Verkkokauppa

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

945,00  762,10  (alv.0%)

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

Kuvaus

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi tuo VisualARQ arkkitehtuuri suunnittelun työkalut Rhinoceros 3D-mallinnusohjelmistolle kaupalliseen käyttöön.

Lue VisualARQ sovelluksen uusista ominaisuuksista täältä

Miksi valita VisualARQ for Rhino yrityslisenssi?

Helppoa mallinnusta vapaamuotoiseen arkkitehtuuriin.
Käy läpi arkkitehtuuristen projektien suunnittelu prosessit intuitiivisella, helpolla ja tehokkaalla työnkululla. Kaarretut seinät, vapaamuotoiset pinnat ja rungot… kaikki monimutkainen arkkitehtuuri suunnittelu on mahdollista. VisualARQ on todellakin built in Rhino liitäntä: Rhino-like menu, työkaluvalikoimat ja toimintojen käyttäytyminen. Se on tehokas toimintopohjainen editori parametristen objektien luomiseen ja muokkaamiseen.

Hanki kaikki projektien dokumentaatiot automaattisesti.
Leikkaa osioita, tee suunnitelmia. Ei ole väliä kuinka monimutkainen designisi on. Säästä aikaa hankkimalla kaikki projektin dokumentaatiot automaattisesti 3D mallista. Lattia suunnitelmat, osiot, korkeudet, pinnat, mittasuhteet ja kaikki objektien informaatiot ovat linkitetty ja luotu 3D mallista. VisualARQ luo dokumentteja jotka yhdistävät piirrustus suunnitelmat, 3D-mallin ja datan. Näyttää Top-ikkunassa 3D mallista 2D arkkitektuurisen esityksen reaaliajassa. Kaikki piirrokset päivitetään automaattisesti jokaisen muutoksen jälkeen.

Mallit älykkäillä 3D arkkitehtuuri odjekteilla
VisualARQ:lla on kirjasto parametrisille arkkitehtuuri objekteille kuten: seinät, palkit, pylväät, ikkunat, ovet, laatat, portaat ja katot. Objektit on helpo luoda, muokata ja editoida koska vain. Automaattinen uudelleen laskenta mukauttaa ne muutoksiin. Toiminto jolla voit luoda kustomoituja objekteja, tyylejä ja objekti kirjastoja.

Luo 2D piirroksesta 3D malli
Vastaanottaa AutoCAD 2D tiedostosi, tai luo ne Rhinossa. VisualARQ:ssa voit muuttaa linjat 3D seinissä, katoissa, laatoissa jne. vain muutamalla klikkauksella.

Realiaikaiset projektitien 3D leikkaukset
VisualARQ lisää dynaamisen leikkaus työkalun, jolla voit katsella projektiasi leikattuna realiajassa. Työskentele leikatuilla malleilla, luo piirrustuksia osioista ja visualisoi näkymiä nykyisestä ikkunasta. Tason hallinta antaa sinun katsella vaakasuoria leikkauksia mallistasi.

BIM ohjelma Rhinocerolle

VisualARQ lisää BIM (Building Information Modeling) toiminnon Rhinocerolle: geometria ja objekti data linkitetty, arkistoitu ja lähetetty .IFC tiedosto formaatissa. VisualARQ tukee vastaanottamista ja lähettämistä mihin ja mistä tahansa Rhinon tukemasta tiedosto formaatista.

Muut työkalun mukauttamis mahdollisuudet
VisualARQ voidaan yhdistää muiden Rhinon liitännäisten kanssa kun halutaan laajentaa mallinnuksen, tarkastelun ja designin mahdollisuuksia. VisualARQ tukee vastaanottamista ja lähettämistä mihin ja mistä tahansa Rhinon tukemasta tiedosto formaatista. Mahdollisuus mukauttaa muitten Rhino liitännäisten kanssa, kuten Grasshopper, Dynamic Display, Paneling tools, Savanna 3D jne. Jatkuva kehitys työkalujen yhdistämiseksi: RhinoBim, Evolute Tools jne…

Visualisointi ohjelmistot
VisualARQ materiaalin hallinta tukee materiaaleja kaikista Rhinon tukemista visualisointi ohjelmistoista. Luo valoja ja määritä materiaaleja objekteille saadaksesi korkealaatuisia kuvia sisäisestä ja ulkoisesta arkkitektuurista. VisualARQ objektien materiaalin määrittäminen kaimii samalla tavalla kuin Rhinossa.

Edulinen hinta
VisualARQ on johtava arkkitehtuurinen liitännäinen Rhinocerolle ja sillä on hyvin kilpailukykyinen hinta huomioonottaen sen laajan valikoiman toimintoja ja verrattaessa astaaviin ohjelmien sovelluksiin. Savanna 3D sisältyy paketti vaihtoehtoon. Savanna 3D on erä 3dm objekti kirjastoja.

