Verkkokauppa
Ale!

REAL PLA musta filamentti 0.5kg

Alkuperäinen hinta oli: 20,00 €.Nykyinen hinta on: 15,00 €. 12,10  (alv.0%)

REAL PLA musta filamentti 0.5kg 1.75mm

4 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

REAL PLA musta filamentti

REAL PLA musta filamentti 0.5kg

REAL PLA musta filamentti 0.5kg 1.75mm on kova kestomuovi, joka on valmistettu uusiutuvista lähteistä (pääasiassa maissitärkkelystä), PLA-filamentilla on vähäinen kutistuminen ja suhteellisen alhainen sulamislämpötila 175 ° C. Se on helppokäyttöinen ja helppo yhdistää eri yhdisteissä, ja siksi se onkin niin suosittu tulostusmateriaali.

Pakkaus

Kaikki myymämme filamentit ovat hyvin pakattu ja niiden materiaalinominaisuudet selvästi merkittynä. Ominaisuudet on painettu suoraan paketin sisäpuolelle, mukaan lukien suositellut tulostus- ja alustan lämmitys lämpötilat. Lisäksi jokainen kela on tiivisti tyhjiöpakattu kosteutta suojaavaan silikaattipussiin filamentin pitkäikäisyyden varmistamiseksi.

Filamentin säilytys

Filamentin laatu ja säilytys on yksi onnistuneiden tulosteiden tärkeimmistä ainesosista. Monet keskittyvät tiukasti tuotteen välittömään valmistumiseen ja unohtavat, että hyvin säilytetty kela on yhtä tärkeä. Mutta mikä on suurin vaikutus pitkällä aikavälillä filamenttien laadun heikentymiseen? Vastaus on yleensä “kosteus”. Filamentti ei pysty käsittelemään kosteutta hyvin, ja siksi suosittelemme filamentin säilyttämistä viileässä ja kuivassa ympäristössä, mieluiten tyhjiöpakatussa silikaattipussissa.

Valmistajan sivut