Verkkokauppa

PrimaCreator Super Strong 500ml musta hartsi

65,00  52,42  (alv.0%)

PrimaCreator Super Strong 500ml musta hartsi. Kun haluat hämmästyttäviä tuloksia halvemmalla kuin monet muut merkit – PrimaCreator VALUE -hartsi tulee olla ensimmäinen valinta!

Kohokohdat:

Suuri joustavuus, lujuus ja erittäin hyvä iskunkestävyys

Erittäin helppokäyttöinen

Alhainen haju

Tuotetunnus (SKU): 26603 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

PrimaCreator Super Strong 500ml musta hartsi

PrimaCreator Super Strong 500ml musta hartsi

Kun haluat hämmästyttäviä tuloksia halvemmalla kuin monet muut merkit – PrimaCreator VALUE-hartsi tulee olla ensimmäinen valinta!

VALUE-sarjan hartsi on korkealaatuista hartsia, joka on valmistettu parhaista materiaaleista. Tulosteesi kovettuvat joko auringonvalossa tai UV-kovetuskaapissa.

Valmis painatus on yksivärinen osa, jossa on kaunis mattapinta, erinomaiset yksityiskohdat ja sileät kerroksen siirtymät.

Super Strong-hartsin lisäetuna on se, että se on paljon joustavampi ja vahvempi kuin normaali hartsi, jopa vahvempi kuin ABS-hartsit. Se on myös vähemmän hauras, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan taivuttaa ja se silti palaa alkuperäiseen muotoonsa.

Super Strong-hartsi on täydellinen mallien valmistukseen, suunnitteluun ja varaosiin. Tämä hartsi sopii myös hyvin toiminnalliseen prototyyppityöhön, koska se on riittävän kova käsiteltäväksi, lasit ovat loistava esimerkki tuotteesta, jonka on oltava vahva, mutta taipuisa.

VALUE-hartsi on kehitetty toimimaan hyvin pienitehoisilla DLP-koneilla, kuten Wanhao Duplicator 7, SparkMaker, Anycubic Photon, Zortrax Inkspire ja muilla tulostimilla, jotka käyttävät UV-valoa kovettamiseen.

  • Optimoitu UV-valolähteelle 395 – 405 nm.
  • Nopea kovettumisaika, 4 – 10 (väristä riippuen) sekuntia kerrosta kohti nopeamman tulostuksen saavuttamiseksi.

Tulostuksen jälkeen puhdista IPA: lla (isopropyylialkoholi) ja huuhtele ylimääräinen hartsin. Vielä parempi valinta on Prima Creator Resin Cleaner, jolla ei ole niin voimakasta hajua.

Kun on kovettumisen aika, voit käyttää auringonvaloa tai UV-kovetuskaappia. Riippuen tulosteesta kovetusajat voivat vaihdella:

  • UV-valo kovetuskaapissa kestää noin 2–5 minuuttia.
  • Auringonvalossa 10-20 minuuttia.
  • Päivänvalossa pilvisenä päivänä voi kestää jopa 60 minuuttia.

Valmistajan kotisivut