Valmistajan sivut

Videoita VisualARQ 2:sta

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi parametriset arkkitehtuuriset objektit

Yleiset ominaisuudet

 • BIM objektityyli kirjasto VisualARQ:lla on parametristen objektityylien kirjasto jota voidaan muokata, laajentaa ja tuoda tai viedä käytettäväksi muissa asiakirjoissa.
 • Vapaamuotoiset objektit Arkkitehtuurisia objekteja tukeva NURBS (curves and solids), joten sinulla voi olla mikätahansa mahdollinen muoto. objekteja voidaan luoda suorista viivoista, kaarista tai seurata vapaamuotoisia kaaria.
 • Muokkaa objekteja tyylin ja ominaisuuksien mukaan: Jokaisella objektilla on kirjasto, jossa on erilaisia objekti tyylejä jotka määrittelevät niiden ominaisuudet. Objekteja voidaan editoida, muokata, laajentaa tyylin mukaan myös yksittäisiä objekteja. Määritteet voidaan kuitenkin määrittää kullekkin objektille.
 • Grasshopper tyylit: Suurin osa VisualARQ:n objektityyleistä voidaan luoda Grasshopper määritelmistä mikä mahdollistaa rajattoman parametrisen suunnittelun.
 • Ohjauspisteet: objekteissa on ohjauspisteitä joilla voidaan muuttaa objektin mittoja ja sijaintia suoraan mallissa. Käyristä luoduilla objekteilla on samat ohjauspisteet kuin alkuperäisillä käyrillä.
 • Helppo käyttöliittymä: Objektit lisätään  malliin ja niitä voidaan muokata millontahansa niiden telakoitavien ja kelluvien valintaikkunoiden kautta.
 • Valintakomennot: Niiden avulla voit helposti valita samantyyppisiä/tyylisiä esineitä.
 • Boolen toiminnot: Niitä voidaan soveltaa objekteihin ja säilyttää niiden parametriset ominaisuudet.
 • Samanaikainen 2D ja 3D representaatio: Objektit näyttävät erilaisen 2D ja 3D representaation riippuen siittä, näytetäänkö ne suunnitelma näkymässä tai eivät.

VisualARQ-400

VisualARQobjekts

Seinät

 • Monikerroksiset seinäliitokset ja risteykset: (video) Ne ratkaistaan 3D muodossa ja 2D graafisessa representaatiossa. Seinäkomponenttien kääreet ovat myös täysin muokattavissa.
 • Seinät käyristä: Seinät voidaan luoda minkä tahansa muotoisista käyristä, joita voidaan muokata vertailukohdan ohjauspisteiden avulla.
 • Laajenna seiniä: Komennolla voit laajentaa seinät pystysuoraan pintoihin, monipintoihin, kattoihin, laattoihin ja muihin esineisiin.
 • Epäsäännöliset seinät: Komennon avulla voit muuttaa yhden tai useamman Rhino kiinteän aineen VisualARQ seinäksi.
 • Valintakomennot: Vaihtoehdot joilla valitaan määritettyihin seiniin liittyvät seinät, ovet tai ikkuant.
 • Seinän halkaisu ja seinän kääntö: Jaa seinä kahteen seinään määritetyllä pisteellä tai käännä seinän reitti.
 • Aukot: Ovet, ikkunat ja aukot voidaan asentaa mihin tahansa seinätyyliin ja mihin tahansa seinän muotoon.
 • 2D ja 3D näyttöominaisuudet: Seinäkerrokset näkyvät 2D leikkaus ja tasonäkymäpiirustuksissa ja 3D mallissa niillä voi olla erilaisia renderöinti, tulostus ja näyttömääritteitä.Walls

Verhoseinät

 • Useita verhoseinä malleja: (Video) Määritä solunjakautumistyyppi (määrittämällä solujen kokonaismäärä, solujen mitat tai mukautetut solujakaumat) ja kokeile erilaisia parametrejä luodaksesi satoja eri verhoseinä tyylivaihtoehtoja.
 • Rakenteelliset komponentit: Lisää tukikomponentteja rakenteellisten paneelijärjestelmien määrittämiseksi.
 • Verhoseinät käyristä: Muuta minkätahansa muotoiset 3D käyrät verhoseiniksi, joita voidaan muokata lähtökohdan ohjaus pisteiden avulla. Paneelit voivat olla joko litteitä tai kaarevia.
 • Lisäaukot: Ovet, ikkunat ja aukot voidaan asettaa mihin tahansa verhoseinätyyliin.
 • Kallistetut verhoseinät: Käytä tartuntapisteitä kallistamaan verhoseiniä.

