Verkkokauppa

Formfutura Arnite 3040 PETP 500g

48,00 

Formfutura Arnite 3040 PETP 500g

Filamentin läpimitta 1.75mm

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Formfutura Arnite 3040 PETP 500g

Formfutura Arnite 3040 PETP 500g

Formfutura Arnite 3040 PETP 500g – yhdistää korkean lämmönkestävyyden, mittapysyvyyden ja erinomaisen lujuuden sekä käsittelyominaisuudet. Se on yksi harvoista puhtaista PET-filamentteista markkinoilla ja sitä voidaan käyttää luomaan kaiken valkoisista tavaroista liittimiin autoantureihin.

Arnite 3040 antaa myös hyvät fuusiot ja välikerrosten voimakkuudet pinnalla. Osat voidaan pinnoittaa tai maalata helposti, ja ne kestävät sään ja kosteuden hyvin. Mikä parasta, Arnite 3040 ei ainoastaan paranna valmistustehokkuutta. Se on myös ystävällinen planeetalle helppokäyttöisen kierrätettävyyden ansiosta.

 

Mahdolliset sovellukset

  • Kuljetus – valaistusrungot, jarrukahvan rungon venttiilit, pyyhkimet
  • Elektroniikka – valkoiset hyvät liittimet, sumuvalon kotelot


Valmistajan sivut

 

Yleiset tulostusasetukset *

Suuttimen koko: ≥ 0.25mm Kerroksen korkeus: > 0.1mm * Virtausnopeus: ± 100%
Tulostuslämpötila: ± 275 – 300° C * Tulostusnopeus: Keskitaso/Korkea* Takaisinveto: Riippuu*
Lämpöpeti: ± 60 – 120° C * Tuulettimen nopeus: 0% Tulostusalusta: PEI / PET kalvo + DimaFix
Kotelon tarpeus: Suositeltu Lämmitetty tulostuskammio: Suositeltu Kokemustaso: Keskitaso

*) Edellä esitetyt asetukset on tarkoitettu ohjeeksi optimaalisten tulostusasetusten löytämiseksi. Näiden asetusalueiden pitäisi toimia useimmilla tulostimilla, mutta voit kokeilla vapaasti näiden alueiden ulkopuolella, jos se sopii mielestäsi tulostimellesi. On olemassa niin paljon erilaisia tulostimia, suuttimenpäitä ja poikkeus tulostimia, että on erittäin vaikeaa antaa yleistä, kaikille sopivaa asetusta.

*) Ensimmäinen kerros : 100 – 150 % ensimmäisen kerroksen paksuudesta.

*) Arnite 3040 voidaan käyttää eri suuttimen lämpötilojen kanssa (265-285 °C / 509-545°F). Suositeltava lämpötila kohteen tulostamiseen on 270 °C / 518°F. Homogeenisen sulan aikaansaamiseksi sulan lämpötilan tulisi aina olla yli 265 °C / 509°F. Optimaaliset mekaaniset ominaisuudet saavutetaan sulan lämpötilan ollessa välillä (270-280 °C / 518-536°F).

*)  Tulostusnopeus: 50 -100 mm/s (noudattaa suuttimen maksimiläpimenoa cm3/s). Tulostusnopeus “normaalille” suutinkoolle (0,4 mm) ja kerroskorkeudelle (0,2 mm), muiden arvojen osalta tulostusnopeutta on säädettävä vastaavasti!

*) Poista tulostettu kappale tulostusalustalta vasta, kun tulostusalusta on jäähtynyt ympäristön lämpötilaan, sillä muuten tulostettu kappale voi epämuodostua pahasti.

*) Takaisinveto riippuu tulostimen tyypistä ja filamentin halkaisijasta.

Hygroskooppisuus, varastointi ja ilmastointi

Arnitel 3040-laadut toimitetaan ilmatiiviissä, kosteudenkestävässä pakkauksessa kosteuspitoisuuden ollessa <0,05 w%.

Jos filamentti on kastunut, se on kuivattava. Suositeltavaa on käyttää kuumailmauunia 80°C:ssa vähintään 4 tunnin ajan. Kun filamenttia säilytetään tulostuksen jälkeen, on suositeltavaa sulkea pussi ja lisätä pussiin silikageeliä, jotta filamentti pysyy mahdollisimman kuivana. Mukana toimitettu pakkaus on pidettävä suljettuna ja vahingoittumattomana, jotta estetään kosteuden imeytyminen ja saastuminen. Samasta syystä osittain käytetyt pussit on suljettava ennen uudelleen varastointia. Anna muualla varastoidun materiaalin sopeutua käsittelytilan lämpötilaan pitäen pussi suljettuna. Jotta kosteus ei tiivistyisi filamentteihin, kylmät filamentit on saatettava painotalon huoneenlämpötilaan pitäen pakkaus suljettuna.