Verkkokauppa

Felix 3 suuttimen kärki 0.5mm

23,00  18,55  (alv.0%)

Felix 3 Suuttimen kärki 0.5mm.

Huomautus: tämä 0,5 mm:n suutin toimii vain Felix 1.0 – Felix 3.1 -mallien kanssa.

Felix 0.5mm:n suutin on erittäin hyödyllinen, kun tulostetaan erikoisfilamenteilla tai kun halutaan parantaa tulostusnopeutta. Felixin 0.5mm:n suuttimessa on suurempi pusertimen reikä kuin tavallisessa 0.35mm:n suuttimessa, mikä antaa enemmän tilaa erityissäädöille ja suuremman filamenttivirran. 0.5mm:n suutin on täydellinen ratkaisu tulostusnopeuden parantamiseen suhteellisen pienellä yksityiskohtien menetyksellä.

0.5mm:n suuttimen suuremmalla suuttimen reiällä on useita etuja, kun tulostetaan tietyillä tulostusasetuksilla tai kun tulostetaan tietyillä filamenteilla. Erityisesti erikoisfilamenteilla 0.5mm:n suuttimesta on todellista hyötyä. Erikoisfilamentteja ovat esimerkiksi: Laywood, Laybrick, BronzeFill, Flex, Wood tai Ruostumaton teräs PLA.

0.5mm:n suutin on valmistettu messingistä, mikä takaa tasaisen ja luotettavan suorituskyvyn.

Ohjelmiston säädöt
Sekä Repetier Hostissa että FELIXbuilderissa suuttimen halkaisijaa voidaan säätää helposti. Käyttöohjeessa selitetään vaiheet 0.5mm:n suuttimen vaihtamiseksi.

Suositellut tulostusasetukset
Katso alhaalta, jos haluat lukea lisää suositelluista tulostusasetuksista tietyille erikoisfilamenteille.

Tuotetunnus (SKU): 130 026.0 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Felix 3 suuttimen kärki 0.5mm

Felix 3 suuttimen kärki 0.5mm

HUOM! Tämä suuttimenkärki toimii ainoastaan Felixin versioissa 1.0 – 3.1

Nopeampi tulostus ja vahvemmat esineet

Suuremman pusertimen reiän ansiosta on mahdollista lisätä tulostusnopeutta ja tulostaa paksumpia kerroksia. Tuloksena on lyhyempi tulostusaika ja vähemmän kerroksia objektissa. Työskentely 0.5mm:n suuttimella voi myös parantaa esineen jäykkyyttä, koska esineen sisällä on paksummat materiaalijänteet.

Suorituskyky tavallisten ja erikoisfilamenttien kanssa

Etenkin erityisasetuksia vaativien filamenttien kanssa 0.5mm:n suutin tarjoaa suuria mahdollisuuksia. Suurempi pusertimen reikä antaa käyttäjälle mahdollisuuden säätää tulostusasetuksia enemmän kuin vakiosuuttimella.

Tulostaminen puun kanssa

Puu on vaikea materiaali tulostaa, koska se on muovien ja puukuitujen yhdistelmä. Ainesosien yhdistelmä voi aiheuttaa epätasaisuuksia tulostuksen aikana. 0.5mm:n suutin on suuri apu tässä tilanteessa, koska se mahdollistaa paksumman filamenttivirran tulostuksen aikana. Tämä johtaa vakaampaan filamentin virtaukseen.

Suositellut tulostusasetukset

Lämpötila suuttimenpäässä: 190C

Lämpötila pedissä: 55C

Filamentin virtaus: 120%

Tulostusnopeus: 100%

Takaisinvetoväli: 2 mm

Lisätiedot: suosittelemme käyttämään 3D-liimasuihketta vääntymisen estämiseksi ja sen varmistamiseksi, että esine pysyy kiinni tulostusalustassa.

Tulostaminen Flexillä

Joustavuutensa vuoksi Flex on vaikea materiaali työstää. Kun Flexiä pursotetaan liian suurella voimalla, materiaali voi juuttua pursottimeen. 0.5mm:n suutin mahdollistaa suuremman filamenttivirran, jolloin epäonnistumisen mahdollisuus on pienempi tulostettaessa.

Suositellut tulostusasetukset

Lämpötila suuttimenpäässä: 195C

Lämpötila pedissä: 45C

Filamentin virtaus: 140%

Tulostusnopeus: 75%

Valmistajan sivut