BCN3D Epsilon 3D-tulostin

BCN3D Epsilon 3D-tulostin

Tägit: , , ,

8 750,00  7 056,45  (alv.0%)

Saatavuus:

Varasto loppu

Kuvaus

BCN3D Epsilon 3D-tulostin

BCN3D Epsilon 3D-tulostin

BCN3D Epsilon 3D-tulostin on tehokas ammattimainen 3D-tulostin, joka on suunniteltu toimittamaan suurikokoisia osia teollisuuslaatuisilla materiaaleilla sellaisten ominaisuuksien ansiosta, kuten passiivinen lämmitetty kammio. BCN3D Epsilon toimittaa itsenäisen kaksoissuuttimen (IDEX) järjestelmämme toimittaen poikkeuksellisen vahvat toiminnalliset osat laadulla ja tarkkuudella.

 

Uusi BCN3D Epsilon 3D-tulosin on suunniteltu mahdollistamaan ammattilaisten jatkaa innovaatioita. Se on vielä tehokkain, luotettavin ja tarkka 3D-tulostin. Sen teollisuusvoima takaa verrattoman suorituskyvyn työpöydällesi tai tehdaslattialle.

Rakennettumme 3D-tulostimien Sigma ja Sigmax ominaisuuksiin, olemme tänään ylpeitä esitellessämme uuden sukupolven koneita, joissa yhdistyvät parannettu suorituskyky, teollisuusluokan luotettavuus ja täydet saavutettavuudet saumattomalle päivittäiselle toiminnalle.

Tämä täydellinen ammattimainen 3D-tulostusratkaisu on kehitetty antamaan keksijöille suunnittelijoille mahdollisuus luoda helposti toimivia osia, prototyyppejä, valmistuslaitteita ja työkaluja; ja kaikkea muuta mitä voit kuvitella, sillä suurin suorituskyky on maksimaalinen tehokkuus.

BCN3D Epsilon on FFF 3D-tulostin, joka on ihanteellinen työpöytäympäristöön ja soveltuu käytettäväksi prototyyppisovelluksissa ja pieneräprojektien valmistuksessa edistyneimmillä materiaaleilla.

Sisältää IDEX-tekniikan, suuren tilavuuden (yli 50 litraa kapasiteettia) sekä kopiointi- ja peilitilat, BCN3D Epsilon pystyy tarjoamaan parhaan määrän ratkaisuja eri markkinoille.

 • Ihanteellinen pienimäärään tuotantoon: Kopiointi- ja peilitulostrategioiden avulla
  yhdessä parhaiden teollisuusmateriaalien kanssa.
 • Ihanteellinen loppukäyttöosiin: Pystyy tulostamaan kuiduilla täytetyillä materiaaleilla, jotka tarjoavat parhaan vastuskyvyn ja kestävyyden.
 • Ihanteellinen työkaluille: Voidaan tulostaa erilaisilla suuttimilla, jotka tarjoavat erittäin kestäviä osia.
 • Ihanteellinen prototyyppien laatimiseen: Pystyy tulostamaan ABS-, PP- ja PA-tekniikoilla parhaita prototyyppejä tai konsepteja varten.

 

BCN3D Epsilon on tehokas ammattimainen 3D-tulostin, joka on suunniteltu toimittamaan suurikokoisia osia teollisuuslaatuisilla materiaaleilla sellaisten ominaisuuksien ansiosta, kuten passiivinen lämmitetty kammio.

BCN3D Epsilon toimittaa itsenäisen kaksoispuristimen (IDEX) järjestelmämme toimittaen poikkeuksellisen vahvat toiminnalliset osat laadulla ja tarkkuudella.

Skaalautuva tuotantoratkaisu.

