Blog

Roland MDX-50 CNC

Roland MDX-50 CNC

Roland MDX-50 CNC-jyrsinkone

Roland on julkistanut uuden MDX-50 CNC-jyrsinkoneen. MDX-50 on MDX-40A:n isoveli isommalla koneistusalla ja automaattisella työkaluvaihtajalla.

 

Roland Modela MDX-50 tarkkuusmallien koneistukseen teollisuudelle ja oppilaitoksiin

Roland MDX-50 CNC jyrsinkone on ihanteellinen ratkaisu tuottamaan prototyyppejä, tuotantomalleja ja lopullisia malleja. Roland MDX-50 CNC-jyrsinkone on myös tehokas täydentävä laite 3D-tulostukseen, koska se tarjoaa hyvän mekaanisen tarkkuuden (0,01mm), sileän pinnan ja koneistuksen useisiin materiaaleihin.

Soveltuu ammatti, teollisuus ja opetuskäyttöön. Roland MDX-50 CNC-jyrsinkone yhdistää tarkat automatisoidut koneistukset ja vertaansa vailla olevan helppokäyttöisyyden ja mukana tulevan CAM-ohjelmiston. Tämä nopeuttaa prototyyppien valmistumista ja vähentää käyttökustannuksia. Uusi automaattinen (ATC) työkaluvaihtaja, sisäänrakennettu ohjauspaneeli, isompi koneistusalue ja syöttönopeus vähentää toiminta-aikaa ja yksinkertaistaa tuotantoa.

Tämä tarkoittaa, että kaiken tasoiset käyttäjät voivat koneistaa laadukkaita toiminnallisia osia hyvällä mekaanisella tarkkuudella useista materiaaleista.

mdx-50_sample_camera_parts_all

Vapauta aikaasi vartioimattomaan tuotantoon

Roland MDX-50 CNC-jyrsinkoneessa on vaikuttava valikoima automaattisia toimintoja, joiden avulla käyttäjät voivat luottaa laitteen koneistuksiin, vaikka ovat poissa koneen luota.

 • Automaattinen työkaluvaihtaja mahdollistaa valvomattoman käytön.
  • Automaattinen terän pituuden mittaus, varmistaa koneistuksen tarkkuuden.
  • Lisävarusteena neljäs pyörivä akseli, monimutkaisten pintojen koneistukseen. Akseli voi pyörittää aihioita 0-360 astetta vapaasti. Koneistus myös 2-4 sivulta tai halutusta astekulmasta.

Yhdistä automaattinen työkaluvaihto ja neljäs akseli. Täydellinen yhdistelmä CNC-koneistukseen.

mdx-50_atc_2

Helppokäyttöinen ja intuitiivinen ohjelmisto tuottaa erinomaisia tuloksia.

Roland MDX-50 CNC-jyrsinkoneen yksinkertainen, mutta tehokas sisäänrakennettu ohjauspaneeli, virtuaalinen ohjauspaneeli (VPanel) ja mukana tuleva SRP Player CAM-ohjelmisto tekee tästä ihanteellisen jyrsinkoneen oppilaitoksiin, harrastajille, kuin ammattilaisillekkin.

Kun ohjauspaneeli on koneen edessä, niin lähes kaikki toiminnon voidaan suorittaa siinä, menemättä tietokoneelle. VPanel käyttöliittymä toimii saumattomasti MDX-50:ssa ja sen avulla voidaan säätää mm. syöttönopeutta, karan pyörimisnopeutta koneen työstäessä.

mdx-50_vpanel_2

Mukana tuleva SRP Player CAM-ohjelmisto on päivitetty vastaamaan MDX-50 jyrsinkoneen edistyneitä toimintoja. Koneistus asetukset voidaan asettaa 5 askeleella, tehden työstöratojen luonnista helppoa.

mdx-50_srp_player_2

Parempi suorituskyky suoraan paketista

Roland MDX-50 CNC-jyrsinkone kasvattaa suorituskykyä isommalla työstöalalla (400 (X) x 305 (Y) x 135 (Z) mm) ja paremmilla syöttönopeuksilla, mikä vähentää tuotanto aikaa nopeammalla työnkäsittelyllä ja automaattisella työkaluvaihtajalla jatkuvaan käyttöön pysähtymättä käsin tehtävään terän vaihtoon. Roland MDX-50 CNC-jyrsinkone suoraan paketista tuotantoon, mukana CAM-ohjelmisto, ei tarvetta paineilmalle tai erilliselle kompressorille.

2016-10-25_13-41-44

Tarkkuuskoneistusta laajalla materiaalikirjolla

 Roland MDX-50 tarkkuuskoneistuslaite takaa laadukkaat ja sileät pinnat. Soveltuvia materiaaleja mm. puu, muovit, ABS, POM, nailon, styroksi, mallinnusvaha, keinopuu, vaneri. Luo prototyyppejä materiaalia poistamalla samoista materiaaleista, kuin lopputuote. Pääset tekemään rakenteellisia ja toiminnallisia testejä sekä kokoonpanoja.

capture

Koneistusalan olessa 400x305x135mm, tämä tehokas 3D CNC-jyrsinkone voi tuottaa isoja yksittäisiä osia tai useita pieniä. Kone soveltuu mm. seuraaviin koneistuksiin:

 • Snap-fit osat
 • Tyhjiömuovaus muottien luontiin
 • Kiinnittimet
 • Jigit
 • Teolliset tuote plakaatit
 • Korutuotantoon
 • Reliefit
 • Peli ja malliosat

mdx-50_sample_closeup_2

Turvallinen, puhdas ja kätevä tuotanto

 Roland MDX-50 CNC-jyrsinkone on suunniteltu turvalliseen ja häiriöttömään käyttöön, joten se sopii käytettäväksi studioissa ja oppilaitoksissa. Kansi varmistaa turvallisen käytön ja purulaatikko on kiinteä osa konetta. Työn tilaa voidaan etäältä seurata värikoodatuilla LED-valoilla. Valaistu työalue myös tekee aihioin kiinnittämisestä helpompaa ja turvallisempaa.

led_colour_status

Luotettavuus ja tuki

 Roland MDX-50 CNC-jyrsinkone edustaa luotettavinta teknologiaa, tukena vertaansa vailla oleva asiakaspalvelu ja tekninen tuki, mukana valmistajan RolandCare takuu.

Lisäominaisuuksia

 • ClickMill ohjelmisto tarjoaa nopeat peruskoneistukset pintaan, reikien poraukseen, taskukoneistukseen ja muut viimeistely prosessit, kaikki ilman CAD tai CAM-ohjelmistoa.
 • MDX-50 tukee G-koodin NC ohjelmointikieltä, mikä sopii hyvin ammattimaiseen, teollisuus- ja opetuskäyttöön.

Valmistajan sivut

Roland CNC:t verkkokaupassa

You might be interested in …