Verkkokauppa

Moldlay filamentti 750g

72,00  58,06  (alv.0%)

Moldlay filamentti 750g

Tuotetunnus (SKU): 20553 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Moldlay filamentti 750g

Moldlay filamentti 750g

Moldlay-vahamainen filamentti on erikoisfilamentti, jota voidaan käsitellä millä tahansa 3D-tulostimella FDM-prosessissa. Tämä vahamainen filamentti on suunniteltu mahdollistamaan muottien tekeminen. Tällä termoplastisella vahamaisella filamentilla voidaan valmistaa muotteja. Samoin Moldlay-filamenttia voidaan käyttää menetetyn vahan valuprosessissa.

Internet on täynnä 3D-tulostettavia malleja hauskoille leluille ja omaperäisille lisävarusteille, joten on selvää, että 3D-tulostimesi mahdollisuuksia rajoittavat vain oma luovuutesi ja tavoitteesi. Käytännössä suurin osa meistä luottaa kuitenkin edelleen pöytä-3D-tulostimeen ja joko PLA- tai ABS-filamenttiin. Tiesitkö kuitenkin, että sinun ei tarvitse käyttää tuhansia euroja SLS- tai SLA-3D-tulostimeen lisätäksesi tulosteisiisi vaihtelua?

Moldlay on aivan uudenlainen muovi, jolla on selvät vahamaiset ominaisuudet. Se on hyvin jäykkää huoneenlämpötilassa, mutta se muuttuu pursotettavaksi, kun sitä lämmitetään 170-180 celsiusasteeseen, ja kun käytät lämpöpetiä, suosittelemme 40 celsiusasteen lämpötilaa.

Voimme suositella tätä filamenttia niille, jotka haluaisivat kokeilla valamista muotista.

Ominaisuudet

  • Erittäin vähäinen vääntyminen
  • Alhainen viskositeetti korkeammissa lämpötiloissa
  • Korkea mittapysyvyys
  • Jäykkä ja mittapysyvä
  • Tulostus mahdollista myös ilman lämpöpetiä
  • Lämpötila 170°-180°C:n välillä