Verkkokauppa

Anycubic – normaali UV hartsi kirkas 1kg

30,00  24,19  (alv.0%)

Anycubic – normaali UV hartsi kirkas 1kg

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 28261 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Anycubic - normaali UV hartsi kirkas 1kg

Anycubic – normaali UV hartsi kirkas 1kg

Monet kuluttajat suosivat Anycubicin tavallista UV-hartsia, koska se varmistaa muovattujen osien lujuuden eikä liiallista kutistumista, mutta myös parantaa tulostusnopeutta, lyhentää kovettumisaikaa ja parantaa LCD-koneiden tulostustehokkuutta mahdollisimman paljon.

Anycubic – normaali UV hartsi kirkas 1kg ominaisuudet:

 • Päämateriaali: Hartsimonomeeri ja valokäynnistäjä
 • UV-aallonpituus 365-410nm
 • Pohjavalotusaika 20-60s, normaali valotusaika 5-15s

Normaali UV-hartsi

Materiaali on jäykkää ja sitkeää. Vahva materiaali lapiomallissa voi helposti johtaa mallin pirstoutumiseen, mutta liian joustava materiaali on altis tulostuksen vetomuodonmuutoksen tai murtuman yksityiskohdille, mikä vaikuttaa muottitarkkuuteen ja estetiikkaan. Hartsi on stabiili erilaisissa ilmasto-olosuhteissa ja on myös helppo varastoida, mikä voittaa muiden hartsien puutteet helposti kostean pehmenemisen ja ympäristökorroosion.

Ammattimainen LCD mallinnushartsi

LCD:n heikon valonlähteen muodostumisen ja tulostustehokkuuden optimointi on korkeampi kuin markkinoiden yhteensopiva DLP/LCD/SLA-hartsi. Hartsi on suunniteltu vain hartsin LCD-malliin, ei suositella DLP- tai SLA-konetta. Tämä hartsi varmistaa muovattujen osien lujuuden eikä liiallista kutistumista, mutta myös parantaa tulostusnopeutta, lyhentää kovettumisaikaa ja parantaa LCD-koneiden tulostustehokkuutta mahdollisimman paljon.

Vahva tarttuvuus ja helppo irrottaa

Ei vain korkea tulostuksen ja tarkkuuden onnistumisaste, vaan myös minimoi hartsin irrotusvoiman ja adheesion, jotta muotoilualustaan ​​kiinnitetty malli voidaan helposti lapioida ja alhainen viskositeetti helpottaa koneen ja mallin puhdistamista.

Säilytystapa:

 • Säilytetään huoneenlämmössä valolta suojattuna (auringonpaiste sisältää paljon UV-valoa, joka jähmettää valohartsia). Testauksen jälkeen valo ei vaikuta, jos se ei ole UV-valoa).
 • On suositeltavaa säästää 15 ℃ -35 ℃ ympäristön lämpötilassa, mitä alhaisempi lämpötila, sitä korkeampi hartsin viskositeetti. Suljettu varastointi, liiallinen pöly tai kosteus voi vaikuttaa tulostuslaatuun. Auringonpaiste sisältää paljon UV-valoa, se jähmettää valohartsin.

Käyttö:

 1. Ravista hyvin ennen käyttöä, kielletään hartsin käyttö paikoissa, joissa on paljon auringonvaloa.
 2. Käytä käsineitä, jotta vältetään suora kosketus ihoon ja pidä huone tuuletettuna.
 3. Tahaton kosketus, mahdollisimman pian käytä paljon vettä ja huuhtele. Jos tunnet huonovointisuutta, hakeudu ajoissa lääkärin hoitoon.
 4. Tulostettujen mallien on käytettävä korkeapitoista alkoholia puhdistamiseen noin 30s (suositeltu pitoisuus 95 % tai enemmän, mitä korkeampi, sitä parempi).
 5. Älä kaada hartsia hartsiastiassa käyttämättömään hartsiin, älä jätä hartsia hartsiastiaan pitkäksi aikaa käyttämättä, jotta hartsin saastuminen ei vaikuta tulostusvaikutukseen (pitkä aika ilman hartsia voidaan viedä ilmatiiviisiin astioihin tai sinetöity muovikelmulla varjostimella).
 6. Hartsin säilyvyysaika on enintään 18 kuukautta.

Tietoturvallisuuslomake

Valmistajan kotisivut