Verkkokauppa

PrimaCreator Easyprint Flex 95A harmaa 500g

30,00  24,19  (alv.0%)

PrimaCreator Easyprint Flex 95A harmaa 500g

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 24155 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

PrimaCreator Easyprint Flex 95A harmaa 500g

3D-tulostus helppoa ja joustavaa – Osta EasyPrint FLEX -filamenttia PrimaCreatorilta 3D-tulostimeesi. Joustava filamentti on kestävää, joustavaa ja erittäin käyttäjäystävällistä. EasyPrint FLEX perustuu TPU:hun ja tarjoaa sinulle lukuisia etuja. Tulosta helposti 3D-tulostamalla UV-stabiileja komponentteja ulkokäyttöön, kemikaaleja ja öljyä kestäviä tiivisteitä ja muita vaativia joustavia kohteita.

Siksi sinun kannattaa käyttää EasyPrint FLEX TPU:ta!

 • Shore-kovuus 95A – Optimaalinen tiivisteisiin, pohjallisiin, kahvoihin ja muuhun!
 • Täydellinen kelaaminen, ei enää sotkeutuvaa filamenttia
 • Helppo tulostaa laajalla lämpötila-alueella 180°C – 230°C
 • Täydellinen pyöreys
 • Täydellinen halkaisijan toleranssi +/-0,05 mm:n sisällä.
 • Älykäs pituusindikaattori kelalla
 • UV-kestävä
 • Joustava, kestävä ja öljyn- ja rasvankestävä filamentti

EasyPrint FLEX TPU – joustava filamentti PrimaCreatorilta

EasyPrint FLEX TPU on PrimaCreatorin uusin joustava filamentti. Tämä 3D-tulostinfilamentti on kehitetty keskittyen kestävyyteen, joustavuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Filamentti on valmistettu TPU:sta (Thermoplastic Polyurethane), joka on yksi yleisimmin käytetyistä polymeereistä joustavissa 3D-tulostusmateriaaleissa. Hyödy nyt TPU:n eduista ja helposta käsittelystä. Materiaalin vääntyminen on minimaalista, materiaalin kutistuminen on vähäistä, se on erittäin kestävä ja kestää useimpia kemikaaleja ja öljyjä.

Miksi minun pitäisi käyttää EasyPrint FLEX TPU:ta joustavana filamenttina?

 • Shore-kovuuden 95A ansiosta sitä on erittäin helppo käsitellä.
 • Täydellinen kelaaminen, ei enää sotkeutuvaa filamenttia.
 • Helppo käsitellä laajalla lämpötila-alueella 180°C – 230°C.
 • Täydellisen tasaisen pyöreä
 • Täydellinen halkaisijan toleranssi +/-0,05 mm:n sisällä.
 • Älykäs pituuden osoitin kelan päällä
 • UV-kestävä

Joustava filamentti, jolla on korkea Shore-kovuus, mahdollistaa helpon käsittelyn.

EasyPrint FLEX TPU:n Shore-kovuus on 95 A. Tämä vastaa suurin piirtein kengän kumikorkoa tai ostoskärryn pyörän. Lisäksi joustavaa filamenttia on erittäin helppo käsitellä useimmilla 3D-tulostimilla sen suhteellisen korkean Shore-kovuuden ansiosta. Käytä sitä myös Bowden-asetuksella varustetuilla 3D-tulostimilla, kuten Ultimakerilla tai BCN3D Sigmalla. Filamentti ei vaadi suoravetoista 3D-tulostinta.

“Semi-joustava”-filamentti mahdollistaa monenlaisia sovelluksia

Tämän filamentin “semi-joustava”-kaava on ihana. Hallitse 3D-tulostuksiasi ja niiden joustavuutta yksinkertaisesti osien sisäisellä täytöllä. Haluatko joustavan, helposti taitettavan rakenteen, joka puristuu helposti ja palautuu aina alkuperäiseen muotoonsa? Silloin EasyPrint FLEX TPU on sinun filamenttisi. 3D-tulosta se vain vähemmällä täytöllä. Jos käytät enemmän täytettä, saat 3D-tulosteen, joka muistuttaa enemmän kovakumia (ajattele hoitorenkaita). Hyödy PrimaCreator EasyPrint FLEX TPU:n erittäin laajasta sovellusvalikoimasta. Tulosta esimerkiksi 3D-tulostamalla polkupyörien kahvat, iskunvaimentimet, kumitiivisteet ja kenkien pohjalliset. PrimaCreator TPU:n murtovenymä on 400 %.

Vähäinen materiaalin kutistuminen – vähemmän vääntymistä

Erittäin alhaisen materiaalin kutistuman ansiosta EasyPrint FLEX TPU on erittäin helppo käsitellä kaikilla FDM/FFF-tulostimilla. EasyPrint FLEX -materiaalilla on hyvin vähän taipumusta vääntymiseen ja vääntymiseen. 3D-tulostus toimii hyvin myös ilman lämmitettyä rakennusalustaa. Suurempia 3D-tulosteita ja parhaita tuloksia varten suosittelemme kuitenkin lämmitettyä tulostusalustaa. Lämpötila-asetus 40-60 °C ja PrimaFIX-pinnoite takaavat erittäin hyvän tartunnan ensimmäiseen kerrokseen.

Varmista, että TPU-filamenttia säilytetään kuivassa paikassa.

Huomaa, että TPU on hygroskooppista, mikä tarkoittaa, että se pyrkii imemään itseensä vettä. Säilytä sitä siksi ilmatiiviisti ja kosteudelta suojattuna suljetussa astiassa tai pussissa, jossa on ilmankuivain. Jos TPU-filamenttisi joskus kastuu, voit aina kuivata sitä noin 1 tunnin ajan 70° C:ssa uunissa. Sen jälkeen filamentti on kuivaa ja sitä voidaan käsitellä kuin uutta.

EasyPrint FLEX -filamentilla saat enemmän 3D-tulosteita!

TPU-filamentti: vinkkejä hyviin 3D-tulostustuloksiin

 • 3D-tulostus alhaisella nopeudella, 15-30 mm/s
 • Käytä lämmitettyä petiä, jos sellainen on käytettävissä
 • Säilytä filamentti aina kuivana

Valmistajan kotisivut