Blog

RangeVision ScanCenter NG 2019.1 uusi versio

RangeVision ScanCenter NG 2019.1 uusi versio

RangeVision ScanCenter NG 2019.1 uusi versio

RangeVision ScanCenter NG 2019.1 uusi versio skannausohjelmistosta RangeVision 3D-skannereille. Olemme lisänneet useita uusia ominaisuuksia, jotka tekevät ohjelman helpommaksi.

Uusi parannettu algoritmi mallin luomiselle.Uusi parannettu algoritmi mallin luomiselle.

Olemme kehittäneet uuden, parannetun algoritmin, joka toimii yhtä hyvin kaikentyyppisten esineiden kanssa. Se toimii nopeammin ja siirtää skannattujen tietojen reunoja luotettavammin malliin. Algoritmi ehdottaa optimaalista resoluutiota skannattujen tietojen joukolle ja mahdollistaa työskentelyn tutuilla resoluutiotasoilla sekä resoluution arvoilla mikrometreinä. Lisäksi se mahdollistaa kaikkien skannausten purkamisen RAM-muistista ennen mallin rakentamisen aloittamista. Sen avulla voidaan rakentaa malleja jopa PC: lle, jossa on vähän RAM-muistia.

 

 

 

Päivitetty käyttöliittymä.

Päivitetty käyttöliittymä.

Kuuntelemme huolellisesti käyttäjien palautetta ja jatkamme käyttöliittymän parantamista, mikä tekee siitä entistä kätevämmän ja hyvännäköisemmän.

 

 

 

 

Uusi ominaisuus - projekti manageri

Uusi ominaisuus – projekti manageri

Olemme lisänneet ominaisuuden, jolla yksinkertaistetaan työtä suurten projektien kanssa. Nyt, jos RAM-muistia on vähän, voit purkaa joitakin projektin tietoja, joita ei tällä hetkellä tarvita, ja palauta se projektille myöhemmin tarvittaessa. Sen avulla voit myös aktivoida kaikkien projektin skannausten yksinkertaistamisen RAM-muistin käytön vähentämiseksi.

 

 

 

 

 

 

Korkean resoluution näyttöjen tuki.

Korkean resoluution näyttöjen tuki

Olemme optimoineet ScanCenter NG:n käyttöliittymän tukemaan korkeita ja epätyypillisiä näytön resoluutioita. Nyt kaikki liitäntäelementit, mukaan lukien fontit, skaalataan ja säädetään järjestelmän asetusten mukaan.

 

 

 

 

Tämä päivitys sisältää myös monia muita parannuksia, jotka lisäävät ohjelmiston vakautta ja luotettavuutta.

ScanCenter NG 2019.1 on jo ladattavissa. Kaikki ohjelmistopäivitykset ovat edelleen vapaita kaikille RangeVision-käyttäjille.

 

3D-skannerit verkkokaupassa

RangeVision omat sivut

 

You might be interested in …