DAVID 3D-skanneri

david 3d-skanneri

 

DAVID 3D-skanneri

DAVID 3D-skanneri valo-ohjauksella (Structured Light Scanner) saavutetaan erittäin tarkkaa ja nopeaa 3D-skannausta lyömättömään hintaan: kokeile innovoivaa DAVID SL skannausjärjestelmää!

HP on ostanut DAVID 3D-skannerit

DAVID 3D-skanneri käyttää innovatiivista valo-ohjausteknologiaa, joka mahdollistaa tarkan 3D-skannauksen vain muutamassa sekunnissa. Skanneri on siirrettävä ja voidaan sijoittaa helposti skannattavan pinnan eteen. Pelkkä klikkaus käyttäen hyväksi havaittua DAVID-ohjelmistoa käynnistää skannauksen – ja vain muutamaa sekuntia myöhemmin näkyy ruudullasi digitalisoitu 3D-malli! Tällä tavalla voit skannata kohteen kaikki sivut ja yhdistää ne sitten suljetuksi 360° malliksi. Modulaarinen laitteiston säätö mahdollistaa joustavan mukauttamisen kohteen mukaan – voit skannata kaikenkokoisia esineitä kolikosta sohvaan! Tulokset saa ulos tavallisissa 3D-tiedostomuodoissa (OBJ, STL, PLY) ja niitä voi prosessoida muissa sovelluksissa, esim. nopeaa prototyyppien luomista, tarkastamista, tuote-esittelyjä, arkeologiaa ja kulttuuriperintöä, taideteoksia, tietokoneanimaatioita, videopelejä yms. varten. Rajat määrittelee vain oma mielikuvituksesi!

SLS malliin lisävarusteena saavissa automaattinen pyörittävä pöytä. Tämä helpottaa ja nopeuttaa huomattavasti pienten tuotteiden skannausta. DAVID:in skannaus ohjelmistossa määritetään, montako skannausta tuotteesta otetaan. Ohjelmisto pystyy automaattisesti yhdistämään skannaukset, kun käytetään automaattista pyörittävää pöytää.

3D-skannerit verkkokaupasta

Toimitukset laskulla, silloin tilaukset sähköpostiin. Ostamalla 3D-skannerin kauttamme, saatte 1h perehdytyksen tiloisamme veloituksetta.

DAVID 3D-skanneri SLS-3 HD pakkauksen sisältö

Teollinen kamera (DAVID-CAM-4M) säädettävällä objektiivilla ja omalla firmwarella (säädetty SL skannaukseen). Resoluutio 1920×1200.
Videoprojektori erityisobjektiivilla, joka mahdollistaa laajan fokusalueen
USB-suoja-avain (dongle) DAVID5 -ohjelmistolla (lisenssillä)
Alumiininen asennusteline, jossa joustavat säätömahdollisuudet
Kolmijalka vakaata käyttöä varten
Kalibrointipaneeli (lasia) erilaisia skannausvolyymeja varten
Kaikki tarvittavat johdot
Aloitusopas
Suurin tarkkuus 0.05% skannattavan kappaleen koosta

 

DAVID 3D-skanneri SLS-2 pakkauksen sisältö

Teollinen kamera (DAVID-CAM-3.1-M) säädettävällä objektiivilla ja omalla firmwarella (säädetty SL skannaukseen). Resoluutio 1280×800
Videoprojektori erityisobjektiivilla, joka mahdollistaa laajan fokusalueen
USB-suoja-avain (dongle) DAVID 5-ohjelmistolla (lisenssillä)
Alumiininen asennusteline, jossa joustavat säätömahdollisuudet
Kolmijalka vakaata käyttöä varten
Kalibrointipaneeli (lasia) erilaisia skannausvolyymeja varten
Kaikki tarvittavat johdot
Aloitusopas
Suurin tarkkuus 0.1% skannattavan kappaleen koosta

DAVID SLS-3 HD skannerilaitteisto on omassa 3D-skannaus käytössämme toimitiloissamme, jolla tarjoamme myös 3D-skannauspalveluita.

 

Laitteistosuositukset

  • Dual core 2 GHz CPU
  • 64 bit Windows
  • 8 GB system memory
  • 3d graphics card (e.g. NVIDIA GeForce or ATI Radeon) with 1 GB RAM or more
  • USB 3.0

3D-skannattujen 3D-mallien muokkaukseen suosittelemme SpaceClaim 3D-mallinnus ohjelmistoa.