Blog

ZYYX Pro 3D-tulostimen käyttöönotto

ZYYX Pro 3D-tulostimen käyttöönotto

ZYYX Pro 3D-tulostimen käyttöönotto

ZYYX Pro 3D-tulostin on Ruotsissa valmistettu. Tällä 3D-tulostimella sujuu helposti niin hiilikuitufilamentin, nailonin, kevlarin sekä muiden filamenttien tulostus. Tässä on lämmitettävä kaappi ja hepa aktiivihiilisuodatin vakiona.

Perussetissä tuleva oranssi tulostuspeti soveltuu valmistajan proCarbon, proGlass, proKev sekä proNylon filamenttien tulostukseen. Multimaterial kitissä tulevaa mustaa tulostuspetiä käytetään PLA, ABS sekä joustavien filamenttien tulostukseen. Näissä pedeissä on sellaiset pinnoitteet, että mitään sideaineita eikä teippejä tarvita. Tulosteet pysyvät hyvin kiinni pedissä. Riittää, kun putsaa pedin asetonilla.

Kaappi lämpeää 65 asteeseen. Tämä helpottaa erityisesti hiilikuidun, nailonin ja ABSin tulostusta.

ZYYX Pro 3D-tulostimen käyttöönotto oli äärimmäisen helppoa. Käytännössä ei tarvinnut tehdä muuta, kuin ottaa paketista, irrtoittaa kuljetuspehmusteet ja tuet. Sitten vain virrat päälle ja tulostamaan. Tulostimen mukana toimitetaan Simplify3D ohjelmisto ja valmistajalla on omat FFF profiilit eri materiaaleille.

3D-tulostimen mukana tulee kätevät säilytyspussit avatuille filamenteille sekä käsipumppu, millä saa imettyä ilman pois pussista.

Normisetissä tulee yksi rulla ProCarbon filamenttia, joka on hiilikuitivahvisteista nailonia. Ostamalla Multimaterial kitin, niin sen mukana tulee toinen tulostuspeti, 0.2, 0.4, 0.8 suuttimet sekä PLA, ABS, joustava filamenttirullat.

ZYYX Pro 3D-tulostin verkkokaupassa

Lue juttu hiilikuitifilamentista

Katso tekemäni unboxaus video, niin näet, kuinka kätevästi ZYYX Pro 3D-tulostin otetaan käyttöön.

ZYYX 3D-tulostin sivut

You might be interested in …