Verkkokauppa

Formfutura 3Diakon

26,00 59,00 

Formfutura 3Diakon.

Mitsubishi Chemicalin 3Diakon PMMA on erittäin läpinäkyvä 3D-tulostinfilamentti, joka soveltuu ulkokäyttöön ja jolla on erinomainen säänkestävyys, UV-stabiilisuus, iskunkestävyys ja jäykkyys.

Filamentin läpimitta 1.75mm

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Formfutura 3Diakon

Formfutura 3Diakon

Mitsubishi Chemicalin 3Diakon PMMA on erittäin läpinäkyvä poly(metyylimetakrylaatti)3D-tulostinfilamentti, jossa yhdistyvät erinomaiset säänkestävyys- ja UV-säteilynkestävyysominaisuudet sekä loistavat mekaaniset ominaisuudet iskunkestävyyden ja jäykkyyden osalta. 3Diakon PMMA on kevyt filamentti, joka on helpompi 3D-tulostaa kuin muut PMMA-filamentit, ja 3D-tulostetut objektit voidaan tehdä läpinäkyviksi jälkikäsittelyllä hiomalla ja/tai kiillottamalla.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Erittäin läpinäkyvä ja kiiltävä jälkikäsittelyn jälkeen hionnan ja kiillotuksen avulla.
  • Hyvä UV-kestävyys ja säänkestävyys
  • Vahva ja kestävä

Käyttökohteet

  • Valaistussovellukset
  • Ulkosovellukset
  • Optiset sovellukset
  • Arkkitehtuuri ja suunnittelu

Yleisimmät tulostusasetukset*

Suuttimen koko: ≥ 0.4mm Kerroksen korkeus: ≥ 0.20mm Kokemustaso: Keskitaso
Tulostuslämpötila: ± 245 – 265° C Tuulettimen nopeus: 0% Kuivaus: 6-12 tuntia  70-80°C asteessa
Lämpöpeti: ± 100° C Kotelon tarpeus: Suositeltu*

*) Edellä esitetyt asetukset on tarkoitettu ohjeeksi optimaalisten tulostusasetusten löytämiseksi. Näiden asetusalueiden pitäisi toimia useimmille tulostimille, mutta voit vapaasti kokeilla näiden parametrien ulkopuolella, jos se sopii tulostimellesi. On olemassa niin paljon erilaisia tulostimia, suuttimenpäitä ja tulostinasetuksia, että on erittäin vaikeaa antaa yleistä, kaikille sopivaa asetusta.

*) Suurten esineiden 3D-tulostamiseen 3Diakon-filamentilla suositellaan käytettäväksi suljettua 3D-tulostinta, jossa on lämmitetty kammio.