Verkkokauppa

PrimaCreator value dental professional hartsi – 1kg

120,00  96,77  (alv.0%)

PrimaCreator value dental professional hartsi – 1kg

Tuotetunnus (SKU): 27536 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

PrimaCreator value dental professional hartsi - 1kg

PrimaCreator value dental professional hartsi – 1kg

Mantelin värinen

PrimaCreator Value Dental Professional – 1 kg – manteli

PrimaCreator Value Dental Professional -hartsi on laadukas ja edullinen hammaslääketieteellinen mallinnushartsi. Se on muotoiltu siten, että sitä on helppo käyttää, sillä on erittäin alhainen kutistuma, vähäiset hajut ja se on myrkytön, joten sitä on turvallista käsitellä ja työstää.

Tämä hartsi on erittäin kestävää. Sen lisäksi, että sillä on erittäin alhainen kutistumisaste 0,95-1,15 %, se on naarmuuntumaton eikä se epämuodostu 5 päivässä, jos sitä säilytetään viileässä ja kuivassa tilassa. Tämän ansiosta mallia voidaan käsitellä usein ja työstää ilman huolta vaurioitumisesta tai muodonmuutoksesta.

Tätä hartsia on käytetty hammaslääketieteellisessä teollisuudessa restauraatio- ja implanttimallien valmistamiseen 1:1-testausta varten ilman, että olisi tarvinnut valmistaa useita kertakäyttömalleja.

Hartsi soveltuu käytettäväksi sekä LCD-, Mono LCD- että DLP-3D-tulostimissa, joissa käytetään 395-405 nm:n valonlähdettä. Moniin suosittuihin tulostimiin kuuluvat Photon Mono -sarja, uusi Photon M3 -sarja sekä Creality 3D:n Halot-sarja. Yhteensopivuus ei lopu tähän, vaan hartsi on suunniteltu käytettäväksi myös monien muiden koneiden kanssa, mukaan lukien mm: Phrozen, Zortrax, Wanhao, SparkMarker, Nova3D ja monet muut!

3D-tulostusasetukset:

  • UV-valonlähde optimoitu 395 – 405 nm.
  • Nopea kovettumisaika, 3-4s per kerros (väristä riippuen) nopeampiin tulosteisiin. (Yksivärinen LCD)
  • 3D-tulostuksen päätyttyä puhdista tuloste IPA:lla (Isopropyylialkoholi) tai PrimaCreator Resin Cleaner -hartsipuhdistusaineella ylimääräisen hartsijäämän huuhtelemiseksi pois
  • PrimaValue-hartsit toimivat useissa 3D-tulostimissa
  • Kun on aika kovettaa, voit käyttää auringonvaloa tai UV-kovetuskammiota.

Kovettumisajat voivat vaihdella 3D-tulostimesta riippuen:

  • UV-valon kovetuskammiossa kestää noin 2-5 minuuttia.
  • Auringonvalossa 10-20 minuuttia
  • Päivänvalossa pilvisenä päivänä se voi kestää jopa 60 minuuttia.
  • Kun haluat hämmästyttäviä tuloksia edullisemmin kuin monet muut tuotemerkit – PrimaCreator VALUE -hartsin tulisi olla ensimmäinen valintasi!

Valmistajan kotisivut