curtainwall

Ovet, ikkunat ja aukot

 • Ankkuroitu seiniin/verhoseiniin: (Ovi video , Ikkuna video ) Ovet, ikkunat ja aukot voidaan asettaa seinään/verhoseinään, johon ne on ankkuroitu. Niiden aukot luodaan automaattisesti sinne mihin ne lisätään ja päivitetään automaattisesti muutosten jälkeen.
 • Kelluva: Aukot voidaan asentaa vapaasti malliin ei välttämättä kiinitettävä seiniin/verhoseiniin.
 • Ryhmän avaaminen: Komento ovien/ikkunoiden ryhmittelyyn seinän sisällä
 • Tyyliominaisuudet: Avautuvat (kääntymällä tai liukumalla) profiili, runko, pysäytin, lehdet, lasi, jakopuite ja ikkunalauta (ikkunat).
 • Lohkoista: (video) Vaihtoehto jolla voit määrittää mukautetun oven/ikkunan/avaustyylin käyttämällä 3D lohkoa mallinäkymässä. 2D lohkoa suunnitelma näkymässä ja mukautettua profiilia seinän karkean muodon määrittämiseksi.
 • Grasshopper määritelmistä: Luo oven/ikkunan tyyli Grasshopper määritelmän avulla ilman parametrisen suunnitelun rajoja.
 • Aukot käyristä: (video) Ikkunat ja ovet voidaan luoda profiilikäyristä suoraan malliin.

openings

Pylväät ja palkit

 • Täydet AISC ja Eurooppalaiset standardit. Standardi palkit imperialinisina ja metrisinä mittayksiköinä.
 • Mukautetut profiilit: Pylväät ja palkit on määritetty profiilin mukaan. Parametrinen profiilikirjasto sisältyy jokaiseen objektiin, mutta mukautettuja profiileita voidaan myös käyttää niiden muotoon.
 • Risteys seinien kanssa: (video) Pylväät voidaan lisätä seinän sisään tai ulkopuolelle. Risteykset lasketaan automaattisesti plan ja model näkymässä.
 • Pylväät lohkoista:  (video) Vaihtoehto määrittää mukautetun pylvään tyyli käyttämällä 3D lohkoa mallinäkymässä ja 2D lohkoa suunnitelma näkymässä.
 • Palkit käyristä: (video) Palkit voidaan luoda minkä tahansa muodon käyrästä ja saada samat ohjauspisteet kun alkuperäinen käyrä.
 • Palkkiliitokset ja leikkaukset päissä: Kun kaksin palkkia yhdistyvät päistä, ne ratkaisevat leikkauspisteensä. Palkkien leikkaukset päissä voi olla vaakatasossa, pystysuorassa tai kohtisuorassa suuntansa nähden.
 • Grasshopper määritelmistä: Luo pylväs tai palkkityyli käyttämällä Grasshopper määritelmää ilman parametrisen suunnittelun rajoja.

collums

Portaat

 • Kerroskorkeudet ja tasanteet: Portaat voivat olla suoria tai niissä voi olla eri suuntaisia portaita jotka on yhdistetty tasanteeseen.
 • Kierreportaat saatavilla (video).
 • Portaiden laatat: Portaissa voi olla laatta ja sen ylä ja alapaksuus voidaan muokata sovitettavaksi laskulevyn paksuuteen.
 • Kaltevuussääntö: määritä askelman ja nousu arvojen välinen suhde.

Stairs

Kaiteet

 • Useita kaiderakenteita: (video) Yhdistä pylväät, kiskot ja kaiteet ja leiki niiden parametreilla luodaksesi useita parametrisiä malleja: mukautettuja muotoprofiileja, päätemarginaaleja kohdistuksia, sijainteja jne.
 • Kaiteet kaarista: Kaiteet voidaan luoda minkä tahansa muotoisesta käyrästä. Kaiteet saavat samat ohjauspisteet kuin alkuperäinen käyrä.
 • Grasshopper määritelmistä: Luo uusi kaiteen tyyli Grashopper määritelmän avulla ilman parametrisen suunnittelun rajoja.

Railing

Laatat ja katot

 • Monikerroksinen: Laatta ja kattotyyleillä voi olla eri kerroksia joilla on oma paksuus, materiaali ja ominaisuudet.
 • Käyristä: laatat ja katot luodaan ja määritetään suoraan minkä tahansa tyyppisen suljetun ja tasomaisen käyrän projektion avulla.
 • Pinnoilta: Laatat voidaan luoda tasaisista pinnoista, mutta katot voidaan luoda mistä tahansa vapaamuotoisesta pinnasta.
 • Vaja, Harja ja nelilapekatto.
 • Reunaleikkaukset: Määrittää laatan ja katon reunaleikkauksen kolmesta vaihtoehdosta: tasainen, neliömäinen ja pystysuora.
 • Rajojen lisääminen ja vähentäminen: Komennot joilla muokataan laattojen ja kattojen rajaa lisäämällä tai vähentämällä ääriviivoja olemassa olevista käyristä.
 • Katon risteykset: (video) Risteykset lasketaan automaattisesti, kun kaksi tai useampi katto koskettaa toisiaan.

roof

Huonekalut ja elementit

 • Moninäkymälohkot: Huonekalut ja elementit luodaan 3D lohkosta mallinäkymään ja 2D lohkosta tasonäkymään
 • Grasshopper määritelmistä: luo uusia parametrisiä huonekaluja (video) ja elementtejä (video) ja tyylejä Grasshopper määritelmistä ilman parametrisen suunnitelun rajoja.
 • Vapaa IFC tyyppimääritys: Elementti on suunnattu mille tahansa objektityypille, ja siksi se voidaan viedä IFC:hen kuten minkä tahansa IFC objektityypin.

