Polymaker PolyFlex Blue

Polymaker PolyFlex Blue 1.75mm – 750g

Tägit: , , , , , ,

50,00  40,32  (alv.0%)

Saatavuus:

2 varastossa

Kuvaus

Polymaker PolyFlex Blue

 

Polymaker PolyFlex Blue

Polymaker PolyFlex Blue on erittäin joustava mutta silti helposti tulostettava 3D-tulostusmateriaali. PolyFlex™ tarjoaa hyvän joustavuuden ja suuren iskunkestävyyden ansiosta täysin uusia sovellus mahdollisuuksia.

Yleiset tulostusasetukset Polymaker PolyFlex™ filamentille:

 • Suositeltu 3D-tulostuslämpötila:
  • 220 – 235 °C  (halkaisija 1,75 mm)
 • Suositeltu 3D-tulostusnopeus:
  • 30 – 90 mm/s
 • Suositeltu tulostusalustan lämpötila:
  • Tulostusalustaa ei tarvitse lämmittää
 • Tulostusalusta
  • Kaikki tuotteemme toimivat hyvin yleisten tulostusalustan liimapintojen kanssa kuten sininen teippi, Kaptonteipin, lasin jne. Liima-arkkeja löydät >tämän linkin< takaa.

Polymaker PolyFlex™ filamentin ominaisuudet:

Joustava: PolyFlex™ filamentilla 90-95A:n -kovuus ja suuri yli 400%:n kantavuus. Nämä eivät ole pelkästään sivuilla olevia lukuja, vaan ne ovat todellisista tulostetuista kappaleista saatuja testattuja arvoja. Tämä tarkoittaa sitä, että PolyFlex™:llä voit luoda hienoja joustavia osia huoletta siitä, että ne rikkoutuvat. PolyFlex™ todella on paras työkalu joustavien osien luomiseen.

Tulostimen yhteensopivuus: Yksi tärkeimmistä päämääristämme, kun kehitimme PolyFlex™ -tekniikkaa, oli se, että jokaisen on helppo sitä käyttää. Joustavien filamenttien tiedetään olevan vaikeita käsitellä ja käyttää. Ei enää. PolyFlex™ on suunniteltu yhteensopivaksi lähes kaikkien pöytätason FDM / FFF 3D-tulostimien kanssa eikä vaadi laitteiston muuttamista. Se ei vain tulostu tasaisesti, vaan se tarttuu hyvin monenlaisiin pintoihin, joissa ei tarvita kuumennettua tulostusalustaa, joten voit rauhassa keskittyä vain tulostettavaan malliin tulostusasetuksien kanssa säätämisen sijaan.

Joustavaa luovuutta: PolyFlex™:n pehmeä ja joustava luonne avaa uuden ulottuvuuden sille, mitä voi tehdä 3D-tulostimilla. Vaatteita, kenkiä, asusteita, proteeseja… mitä tahansa keksitkään. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

PolyFlex Orange

Valmistajan sivut