Verkkokauppa

Magigoo 3D-tulostusliima PLA ABS

19,00  15,32  (alv.0%)

Magigoo 3D-tulostusliima PLA ABS

11 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 21626 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Magigoo 3D-tulostusliima PLA ABS

 

Magigoo 3D-tulostusliima PLA ABS

Magigoo 3D-tulostusliima PLA ABS. Onko sinulla ongelmia vääntymisessä 3D-tulostuksessa? Sitten MAGIGOO on helppokäyttöinen 3D-tulostusliima, joka on suunniteltu ratkaisemaan ensimmäisen tarttumattoman kerroksen (vääntyminen) ongelma. Tämä on yleisin ongelma 3D-tulostuksessa, kun valmistetaan FFF / FDM-tekniikalla.

Magigoo-liiman tuoteominaisuudet:

Liimaavalla kynällä 3D-tulosteet tarttuvat helposti pintaan
Vähentää vääntymisen minimiin
Säästä aikaa, filamenttia ja hermoja
Käytetään PLA- ja ABS-pohjaisten filamenttien kanssa

Onko sinulla vääntymisongelmia, ja 3D-tulosteet eivät tartu alustaan? Magigoo-liima on ratkaisusi.

MAGIGOO on helppokäyttöinen 3D-tulostusliima, joka on suunniteltu ratkaisemaan ensimmäisen tarttumattoman kerroksen (vääntyminen) ongelma. Tämä on yleisin ongelma FFF / FDM 3D-tulostuksessa. Vääntyminen tapahtuu, kun 3D-tulostus irtoaa valmistusalustalta. Ensimmäisen kerroksen parantaminen on välttämätöntä, jotta saadaan vankka perusta lopulle 3D-tulosteelle. MAGIGOO auttaa saavuttamaan täydellisen ensimmäisen kerroksen takaamalla täydelliset 3D-tulosteet. Tämä säästää aikaa, filamenttia ja hermoja. MAGIGOO on suunniteltu erityisesti käytettäväksi PLA- ja ABS-filamenteilla.

Magigoo-liiman tuoteominaisuudet:

Liimaavalla kynällä 3D-tulosteet tarttuvat helposti pintaan
Vähentää vääntymisen minimiin
Säästä aikaa, filamenttia ja hermoja
Käytetään PLA- ja ABS-pohjaisten filamenttien kanssa

MAGIGOOs Double Whammy – Vähennä vääntymistä

MAGIGOO on mullistava uusi tuote vääntymisen vähentämiseksi. Sillä on maksimaaliset tarttuvuusominaisuudet PLA- ja ABS-filamenttien käyttölämpötilassa. Lisäksi MAGIGOO antaa 3D-tulosteiden helposti irrottua, kun esine on jäähtynyt, mikä tekee 3D-tulostuksesta paljon helpompaa.

MAGIGOO, 3D-tulostusliima, sisältää helppokäyttöisen applikaattorin, jota on helppo levittää rakennuslevylle. 3D-tulostetun liimapastan on voitava kuivua kokonaan ennen tuotannon aloittamista. On parasta noudattaa tietokonegrafiikkaa ja ohjeita, jotka selittävät, kuinka levitetään tahna rakennuslevylle MAGIGOOn etujen hyödyntämiseksi.

Varmistamme, että MAGIGOO on turvallinen sinulle, muille käyttäjille ja ympäristölle käyttämällä ympäristöystävällisiä materiaaleja.

MAGIGOO puhdistetaan helposti vedellä, yleisimmällä ja helposti saavutettavalla liuottimella! Jokaisen 3D-tulostuksen jälkeen rakennuslevy on puhdistettava kostealla liinalla. Tämä eliminoi MAGIGOO: n liiallisen kertymisen.

Mitä tapahtuu 3D-tulostamisen jälkeen – Kuinka poistaa Magigoo-liima?

MAGIGOO-liima-aineet on suunniteltu vapauttamaan 3D-tulosteet heti, kun levy on jäähtynyt. Kuulet selkeän ääniä ABS: lle ja PLA: lle jäähdytysprosessin aikana. Jäähdytettyään voit poistaa 3D-tulosteet helposti ilman työkaluja ja ilman voimaa.

MAGIGOO auttaa torjumaan vääntymistä, joka on yleisin toistuva ongelma 3D-tulostuksessa. On erittäin antoisaa saada täydellinen 30 tunnin 3D-tulostus ilman muodonmuutoksia ja helppo irrotus heti jäähdytettynä. Se säästää kustannuksia ja ongelmia.

Ratkaise vääntymisongelma ja kiinnitä 3D-tulosteet alustalle Magigoon.