Furniture

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi vapaamuotoinen arkkitehtuurinen mallinnus

Rhino tunnetaan ainutlaatuisista kyvyistään työskennellä NURB geometrian (nonuniform rational B-spline) kanssa. NURBS geometrialla on joitain olennaisia ominaisuuksia, jotka tekevät siittä parhaan vaihtoehdon CAD/3D mallinnus ohjelmille.

 • Tarkka monimutkainen geometria: NURBS voi edustaa erittäin tarkasti mitä tahansa geometriaa (käyriä, ympöröitä, ellipsjeä, palloja tai toruksia aina monimutkaiseen vapaamuotoiseen geometriaan autonkoreista ihmiskehoon).
 • Pienemmät tiedostot: Monimutkaisen geometrian luomiseen tarvittava tieto on NURBS tekniikkaa käyttäessä paljon pienempi kuin millään muulla menetelmällä.
 • Ohjauspisteet: NURBS käyrät ja pinnat ovat erittäin intuiivisia ja ennalta-arvattavia ohjauspisteiden kautta.
 • VisualARQ objektit tukevat NURBSia ja ne voidaan luoda NURBS geometriasta.

architetrual

Kurvit

 • Kurvien luominen: Viivat, moniviivat, suorakulmiot, monikulmiot, ympyrät, ellipsit, ohjauspistekäyrät, interpoloivat pistekäyrät…
 • Kurvien editointi: Pyöristäminen, viiste, siirros, pidennys, leikkaaminen, jakaminen, yhdistä, rakenna uudelleen… Kurveja voidaan muokata ohjauspisteiden avulla.
 • Kurveista 3D kohteiksi: VisualARQ seinät, verhoseinät, palkit, kaiteet, ovet, ikkunat, aukot, laatat ja katot voidaan luoda kurveista. pintoja ja kiintoaineita voidaan myös luoda käyristä.

Curves

Pinnat

 • Pinnan luominen: Pisteistä, kurveista, kiinteistä reunoista, parveista ja palstoista jne.
 • Pintamallinnus: Pyöristä, viistä, kompensoi, pidennä, leikkaa, jaa, liitä, rakenna uudelleen… Pintoja voidaan muokata ohjauspisteiden kautta.

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

Kiintoaineet

 • Primitiiviset muodot: Laatikko, pallo, sylinteri, kartio, pyramidi, putki, ellipsoidi ja torus.
 • Monimutkainen kiinteiden aineiden mallinnus: Boolean toiminnot, reunojen, pintojen, kuoren siirtäminen, reikien lisääminen, pyöristä kulmat, leikkaa ja halkaise.

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi Grasshopper komponentit

-Grasshopper on graafinen algoritmieditori joka on intergroitu Rihno 3D mallinnustyökaluihin. VisualARQ Grasshopper komponentit on Grasshopperin lisäosa jonka avulla voit työskenellä VisualARQ arkkitehtuuristen objektien kanssa Grasshapperin sisällä, mikä tuo mahdollisuuden automatisoida suunnittelutehtäviä. Tämä Grasshopper lisäosa sisältyy VisualARQ pääasennus ohjelmaan.

Valmistajan sivut

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

Joustava BIM (Building Information Modeling)

VisualARQ on joustava BIM ratkaisu jota käyttää McNeelin Rhinoceros 3D. Näiden työkalujen yhdistelmän avulla voit mallintaa minkä tahansa objektin Rhinon vapaamuotoisilla mallinnustyökaluilla ja muuttaa sen tietoiseksi BIM objektiksi. VisualARQ parantaa Rhinoa lisäämällä tehokkaita assosiatiivisia objektityylejä ja dynaamisia dokumentointityökaluja, jotka mukautuvat työnkulkuun. VisualARQ antaa sinulle myös mahdollisuuden automatisoida monia mallinnus tehtäviä Grasshopper 3D:lle rakennettujen visualARQ visuaalisten ohjelmointikomponenttien avulla. Lopuksi VisualARQ:n avulla voi tehdä yhteistyötä muiden työklalujen kanssa ohjelmistoon rakennetun IFC tuonti/vienti toimintojen avulla. Tämä ominaisuuksien yhdistelmä antaa sinulle mahdollisuuden määrittää BIM työnkulku.

Miksi bim?

