Verkkokauppa

E3D Duet 2 Wifi ulkoinen antenni

183,00  147,58  (alv.0%)

E3D Duet 2 Wifi ulkoinen antenni, Duet 2 Wifi on edistyksellinen 32-bittinen elektroninen ohjain 3D-tulostimille ja muille CNC-koneille. Siinä on samat ominaisuudet kuin Duet 2 Ethernetissä, mutta sen sijaan se tarjoaa Wifi-yhteyden. Sisältää ulkoisen antennin.

Tuotetunnus (SKU): E-DUET-DUET-WIFI-EA Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

E3D Duet 2 Wifi ulkoinen antenni

E3D Duet 2 Wifi ulkoinen antenni

Duet 2 Wifi on edistyksellinen 32-bittinen elektroninen ohjain 3D-tulostimille ja muille CNC-koneille. Siinä on samat ominaisuudet kuin Duet 2 Ethernetissä, mutta sen sijaan se tarjoaa Wifi-yhteyden. Sisältää ulkoisen antennin.

Duet 2 wifi ulkoisella antennilla

Duet 2 Wifi on rakennettu tehokkaan 32-bittisen prosessorin ympärille – ohi ovat ajat, jolloin tulostimen nopeutta ja toiminnallisuutta rajoitettiin tehottomilla 8-bittisillä prosessoreilla.

Tämän sarjan avulla voit käyttää pientä sisettua WiFi-antenniaäänrakenn; se on täydellinen useimpiin tilanteisiin heti laatikon jälkeen. Jos tarvitset tehostettua Wi-Fi-signaalia tai suojaavaa koteloa, voit liittää ulkoisen antennin.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Duet 2 Wifi sisältää erittäin hiljaiset Trinamic TMC2660 -askelmoottoriohjaimet, joissa on jopa 256 mikroaskelmaa. Valmis vakiona kahdelle suuttimelle ja kahdelle Z-moottorille, yhteensopiva Duet-laajennuslevyjen kanssa (enintään 5 lisämoottoria), jos tarvitaan lisää askelmoottoriohjaimia.
  • Kukin askelmoottoriohjain kykenee 2,8A moottorivirtaan, tällä hetkellä tämä on ohjelmallisesti rajoitettu 2,4A:iin. Pedin lämmitinkanava on suunniteltu erityisesti suurelle virralle (18A).
  • Sisäänrakennettu nopea uSD-kortti ja tuki toiselle ulkoiselle SD-kortille tarvittaessa.
  • Yhteys PC:n, tabletin tai älypuhelimen kautta samassa verkossa olevaan sisäiseen web-käyttöliittymään. Vaihtoehtoisesti voit käyttää PanelDue-näyttöä (täysvärinen graafinen kosketusnäyttö), joka on asennettu suoraan tulostimeen.
  • Määritä tulostimen asetukset ja päivitä laiteohjelmisto verkkokäyttöliittymän kautta. Kaikki yleiset 3D-tulostimen geometriat ovat tuettuja. Laiteohjelmistotuki suuttimien sekoittamiselle ja akselien uudelleenkuvioinnille suuritehoisten ulkoisten ohjainten käyttöä varten.
  • Tuki DC42:n IR Z -anturille ja Duet3D Smart Effectorille delta-tulostimille.
  • Mukana Molex-yhteensopivat pistokkeet ja puristusliittimet sekä juoksupäät virta- ja lämmitinliittimiä varten.

Valmistajan kotisivut