Mesh2Surface Premium for Rhino

Mesh2Surface Premium for Rhino

1 540,00  1 241,94  (alv.0%)

Kuvaus

Mesh2Surface Premium for Rhino

Mesh2Surface Premium for Rhino

Mesh2Surface Premium for Rhino on edullinen, mutta tehokas 3D-käänteisensuunnittelun ohjelmisto, jolla 3D-skannaukset muunnetaan CAD-malleiksi

Luotu ammattilaisille ja muille kuin ammattilaisille muuntaa 3D-skannatut STL mesh pinnat yksinkertaisella ja helppokäyttöisellä tavalla.

Mesh2Surface:lla ei mallinneta tyhjästä, se on käänteistä suunnittelua.

 

Edullinen, mutta tehokas 3D-käänteistekniikkaohjelmisto, jolla 3D-skannausverkot muunnetaan CAD-malleiksi

Luotu ammattilaisille ja muille kuin ammattilaisille muuntaa 3D-skannatut STL mesh pinnat yksinkertaisella ja helppokäyttöisellä tavalla.

Mesh2Surface ei ole mallinnusta tyhjästä, se on 3D-käänteistekniikkaa.

 

VOIMAKAS
Varustettu helppokäyttöisillä ammattikäyttöön tarkoitetuilla työkaluilla 3D-skannaustietojen ominaisuuksien poimimiseksi. Mesh2Surface -ohjelmalla voit muuntaa suurimman osan skannatuista kohteista ammatillisiksi CAD-malleiksi. Pienennä geometriset ominaisuudet parhaiten sopivilla algoritmeilla, piirrä 3D-luonnokset suoraan vertailuverkkoon ja rakenna pintoja. Parametrinen käyttäytyminen ja reaaliaikainen poikkeamaanalysaattori antaa sinulle joustavuuden ja ohjauksen, joka on yleensä saatavilla vain kalliimmissa paketeissa.

YKSINKERTAINEN
Intuitiivinen ja nopea käyttöliittymä, joka on varustettu kaikilla vaiheilla, säästää aikaa ja resursseja, mikä auttaa käyttäjää tuottamaan tuloksia tehokkaimmin. Kun käänteistekniikan osien tarkkuus on avain, Mesh2Surface on katettu.

EDULLINEN
Mesh2Surface on luultavasti kustannustehokkain käänteissuunnitteluratkaisu, joka varmistaa, että käyttäjät saavat parhaat tulokset kohtuulliseen hintaan. Kustannuksilla, jotka ovat noin 10% siitä, mitä normaalisti maksat muille high-end-käänteistekniikan ratkaisuille, on katsottava, että katsomme videoita ja jopa mennä ilmaiseksi kokeiluversiomme kanssa.

TESTATTU
Liity satoja asiakkaita autoteollisuudesta, ilmailusta, koruista, kengistä, valaisimista ja monista muista toimialoista ja tutustu Mesh2Surface-laitteen käytön hyödyihin tehokkaasti ja intuitiivisesti. Monet näistä yrityksistä ovat jo löytäneet ohjelmiston käytön hyödyt; Koska Mesh2Surface on markkinoilla satojen asiakkaiden kanssa, se on vakiintunut ratkaisu 3D-skannausten muuntamiseen CAD-malleiksi.

 

mesh2surface sivut