 • IFC-Yhteentoimivuus: VisualARQ sisältää sisäänrakennetun IFC tuonti ja vientilaajennuksen, jonka avulla voidaan vaihtaa IFC 2×3 tiedostoja Rhino ohjelman ja muiden AEC ohjelmisto pakettien välillä.

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

 • Älykkäät objektit: Työskentele VisualARQ tyylien ja geometrian ohjaamien liitettyjen parametristen objektien kanssa sisäänrakennetun tiedon avulla.
 • Dynaaminen dokumentaatio: Luo dynaaminen ja tarkka dokumentaatio ja on aina linkitetty ja saatavilla 3D mallista.
 • Tiimin yhteistyö: Tee yhteistyötä muiden käyttäjien kanssa ulkoisten referenssien ja useiden tuettujen tiedostomuotojen avulla.

 

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi dokumentointi työkalut

Taulukot ja parametrit

Kaikissa VisualARQ objekteissa on  natiivitietoa kuten (nimi, tyyli, alue, tilavuus, korkeus jne.) Jotkavoidaan luetella taulukoissa. Mutta uusia parametreja voidaan luoda kaikenlaisille objekteille ja luetella ne taulukoihin.

 • Uudet mukautetut parametrit: (Video) Luo uusia parametrejä asiakirjan VisualARQ objektityyliin tai objektin mukaan. Muokatut parametrit kirjoitetaan (numerot, tekstit ja booleanit….) ja ne voidaan näyttää tunnisteissa.
 • Syötä geometria tiedoilla: Uusien parametrien arvot voidaan liittää mihintahansa goemetriaan VisualARQ objektien lisäksi: pisteet, käyrät, pinnat, monipinnat, lohkot ja verkot.
 • Vie mukautetut parametrit IFC:hen: Mukautetut parametrit ja niiden geometriaan määritetyt arvot tallennetaan IFC tiedostoihin.
 • Listaa objektitiedot taulukkoihin: Luo uusia taulukko tyylejä objektien määrän määrittämiseksi, määrittele listattavat objektityypit ja määritä taulukon ominasuus kentät (alue, pituus, tilavuus, mukautetut parametrit jne.) ryhmittele objektit ja näytä yhteisten parametrien summa. . (video)
 • Dynaamiset taulukot: Taulukot on linkitetty malliin: kun mallia muokataan, taulukon sisällä näkyvät tietdot voidaan päivittää päivitys komennolla.
 • Vie taulukot: Kun taulukot on luotu, ne voidaan viedä Exel ja .cvs muotoon.

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

 

Tilat, Tunnisteet ja huomautukset

 • Luo tiloja: (video) Lisää tiloja sisäpisteistä (seinistä ja/tai pylväistä koostuva suljettu raja), käyristä tai pinnoista ja katso niiden tiedot (nimi, alue, kehä jne.) nimikkeistä. Tilat näkyvät 2D muodossa nimikkeellä ja luukkukuviolla ja 3D muodossa tilavuutena katkoviivojen reunalla.
 • Aseta tilaelementtejä: Muunna mikä tahansa geometriaelementti (käyrät, monipinnat, VisualARQ objektit) kokonaisuudeksi joka otetaan huomioon tilaa laskettaessa.
 • Tunnisteet: (video) Tag komento lisää tunnisteen jokaisen objektin alaosaan ja viitatun tekstin. Tunnisteet voivat näyttää VisualARQ objektien dynaamista tietoa objektien ominaisuuksien mukaan. Luettelo tunnisteiden muodoista (suorakulmainen, pyöreä, kuusikulmainen jne.) On annettu, mutta myös uusia lohkojen muotoja voidaan käyttää.
 • Huomautukset: (video) Huomautus objekti voi olla 2D symboli, teksti, dynaaminen 2D geometria tai 2D elementtien yhdistelmä. Ne on luotu lohkoista tai Grasshopper määritelmästä, eivätkä ne rajoita parametrisiä malleja.

VisualARQ for Rhino yrityslisenssiVisualARQ for Rhino yrityslisenssi

Piilolijaiset vektori lähtöiset 2D piirustukset

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi tarjoaa työkaluja mallin tulostamiseen 2D muodossa 3D näkymistä, vaaka ja pystysuorista osista. (video) Nämä piirustuskset voidaan luoda realliajassa tulostamalla 3Dmalli joka näkyy malli, leikkaus tai perspektiivinäkymissä mallitilasta tai sivun asettelusta. Käytä vain piiloitettua näyttötilaa ja tulosta nämä piirokset reaaliaikaisesti vektorilähtöön.

 • Suunnitelunäkymä: aseta taso näytettäväksi tasonhallinnasta ja tulosta suunnitelunäkymät.
 • Leikkausnäkymä: Valitse leikkausrivi osiohallinnasta ja aseta osionäkymä tulostettavien osioiden ja korkeuksien näkymäportiksi.
 • Perspektiivinäkymät: Aseta 3D näkymä piilotetun näytön tilaan ja tulosta se vektorilähdöstä.

