Verkkokauppa

Magigoo 3D-tulostusliima HT

50,00  40,32  (alv.0%)

Magigoo 3D-tulostusliima HT

3 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

 

Magigoo 3D-tulostusliima HT

Magigoo 3D-tulostusliima HT

Magigoo 3D-tulostusliima HT. Onko sinulla ongelmia vääntymisessä 3D-tulostuksessa? Sitten MAGIGOO on helppokäyttöinen 3D-tulostusliima, joka on suunniteltu ratkaisemaan ensimmäisen tarttumattoman kerroksen (vääntyminen) ongelma. Tämä on yleisin ongelma 3D-tulostuksessa, kun valmistetaan FFF / FDM-tekniikalla.

Magigoo-liiman tuoteominaisuudet:

Liimaavalla kynällä 3D-tulosteet tarttuvat helposti pintaan
Vähentää vääntymisen minimiin
Säästä aikaa, filamenttia ja hermoja

MITÄ:

MAGIGOO HT on suunniteltu ammattikäyttöön käytettäväksi korkeissa tulostuslämpötiloissa. Osan tulee olla suhteellisen helppo poistaa, kun se jäähtyy, ja liimajäännökset on myös puhdistettava helposti.

MIKSI:

Korkean lämpötilan materiaalit, kuten PEEK, ovat edistyksellisiä teknisiä kestomuoveja, jotka tarjoavat parannetun mekaanisen ja kemiallisen stabiilisuuden korkeissa lämpötiloissa verrattuna tavanomaisiin kestomuoveihin. Muita materiaaleja ovat PEKK, Ultem ja PPSU sekä niiden hiili / lasikuitulujitetut vastineet. Korkean lämpötilan ja muiden poikkeuksellisten ominaisuuksien vuoksi nämä materiaalit ovat erittäin kysyttyjä korkean lämpötilan ja korkean suorituskyvyn tekniikan sovelluksissa, kuten auto- ja ilmailualalla. Lisäksi näitä materiaaleja haetaan myös kemian, petrokemian, lääketieteen ja tutkimuksen sovelluksissa.

Korkean lämpötilan filamentit osoittautuvat haastaviksi materiaaleiksi FDM-tulostukseen johtuen niiden suuremmasta taipumisesta. Nämä materiaalit tulostetaan yleensä korotetuissa lämpötiloissa johtuen niiden korkean lämpötilan ominaisuuksista. MAGIGOO HT on PEEK-filamenttien FDM-tulostamiseen erikoistunut ratkaisu, joka on kehitetty toimimaan korotetuissa tulostuslämpötiloissa.

MITEN:

MAGIGOO HT on suunniteltu ja testattu toimimaan pedin lämpötilassa, joka on vähintään 150°C.

  • Ravista pulloa.
  • Levitä halutulle alueelle painamalla holkkia (aktivoi sisäventtiili) ja levittämällä tarvittaessa.
  • Tulosta filamentin / tulostimen valmistajan suositusten mukaisesti
  • Anna jäähtyä ja poista.
  • Puhdista – Pyyhi kostealla liinalla.

TURVALLISUUS:

Tämän tuotteen käyttäminen muiden kuin PEEK-filamenttien kanssa voi aiheuttaa liiman tarttumisen ja vaurioittaa petiä. Noudata teknisen tietosivun ohjeita saadaksesi parhaat tulokset.

vinkkejä:

Suuremmille vedoksille ja filamenteille, joilla on suuri kutistumisnopeus, suositellaan 20 mm:n reunaa.

Jos liima on liiallista, suositellaan, että tulostuskerros märkätetään pienellä määrällä vettä hitaasti työntämällä sitä osan alapuolelle. Tämän pitäisi helpottaa osan poistamista.