V-Ray

V-RAY

V-RAY

V-Ray for Rhino tarjoaa visualisoinnin ammattilaisille huippuunsa kehitetyn ratkaisun, joka generoi ennennäkemättömän realistisia korkealaatuisia kuvia.
Rhinon käyttäjät kaikilta alueilta – tekniikasta ja tuotesuunnittelusta 3D-animaatioon – luottavat V-Rayhin nopeana, helppona ja kustannustehokkaana tapana renderöida heidän korkeimman tason kuvansa.

Keskeisimmät ominaisuudet

RENDERÖINTIMOOTTORIT

V-Ray RT – V-Ray RT on vallankumouksellinen renderöintimoottori, joka antaa välittömän palautteen ja virtaviivaistaa näkymän asettelun. Koska V-Ray RT on rakennettu samalle kestävälle ytimelle kuin V-Ray, se siirtyy saumattomasti V-Ray RT renderöintimoottorin ja tuotantorenderöinnin välillä.

Satunnaisotos (Randomize Sampler) parantaa lähes vaaka- tai pystysuorien viivojen antialisointia. Voit näin ollen hyödyntää jopa 30-kertaisen nopeusparannuksen GPU-tuella.

Optimoi työnkulku vielä paremmalla interaktiivisuudella V-Ray RT renderöintimoottorin avulla, joka nyt on saatavilla suorassa Rhino-näkymäikkunatilassa.

 

MATERIAALIT

V-Ray Material – uusi kompakti ja optimoitu materiaali, joka sisältää levitys-, peilaus ja heijastusparametrit sekä valmiuden vaihtaa BRDF-malliin.

V-Ray Material Wrapper – voidaan käyttää määrittämään lisäominaisuuksia jokaiselle materiaalille. Mikä tärkeintä, voit nyt luoda realistisia mattapintaisia materiaaleja, jotka näyttävät taustan vastakkaisena pohjamateriaalille.

VRMats Library – uusi kirjasto sisältää kattavan kokoelman käyttövalmiita ja fotorealistisia materiaaleja.

Muuta

HDR Light Studio Support tuki* – suora yhteys HDR Light Studioon Light Paint toiminnolla, jota käytetään suoraan Rhinon sisältä, ja seurauksena on intuitiivisin ja luovin tapa valaista luonnos. (*V-Ray for Rhino HDR Light Studion suoraa yhteyttä tuetaan vain Rhino 5:n 64-bittisessä versiossa, ja lisenssin on oltava vähintään HDR Light Studio 4.3 tai uudempi.)

V-Ray Express – levitä nopeasti yli 200 materiaalia, luo yhdistelmä realistisia studio-asetuksia ja valaise malli esiasetetuilla studio- ja ympäristövaloilla.

Renderöinnin esiasetukset – sisä- ja ulkopuolen renderöinnin esiasetukset sisältävän kokoelmamme avulla voit nopeasti vaihtaa luonnosasetusten ja korkealaatuisten renderöintiasetusten välillä. Voit myös luoda ja tallentaa omat esiasetuksesi työnkulun mukauttamiseksi ja virtaviivaistamiseksi.

Kameran esiasetukset – kameran esiasetuksilla voit nopeasti vaihtaa erilaisten valotusasetusten välillä valaistusskenaarioita varten, kuten pilvinen taivas, auringonlaskun jälkeinen aika, sisäpuolinen luonnonvalo jne. Voit luoda omat mukautetut kameran esiasetukset ja käyttää niitä uudelleen.

Aseta kameran tarkennus – voit nyt helposti asettaa kentän syvyyden valitsemalla vain näkymän pisteen, johon haluat tarkentaa V-Ray-kameran.

Animaation tuki – valmius tuottaa animaatiota Rhino-hankkeisiin on virtaviivaistettu, mikä varmistaa tasaisemman ja helpomman luontiprosessin.

Lukitse RT – luo Rhino-malli ja työstä sitä muuttamatta näkökulmaa RT:ssä.

64-bittinen renderöinti – tuki paikalliselle ja hajautetulle 64-bittiselle renderöinnille käytettäessä 32-bittisiä Rhino-versioita.

Hajautettu renderöinti – siirrä hahmonnuksia muille verkkosi tietokoneille ja jatka Rhino-versiossa työskentelyä käyttämällä vaihtoehtoa “Älä käytä paikallista konetta.”

Tavallinen kartoitus – lisää tarkempi yksityiskohtaisten 3D-pintojen simulointi Rhino-ohjelmistossa.

Ympäristökartoitus– Rhino-mallin yhteensovittaminen taustakuvaan on nyt helpompaa kuin koskaan ennen ylimääräisillä ympäristön kartoitustyypeillä Screen (varjostus), Cylindrical (sylinterimäinen) ja Shrink Wrap (kutistekääre).

Opasiteetin kartoitus – vaihtoehto “käytä väritekstuuria läpinäkyvyytenä” on saatavilla kaikkiin Rhino-materiaaleihin. Tämä on tärkeää, kun käytetään PNG- tai TIFF-tekstuureja sisäänrakennetuilla läpinäkyvyyskanavilla.

Pakkaa ja siirrä – arkistoi Rhino-näkymät ja kaikki ulkoiset tiedostot yhteen ZIP-tiedostoon jakamisen helpottamiseksi ja hankkeen varmuuskopioimiseksi.

Proseduraalisen tekstuurin kartoitus – lisäsimme tekstuurin kartoitusta, jotta voit luoda erilaisia efektejä materiaaleihin. Näin saat enemmän vapautta materiaalien luontiin.

tämä saatavissa Rhinon lisäksi SketchUp ohjelmistoon.

Osta verkkokaupasta

Valmistajan sivut