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

Tee 2D osioita, korotuksia ja suunnitelmanäkymiä

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi tarjoaa työkaluja dynaamisten 2D piirustusten luomiseen vaaka ja pystysuorista osista. Luodut 2D piirustukset edustavat tasolle heijastettuja 3D objekteja, joten niillä on samat näyttö ja tulostusominaisuudet. Nämä piirustukset on linkitetty 3D malliin joten ne voidaan päivittää milloin tahansa.

 • 2D tasonäkymät: Lisää 2D tasonäkymään piirustukset tietyistä tasoista. 2D muotoinen geometria näyttää näkyvien objektien projektion tasonäkymäalueella ja näkymän syvyyden (joita molempia voidaan muokata)
 • 2D osionäkymät: Lisää 2D osiot tai korotukset valitusta leikkauslinjasta. Tuloksena oleva 2D geometria näyttää leikkausalueen sisällä olevien näkyvien 3D objektien projektion sekä osan viitetekstin.
 • Aukkojen korkeudet: Luo 2D piirustukset mallin kaikista valituista aukoista (ovet ja ikkunat) ne näkyvät plan näkymässä niiden päämittojen kanssa ja viittauksella, joka tunnistaa niiden sijainnin mallissa.
 • Objektikerros ja 2D määritteet: Leikkaus ja tasonäkymien 2D geometria säilyttää edustamansa 3D geometrian kerrokset, viivapainot, värit ja muut ominaisuudet.
 • Tee 2D: Make 2D heijastaa geometrian rakennetasoon 2D piirustuksen tekemiseksi. Tosin kuin VisualARQ osio ja suunnitelunäkymät Make 2D piirustukset eivät päivity 3D malliin muutosten jälkeen.
 • Vie .dvg tiedostoon: Nämä 2D piirustukset voidaan viedä .dwg tiedostoon tai räjäyttää jotta voidaan työskennellä siittä seuranneiden viivojen ja luukkujen kanssa.

VisualARQ for Rhino yrityslisenssiVisualARQ for Rhino yrityslisenssi

Osion määritteet

Osion määritteet määrittävät Rhino ja VisualARQ objektien määritteet (ominaisuudet) osassa näyttö ja tulostustarkoitukseen. Nämä osamääritteet koskavat myös leikattua geometriaa, kun aktivoidaan leikkaustasoja ja osia. ne näkyvät myös suunitelma ja osionäkymissä.

 • Osion määritteet: Täyttöväri, linjatyyppi, rivintulosteleveys ja rivintulosteväri. Kuvion tyyppi, asteikko, kulma ja väri.
 • Määritä ne mihin tahansa geometriaan: Leikkausatribuutit voidaan määrittää mihin tahansa Rhino geometriaan (pinnat, kiintoaineet tai verkot) Rhino propeties paneelin section artibutes kuvakkeesta. VisualARQ objektit voivat myös hakea tyylin määrittämät osiomääritteet kustakin objektityyli valintaikkunasta.
 • Leikkaustila: Leikkaustila voidaan poistaa käytöstä objektin mukaan, joten sitä ei leikata aktiivisella VisualARQ osiolla, tasoleikkaustasolla tai Rhino clipping tasolla.

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

Paljon CAD-piirtotyökaluja

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi tarjoavat kaikki CAD ja piirtotyökalut, joita tarvitaan 2D arkkitehtuuripiirustusten, rakennustietojen ja kaikenlaisten huomautusten tuottamiseen.

 • Työskentele geometrian kanssa: Piirra viivoja, moniviivoja, suorakulmoita, monikulmioita, elipsejä, ohjauspistekäyriä jne… Muokkaa niitä erikomenoilla: reunanpyöristys, viiste, siirros, pidennä, leikkaa, jaa, yhdistä, rakenna uudelleen… käyrät voidaan myös muokata ohjauspisteiden kautta.
 • Mitat: Useat komennot ovat käytettävissä luomaan mittoja, jotka määritellään tyyleillä jotka hallitsevat nykyisen mallin fonttia, numeromuotoa, kokoja, nuolityyliä ja kohdisutusasetuksia.
 • Luukut: Luukkukuviot luodaan rajauskäyristä.
 • Teksti: Teksti komento luo kaksiuloitteisen huomautustekstin, joita voidaan muokata nopeasti editointi ruudun kautta.
 • Pisteet ja muistiinpanot: muita merkintöjä on saatavilla täydentämään projektin dokumentaatiota.
 • Linjatyypit: Huomautusten linjatyypit hallitsevat nykyisen mallin linja tyyppi kuvioita. Niitä hallinoidaan tyyleillä jotka määrittävät asteikon, yksiköt tai mallit ja ne voidaan tuoda uusiin asiakirjoihin.