 • Massiivinen tulostusmäärä.
  Tulosta suuressa mittakaavassa vesiliukoisilla tukialustoilla tai sovita useita osia pedille.
 • Voimanlähteenä IDEX Technology.
  Yhdistämällä tämä massiivinen tilavuus riippumattoman kaksoissuutintekniikkaamme (IDEX), joka sallii tulostustilat kuten peilin ja kopioinnin, BCN3D Epsilon osoittautuu täydelliseksi työkaluksi kustannustehokkaaseen erätuotantoon.
 • Täysin suljettu passiivinen lämmitetty kammio.
  Täysin suljettu lämmitetty kammio pitää sisälämpötilan, missä se voi olla jopa 60 ° C. Tämän avulla voit tulostaa suurikokoisia, toiminnallisia osia erikoistuneilla teollisuuslaatuisilla materiaaleilla ja saavuttaa teollisuusluokan tulokset.

BASF & Mitsubishi Chemicalin kehittämät teollisuuslaatuiset materiaalit. BCN3D Filaments -kannan laajentaminen.

Avaa laaja valikoima sovelluksia uudistetulla BCN3D Filaments -kannuksella.
BCN3D Epsilon on suunniteltu tukemaan vaativimpia sovelluksia täydellisen kotelon ja passiivisen lämmitetyn kammion ansiosta. Siksi BCN3D on tehnyt yhteistyötä tunnettujen kemian alan yritysten BASF: n ja Mitsubishi Chemicalin (MCPP) kanssa kehittääkseen uusia referenssejä BCN3D-filamenteille ja varmistaakseen BCN3D Epsilonin valmiuden työskennellä heidän kanssaan. Joten tästä eteenpäin BCN3D Filaments tukee seuraavia materiaaleja: ABS, PP, PET-G, PA, PLA, TPU ja PVA.

Teolliset sovellukset ulottuvilla uudella Hotend X: llä.

Teolliset sovellukset ovat myös saavutettavissa uuden Hotend X: n ansiosta, joka on valmistettu erityisestä työkaluteräksen seoksesta. Yhdistettynä BCN3D Epsilon -laitteeseen voit tulostaa kuitutäytteisillä materiaaleilla, joten voit tulostaa jäykempiä osia vaativimpiin töihin. BASF-valmistajan ja yksinomaan BCN3D Epsilon -sovelluksen ansiosta käyttäjillä on mahdollisuus tulostaa PP GF30- ja PAHT CF15 -laitteilla.

Turvallisuus ennen kaikkea.

 • HEPA ja hiilisuodatin.

Turvallisuus on taattava näiden teknisten ja hankaavien materiaalien kanssa työskentelemiseksi. BCN3D Epsilon sisältää vertaansa vailla olevat turvaominaisuudet, mukaan lukien HEPA-suodatin ja hiilisuodatin, jotka estävät mahdollisesti haitallisten hiukkasten ja höyryjen pääsyn ilmaan; varmistetaan suojattu ympäristö tulostimen ympärillä oleville.

 • Turvallisuustauko

Uusi Turvatauko-ominaisuus puolestaan ​​pysäyttää tulostusprosessin milloin tahansa kotelon ovi avataan, jotta kokemuksesi olisi aina täysin turvassa.

 

Täydellinen liitäntä saumattomaan työnkulkuun.

 • BCN3D pilvi- ja wifi-tulostus.

BCN3D Epsilon 3D -tulostin on varustettu uusimmilla liitäntäominaisuuksilla. Lähetä tulostustiedostot helposti mistä tahansa, uuden BCN3D-pilvipalvelumme avulla ja tee se langattoman verkon avulla vaivattomampaan työnkulkuun.

Voit myös unohtaa manuaaliset laiteohjelmistopäivitykset: Jos valitset niitä, OTA-päivityksemme varmistavat, että 3D-tulostimesi on aina ajan tasalla.

 • 5 ”monikielinen kosketusnäyttö.

Etupaneeliin integroitu herkkä monikielinen 5′-kosketusnäyttö tekee käytöstä vaivatonta ja tietoista – voit vain selata valikoita ja napauttaa vaihtoehtoja valitaksesi ne. Yksityiskohtaiset tiedot, kuten pedin ja suuttimen lämpötila, pitävät sinut ajan tasalla meneillään olevista töistä ja sallivat sinun toimia helposti.

