Verkkokauppa

REAL ABS Pro valkoinen filamentti

40,00  32,26  (alv.0%)

REAL ABS Pro valkoinen filamentti 1.75mm

2 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

REAL ABS Pro valkoinen filamentti

REAL ABS Pro valkoinen filamentti

PLA 1.75mm tulostusnauha 1kg

REAL ABS Pro valkoinen filamentti, paras valinta filamentiksi, jossa on ABS -ominaisuudet pedin ja kerroksen tarttumiseen.

ABS Pro -filamentti valkoinen 1,75mm 1000g on Alankomaissa valmistettu korkealaatuinen filamentti. Todelliset filamentit takaavat korkealaatuisen, halkaisijaltaan tarkan filamentin, mikä takaa parhaan 3D-tulostuskokemuksen.

ABS Pro on hämmästyttävä seuraaja teollisuuden vähitellen parantavalle ABS-filamentin laadulle ja helppokäyttöisyydelle. Tämä materiaali säilyttää ABS:n fantastisen ulkonäön, mutta nostaa tulostuksen luotettavuuden PLA -tasolle poistamalla kerroksen delamination ja vääntymisen. Lisäksi mekaaniset ominaisuudet ylittävät tavanomaisen ABS:n ominaisuudet, mukaan lukien sitkeys, säänkestävyys ja iskunkestävyys. ABS Pro on yleisesti yhteensopiva kaikkien FDM-tulostimien kanssa, jotka mahdollistavat lämmityspedin käytön, ja se on ilmeinen korvaaja vanhoille rullille.

Pakkaus

Kaikki myymämme filamentit ovat hyvin pakattu ja niiden materiaalinominaisuudet selvästi merkittynä. Ominaisuudet on painettu suoraan paketin sisäpuolelle, mukaan lukien suositellut tulostus- ja alustan lämmitys lämpötilat. Lisäksi jokainen kela on tiivisti tyhjiöpakattu kosteutta suojaavaan silikaattipussiin filamentin pitkäikäisyyden varmistamiseksi.

Filamentin säilytys

Filamentin laatu ja säilytys on yksi onnistuneiden tulosteiden tärkeimmistä ainesosista. Monet keskittyvät tiukasti tuotteen välittömään valmistumiseen ja unohtavat, että hyvin säilytetty kela on yhtä tärkeä. Mutta mikä on suurin vaikutus pitkällä aikavälillä filamenttien laadun heikentymiseen? Vastaus on yleensä “kosteus”. Filamentti ei pysty käsittelemään kosteutta hyvin, ja siksi suosittelemme filamentin säilyttämistä viileässä ja kuivassa ympäristössä, mieluiten tyhjiöpakatussa silikaattipussissa.

Valmistajan sivut