VisualARQ for Rhino yrityslisenssiVisualARQ for Rhino yrityslisenssi

Käyttöliittymä ja hallinta

Editointi työkalut

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi tarjoavat satoja muokkaustyökaluja joiden avulla on helppo muokata kaikenlaista geometriaa, olipa se kuinka monimutkainen tahansa. Jos työskentelet 2D piirustusten tai 3D objektien parissa, työkalut kunkin geometrian muokkaamiseen sopivimmalla tavalla ovat juuri siellä. Tässä näet tärkeimpiä muokkaus ominaisuuksia.

 • Editointi työkalut mille tahansa geometrian tyypille: Reunojen pyöristys, viiste, kompensaatio, laajennus, leikkaus, halkaiseminen, boolean liitänäinen ja paljon muuta. Kaikki nämä komennot mukautuvat kullekkin objekti tyypille: käyrät, pinnat, kiinteät aineet, verkko ja VisualARQ objektit.
 • Gumball: On muokattava käyttöliittymäwidget, joka mahdollistaa objektien ja aliobjektien vuorovaikutteisen muokkaamisen. Gumball auttaa sinua siirtämään, kiertämään ja skaalamaan geometriaa helposti.
 • Lohkot: Lohkojen kanssa työskentelemällä voit luoda osakirjastoja ja päivittää kaikki tapahtumat muokkaamalla lohkon määritystä tai sailyttää mallikoon käyttämällä lohkoesimerkkejä identtisen geometrian kopioinnin sijaan. Joitakin VisualARQ objekteja voidaan luoda lohkoista.
 • Ohjauspisteet: Käyrät, suulakepuristukset ja verkot voidaan muuttaa ohjauspisteiden avulla. VisualARQ objekteja voidaan myös muokata ohjauspisteiden avulla, jotka ovat samat kuin käyrät mistä ne on luotu. Ohjauspisteiden määrä ja toiminta ovat erilaiset kullekkin objektityypille.
 • Ominaisuudet paneeli: Ominaisuus paneelin avulla voit tarkistaa tai muuttaa minkä tahansa Rhino ja VisualARQ geometrian tietoja, kuten kohteen ominaisuuksia, näyttö ja tulostus määritteitä, osion määritteitä, materiaaleja tai näkymäominaisuuksia.
 • Objektityylien hallinta: Tässä valinta ikkunassa voit muokata VisualARQ objektityylien ominaisuuksia. Kullekkin komponentille voidaan määrittää attribuutteja:Materiaali, graaffinen esitys, tulostusominaisuudet, näyttö jne. Ohjatut toiminnot opastavat sinua luomaan ja muokkaamaan uusia arkkitehtuurisia kohteita helposti. Esikatselu ikkuna näyttää muutokset realiajassa.

 

VisualARQ for Rhino yrityslisenssiVisualARQ for Rhino yrityslisenssi

Layerit

Layerit ovat tapa järjestää esineitä, jotta voit käsitellä niitä kaikkia kerralla tai seurata niitä jollakin tavalla. Layerpaneelissa on työkaluja mallisi layerien hallintaan.

 • Layer ja sublayer ominaisuudet: Päälle/pois, lukitus/lukituksen avaus, väri, materiaali, linjatyyppi, tulostusväri, tulostusleveys. Voit luoda layereitä, jotka ovat käskynalaisia muille layereille.
 • Layer ominaisuudet sivun asettelussa: Ne voidaan määrittää sivun asettelu ja yksityiskohdatnäkymässä.
 • VisualARQ tasot: Kun VisualARQ objekteja luodaan, ne sijaitsevat automaattisesti objektityypin määrittämässä tietyssä layerissä. Sen avulla on helppo piilottaa, näyttää, valita ne ja määrittää yleiset määritteet objektityypin mukaan.
 • Layerien hallinta: Tallentaa layer nykyisen tilan tiedostoon tai palauttaa tasojen tilan tallenetusta tiedostosta.

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

 

Kerrosten hallinta

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi avulla voit järjestää projektisi eri rakennuksiin ja kerroksiin.

 • Työskentele eri kerroksissa: Kerrostenhallintapaneelin avulla voit luoda ja hallita uusia rakennuksia ja kerrokisa eri tasoilla. Kerrostenhallinasta voit hallita jokaista kerrosta CPlane (työtasoa), näyttöä ja 2D esitystä sekä sen korkeus ja leikkuutason arvoja.
 • Helppo työnkulku: Pelkästään kaksoisnapsauttamalla kerroksen nimeä malli näyttää valitun kerroksen jaettuna ja kerrokset alla.
 • Suunitelmanäyttö: Kun katselutaso on päällä, yläreunan näkymässä VisualARQ objektit näkyvät 2D graafisessa esityksessään.
 • Näytä ja piilota kerrokset: Mahdollisuus ottaa leikkaavat kerrokset näyttämään ja piilottamaan kerrokset erikseen.
 • Kohdista näkymä kerrokseen ja aseta tasonäkymä näkymäportiksi: Yhdellä napsautuksella voit laittaa mallin ylhäältä, leikkaustaso aktivoituna yhdella tasolla, tai jättää pohjapiirustukset tulostettavaksi.
 • Ylä ja alapoikkeaman arvot: Niillä siiretään kerrosten ala ja ylärajoja, jotka määrittyvät kerrosten korkeuden mukaan, kun seuraavat alla tai yläpuolella olevat kerrokset ovat piilossa.

