Verkkokauppa

Anycubic high clear hartsi 1kg

40,00  32,26  (alv.0%)

Anycubic high clear hartsi 1kg

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 29944 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Anycubic high clear hartsi 1kg

Anycubic high clear hartsi 1kg

Anycubic high clear hartsi 1kg on erikoistuote, joka tarjoaa läpinäkyvää hartsia 3D-tulostukseen. Se parantaa merkittävästi 405nm:n läpinäkyvän hartsin kellastumiskestävyyttä ja tarjoaa kristallinkirkkaat tulokset käyttäjille.

Kohokohdat

  • Kestää kellastumista
  • Erittäin läpinäkyvä
  • Kova ja kestävä

Erittäin läpinäkyvä ja pitkäkestoinen kirkkaus

Anycubic high clear hartsi tuo tulosteisiin korkean läpinäkyvyyden ja pitkäkestoisen kirkkauden, jotka ylittävät useimmat muut markkinoilla olevat hartsit

Sileä ja hieno pintakäsittely

Se tarjoaa osille yksityiskohtaisen ja upean pinnan. Kiillotetun ulkonäön saamiseksi on suositeltavaa levittää pinnalle kerroksia Anycubic high clear hartsia tai lakkaa ennen kovettumista.

Erinomainen kellastumista estävä suorituskyky

Anycubic high clear -hartsi on suunniteltu tulostamaan osia, jotka voivat pysyä kristallin kirkkaina ilman keltaista sävyä sisäympäristössä pitkään.

Luja ja kimmoisa mekaaninen ominaisuus

Optimoidun koostumuksen ansiosta kimmoisuus kasvaa 100% tavalliseen hartsiin verrattuna, mikä tekee tulosteista kestävämpiä ja helpompia rikkoa.

https://youtu.be/-hGZ6TUpWF4

Heikko haju ja turvallisempi kokemus

Anycubic high clear hartsilla on heikko haju ja se on vähemmän ärsyttävää, mikä tuo käyttäjille paremman ja turvallisemman tulostuskokemuksen. Mutta se ei tarkoita 100% turvallisuutta, ja on viisasta käyttää käsineitä ja maskia sekä työskennellä hyvin ilmastoidussa tilassa.

Laaja yhteensopivuus ja sovellukset

Herkkä 365 ~405nm aallonpituudella Anycubic high clear hartsi toimii hyvin useimpien 3D-hartsitulostimien kanssa tuottaen erinomaisia läpinäkyvyyden esineitä, kuten prototyyppejä, lahjoja tai koruja.

Anycubic high clear hartsi 1kg

Valmistajan kotisivut