Verkkokauppa

PrimaCreator value orthodontic model hartsi – 1kg

80,00  64,52  (alv.0%)

PrimaCreator value orthodontic model hartsi – 1kg

Tuotetunnus (SKU): 27535 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

PrimaCreator value orthodontic model hartsi - 1kg

PrimaCreator value orthodontic model hartsi – 1kg

Ihonvärinen

PrimaCreator value orthodontic model hartsi – 1kg – Ihonvärinen

PrimaCreator Value Orthodontic Model hartsi on laadukas ja edullinen hartsi, joka soveltuu käytettäväksi oikomishoidossa. Se on valmistettu EN71-3-standardin mukaisesti ja on RoHS-, Reach- ja Pass-sertifioitu. Näin saat lisää mielenrauhaa siitä, että sitä on turvallista käyttää yrityksessäsi.

PrimaCreator Value Orthodontic Modelling Resin on myös luokiteltu korkean lämpötilan käyttöön, ja se kestää jopa 140°C, joten se soveltuu ortodonttisissa prosesseissa käytettävään kuumapuristamiseen. Se on myös kemiallisesti tasapainotettu, jotta se tuottaa erittäin yksityiskohtaisia tulosteita ja tarjoaa tulostettaessa puhtaat, selkeät reunat ja harjanteet, joiden avulla voit täyttää ortodonttisovellusten tuotantovaatimukset.

Näitä hartseja on käytetty purentapölkkyjen, pidikkeiden, yösuojien ja lastojen sekä diagnostisten tulosteiden valmistukseen sen sijaan, että olisi tehty useita variaatioita erittäin kalliista ortodonttisista valumateriaaleista.

Hartsi soveltuu käytettäväksi sekä LCD-, Mono LCD- että DLP-3D-tulostimissa, joissa käytetään 395-405 nm:n valonlähdettä. Moniin suosittuihin tulostimiin kuuluvat Photon Mono -sarja, uusi Photon M3 -sarja sekä Creality 3D:n Halot-sarja. Yhteensopivuus ei lopu tähän, vaan hartsi on suunniteltu käytettäväksi myös monien muiden koneiden kanssa, mukaan lukien mm: Phrozen, Zortrax, Wanhao, SparkMarker, Nova3D ja monet muut!

3D-tulostusasetukset

  • Optimoitu UV-valonlähteelle 395 – 405 nm: lle
  • Nopea kovettumisaika, 4 – 10s per kerros (väristä riippuen) nopeampiin tulosteisiin (yksivärinen LCD-näyttö).
  • 3D-tulostuksen päätyttyä puhdista tuloste IPA:lla (Isopropyylialkoholi) tai PrimaCreator Resin Cleaner -hartsipuhdistusaineella ylimääräisen hartsijäämän huuhtelemiseksi pois
  • PrimaValue-hartsit toimivat useissa 3D-tulostimissa

Riippuen 3D-tulostimestasi kovettumisajat voivat vaihdella:

  • UV-valokovetuskammiossa se kestää noin 2-5 minuuttia.
  • Auringonvalossa 10-20 minuuttia.
  • Päivänvalossa pilvisenä päivänä se voi kestää jopa 60 minuuttia.

Kun haluat hämmästyttäviä tuloksia edullisemmin kuin monet muut tuotemerkit – PrimaCreator VALUE -hartsin tulisi olla ensimmäinen valintasi!

Valmistajan kotisivut