjiöpakattu kosteutta suojaavaan silikaattipussiin filamentin pitkäikäisyyden varmistamiseksi.

Filamentin säilytys

Filamentin laatu ja säilytys on yksi onnistuneiden tulosteiden tärkeimmistä ainesosista. Monet keskittyvät tiukasti tuotteen välittömään valmistumiseen ja unohtavat, että hyvin säilytetty kela on yhtä tärkeä. Mutta mikä on suurin vaikutus pitkällä aikavälillä filamenttien laadun heikentymiseen? Vastaus on yleensä “kosteus”. Filamentti ei pysty käsittelemään kosteutta hyvin, ja siksi suosittelemme filamentin säilyttämistä viileässä ja kuivassa ympäristössä, mieluiten tyhjiöpakatussa silikaattipussissa.

Kelan koko

Filamentin paino 500 g
Filamentin pituus 250 m

Tulostusominaisuudet

Filamentin tyyppi PLA
Suuttimen lämpötila 190 – 210 °C
Pedin lämpötila 0 – 50 °C
Pedin lämpötila tarran kanssa 0-30 °C
Väri Vaalean ruskea
Elintarviketurvallinen Kyllä
Erikoisuus Puu
Läpimitta 1.75 mm
Läpimitan toleranssi 0.05 mm

Valmistajan sivut