Suunniteltu suorittamaan. Mahdollistaa innovaatiot.

Bondtech ™ -suuttimet ja e3D ™ -lämmittimet.
BCN3D Epsilon luottaa tehokkaaseen suutinjärjestelmään käyttämällä Bondtechin korkean teknologian kaksoismoottorikäyttölaitteita ja e3D ™ -lämmittimiä. Seurauksena on, että BCN3D Epsilon tarjoaa vankan ja luotettavan lopputuloksen riippumatta käytetystä filamentista.

 • Filamenttianturi

Sisäänrakennettu filamentti anturi tunnistaa älykkäästi materiaalin läsnäolon. Jos haluat tallentaa tulosteen, jos materiaalia loppuu, BCN3D Epsilon keskeyttää tulostusprosessin automaattisesti ja näyttää varoitusviestin filamentin puutteesta.

 • Lämmitetty peti lämpötilaan 120 ºC

BCN3D Epsilon on varustettu lämmitetulla sängyllä, jonka lämpötila voi olla jopa 120 ºC. Ihanteellinen tulostamiseen tekniikan tason materiaaleilla ja välttää vääntymisongelmia.

 • Alumiinirunko

Tukeva alumiinirunko takaa lujuuden ja kestävyyden työtasoillasi.

PRINTER PROPERTIES
Technology Fused Filament Fabrication (FFF)
Architecture Independent Dual Extruder (IDEX)
Printing volume 420mm x 300mm x 400mm
Build Chamber Fully enclosed
Passive Heated Chamber
Safety Pause
Air filtering Category H13 HEPA filter
Active Carbon filter
Extruders 2
Warranty 2 years for EU countries
1 year for non-EU countries
Extruder system Extruder Bondtech™ hight-tech dual drive gears.
Hotends: Optimized and manufactured by e3D™.
Printing Models Duplication mode
Mirror Mode
Soluble Supports Mode
Multimaterial Mode
Electronics Single Board Computer: Toradex ARM Compute Module.
Motion Board: BCN3D Electronics with Independent Stepper Drivers.
Firmware BCN3D Embedded Linux distribution
BCN3D Epsilon – Marlin
Heated bed Silicone thermal pad
Screen 5” full color capacitive touchscreen
Supported files gcode
Operating Sound 49 dB(A)
Nozzle diameter 0,4mm (installed) / 0,6mm / 0,8mm /
1,0mm / Hotend X: 0,6mm
Certifications CE / FCC
Connectivity Offline printing: SD card
Online printing: Wifi or Ethernet
PRINTING PROPERTIES
Layer height 0,05 – 0,5mm*
*Depending on the nozzle diameter
Positioning resolution (X/Y/Z) 1,25µm / 1,25µm / 1µm
Operating temperature 15°C – 35°C
Extruder maximum temperature 300°C
Heated bed maximum temperature 120°C
Build chamber maximum temperature 60°C*
*Depending on operating temperature
MATERIALS
Filament diameter 2,85mm
Compatible Materials PLA, PVA, PET-G, TPU, ABS, PP, PA, Fiber filled materials. Only with
Hotend X (0,6mm): PP GF30, PAHT CF15.
Open Filament System Yes
SOFTWARE
File preparation software BCN3D Cura
Operative Systems Windows, Mac, Linux
Supported files STL, 3MF, OBJ, AMF
Wireless connectivity Cloud software control
· Send print jobs
· Monitor printing progress
· Pause/Stop print jobs
ELECTRIC PROPERTIES
Input AC 84-240V, AC 3,6-1,3A, 50-60Hz
Maximum Power Consumption 840W
PHYSICAL DIMENSIONS
Overall dimensions 530mm x 690mm x 900mm*
*Including cables
Weight 37 kg*
*Without filament spools
Shipping box dimensions 600mm x 800mm x 1185mm
Shipping weight 46 kg
Shipping method Half Europallet