Verkkokauppa

Magigoo 3D-tulostusliima PP

25,00  20,16  (alv.0%)

Magigoo 3D-tulostusliima PP

9 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 23643 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Magigoo 3D-tulostusliima PP

 

Magigoo 3D-tulostusliima PP

Magigoo 3D-tulostusliima PP. Onko sinulla ongelmia vääntymisessä 3D-tulostuksessa? Sitten MAGIGOO on helppokäyttöinen 3D-tulostusliima, joka on suunniteltu ratkaisemaan ensimmäisen tarttumattoman kerroksen (vääntyminen) ongelma. Tämä on yleisin ongelma 3D-tulostuksessa, kun valmistetaan FFF / FDM-tekniikalla.

Magigoo-liiman tuoteominaisuudet:

Liimaavalla kynällä 3D-tulosteet tarttuvat helposti pintaan
Vähentää vääntymisen minimiin
Säästä aikaa, filamenttia ja hermoja

MITÄ:

MAGIGOO PP on suunniteltu ammattikäyttöön käytettäväksi yksinomaan polypropeenifilamenteilla. Osan tulee olla suhteellisen helppo poistaa, kun se jäähtyy, ja liimajäännökset on myös puhdistettava helposti, jos mukana toimitettua menettelyä noudatetaan.

MIKSI:

Polypropeeni (PP) on kestomuovi puolikiteinen polymeeri, jolla on hyvät iskunkestävyys- ja taipuisuusominaisuudet. Sillä on myös suhteellisen ei-polaarinen molekyylirakenne, joka tekee siitä kemiallisesti kestävän ja sopii siten käytettäväksi elintarvikkeiden pakkauksissa ja lääkinnällisissä laitteissa. Liima-alalla on itse asiassa tiedossa, että polyolefiinimateriaalien kiinnittäminen on vaikeaa muun tyyppisiin materiaaleihin. Tämä yhdistettynä osittaiseen kiteisyyteen tekee siitä erityisen kovan materiaalin, jolla voidaan tulostaa. Magigoo PP ratkaisee tämän ongelman ja tarjoaa lisämukavuutta käytettäväksi FDM 3D-tulostuksessa.

MITEN:

MAGIGOO PP on suunniteltu ja testattu toimimaan erilaisten PP filamenttimerkkien kanssa.

  • Ravista pulloa.
  • Levitä halutulle alueelle painamalla holkkia (aktivoi sisäventtiili) ja levittämällä tarvittaessa.
  • Tulosta filamentin / tulostimen valmistajan suositusten mukaisesti
  • Anna jäähtyä ja poista.
  • Puhdista – Pyyhi kostealla liinalla.

TURVALLISUUS:

Tämän tuotteen käyttäminen muun kuin joustavan tyyppisten filamenttien kanssa voi aiheuttaa liiman tarttumisen ja vaurioittaa petiä.

vinkkejä:

Suuremmille vedoksille ja filamenteille, joilla on suuri kutistumisnopeus, suositellaan 20 mm:n reunaa.

Jos liima on liiallista, suositellaan, että tulostuskerros märkätetään pienellä määrällä vettä hitaasti työntämällä sitä osan alapuolelle. Tämän pitäisi helpottaa osan poistamista.