Verkkokauppa

PrimaSelect PP PolyPropyleeni filamentti 500g

35,00  28,23  (alv.0%)

PrimaSelect PP PolyPropyleeni filamentti 500g

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 22452 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

PrimaSelect PP PolyPropyleeni filamentti 500g

PrimaSelect PP PolyPropyleeni filamentti 500g

PrimaSelect PP PolyPropyleeni filamentti 500g (PP) on puolijäykkä ja erittäin kevyt materiaali. PP:tä käytetään usein varastointi- ja pakkaussovelluksissa. Hanki tämä yleisesti käytetty kestomuovi 3D-tulostimen filamenttina nyt.

Materiaaliominaisuudet:

  • Soveltuu astianpesukoneisiin ja mikroaaltouuneihin.
  • Erittäin hyvä yksittäisten kerrosten tarttuvuus
  • FDA:n hyväksymä elintarvikekäyttöön
  • Kestää hyvin kemikaaleja – Kestää väsymystä

PrimaSelect Polypropeeni 3D-tulostinfilamentti:

PrimaSelect polypropeeni (PP) on puolijäykkä ja kevyt materiaali. PP:tä käytetään laajalti varastointi- ja pakkaussovelluksissa. Nyt voit 3D-tulostaa tätä vaikuttavaa materiaalia filamenttina.

PP-filamentti, jolla on korkea optinen läpinäkyvyys

PrimaSelect PP -filamentti on kehitetty korkean optisen läpinäkyvyyden ansiosta. Läpinäkyvyys ei vaikuta mekaanisiin ominaisuuksiin. PrimaSelect PP:llä on erittäin hyvä kerrosten tarttuvuus. Tämä PP tuottaa erittäin sileän pinnan 3D-tulostuksen aikana. PrimaSelect PP soveltuu erinomaisesti saranoiden tai hihnojen 3D-tulostukseen. Käsittele tätä korkean suorituskyvyn materiaalia filamenttina 3D-tulostimessasi.

Polypropeeni – Yksi käytetyimmistä muoveista.

PrimaSelect PP on yksi materiaaleista, kun on kyse prototyyppien ja loppukäyttäjätuotteiden valmistuksesta. Polypropeeni on yksi maailman käytetyimmistä muoveista. Siinä PP vakuuttaa suurella sitkeydellään ja väsymislujuudellaan. PrimaSelect PP:n lämmönkestävyys on hyvä jopa yli 100°C. Lisäksi materiaali kestää myös useimpia kemikaaleja ja happoja, myös voimakkaita teollisia puhdistusaineita. PrimaSelect PP:llä on korkea sähköinen kestävyys. PP ei ole herkkä kosteudelle. Materiaalin alhaisen tiheyden ansiosta valmiit 3D-tulosteet ovat erittäin kevyitä.

PP-filamentti on astianpesukone- ja mikroaaltouuniturvallinen.

Toinen PrimaSelect PP:n puolesta puhuva argumentti on se, että materiaali on astianpesukone- ja mikroaaltouuniturvallinen. Tämä avaa tälle jännittävälle materiaalille käyttömahdollisuuksia monissa eri sovelluksissa. PrimaSelect PP on myös täysin FDA-hyväksytty ja täyttää EU:n materiaaliasetuksen nro 1935/2004 vaatimukset. Se sääntelee elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvia materiaaleja.

PP:n 3D-tulostusta koskevat vaatimukset

PrimaSelect PP ei tartu hyvin tavallisiin pintoihin, kuten BuildTakiin, lasiin tai PEI-pinnoitteisiin. Paras tapa saada PrimaSelect PP tarttumaan hyvin on käyttää normaalia pakkausteippiä tai polypropeenikalvoa. Lisäksi tarvitaan lämmitetty tulostusalusta. Suosittelemme käyttämään 3D-tulostinta, jossa on suljettu kammio. Jos teet pienempiä malleja additiivisesti, voit tehdä tämän myös avoimella 3D-tulostimella.

Suuttimenkärki PP:n 3D-tulostamiseen

Voit käsitellä PrimaSelect PP:tä tavanomaisella suuttimenkärjellä. Mitään erityistä suuttimenkärkeä ei tarvita.

Valmistajan kotisivut