 

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

 

Osio hallinta

VisualARQ:n avulla voit järjestää projektisi osioita paremman työnkulun ja 2D piirustusten luomiseksi:

 • Aktivoi osiot: Katso mallin leikkauslinijoiden luettelo ja näytä malli reaaliaikaisessa osiossa, joka aktivoi minkä tahansa niistä.
 • Helppo työnkulku: Vain kaksoisklikkaamalla osion nimeä luettelossa voit näyttää mallin osioissa tietyssä näkymässä.
 • Luo uusia osioita: Painikkeella voit luoda uusia leikkauslinjoja malliin.
 • Kohdista näkymä osioon ja aseta osionäkymä ikkunaan: Yhdellä napsautuksella voit laittaa mallin ylänäkymään, leikkaustaso aktivoituna yhdellä tasolla, tai jättää pohjapiirokset tulostettaviksi.
 • Tasaa näkymä tasolle ja aseta tasonäkymä ikkunaan: Yhdellä napsautuksella voit kohdistaa näkymän leikkausviivan sijaintiin, aktivoida valitun osan tai jättää osionäkymät tulostettaviksi.

 

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

 

3D ja Asettelunäkymät

Rhinon avulla voit työskennellä mallitilassa (mallinuksen vakionäkymät) tai paperi tilassa (sivun asettelunäkymät)

 • Mallinäkymä: Näyttää Rhino työympäristön mukaanlukien objektinäyttö, näkymän otsikko, tausta, rakennetason ruudokko  ja maailman akselilin kuvake. Näkymäporttien kokoa voidaan muuttaa, lisätä, poistaa tai laajentaa
 • Asettelunäkymä: Edustaa paperiarkkia joka lähetetään tulostimelle tai tiedostoksi kuten pdf. Asettelut voivat sisältää erilaisia näkymiä mallista ja merkinnöistä kuten otsikkolohkoja ja muistiinpanoja. Näkymäportit ovat käytettävissä mallinnusalueen alareunan välilehdillä.
 • Yksityiskohtaiset näkymäportit: Asettelunäkymät sisältävät yksityiskohtaisia näkymiä. Yksikohtaiset näkymäportit sisältävät mallinäkymän, ja ne voidaan kopioida, siirtää ja poistaa milloin tahansa. Yksityiskohta ominaisuuksista voit hallita kokoa, mittakaavaa tai lukittua tilaa.
 • Tulosta suunitelma ja leikkausnäkymät: VisualARQ tasot ja osiot voidaan näyttää yksitellen yksityiskohtanäkymässä ja tulostaa vektorilähtöön piiloitettu näyttö tilassa.

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

 

Helppo käyttöliittymä

Rhino ja VisualARQ käyttöliittymän, työkalurivien ja valintaikkunoidan on tarkoitus olla intuiivisia ja helppokäyttöisiä. Lisäksi useimmat käyttöliittymät ja työkalupalkin asetukset ovat täysin muokattavissa käyttäjän asetusten mukaan.

 • Pudotusvalikko: Ryhmittele kaikki Rhino ja VisualARQ komennot toimonnon mukaan.
 • Komentorivi ja komentohistoria ikkuna: Näyttää komentokehotteet ja sallii komentojen kirjoittamisen.
 • Työkalurivit: Sisältävät graaffisia kuvakkeita komentojen suorittamiseksi. Työkalurivit ja kuvakkeet ovat täysin muokattavissa. Ne voidaan järjestää välilehtiin, telakoituna sivuun tai kellua rajapinnan yli.
 • VisualARQ työkalurivit: Komennot on järjestetty kolmeen työkaluriviin: arkkitehtuuriset objektit, dokumentointityökalut ja muut työkalut. Ne käyttäytyvät kuten mikä tahansa muu Rhino työkalurivi.
 • Näkymäportit: Näyttää Rhino työympäristön mukaanlukien objektinäyttö, näkymän otisikko, tausta, rakennetason ruudukko ja maailmanakselin kuvake. Näkymäportin kokoa ja asetuksia voidaan muuttaa ja muokata. Uusia näkymiä voidaan lisätä, kellua käyttöliittymän yli ja näyttää perspektiivinä tai rinnakaisena. Näkymävälilehdet alareunassa hallittavat monisivuisia asettelutyylinäkymiä yhdessä vakiomallinnusnäkymien kanssa.
 • Ominaisuudet ja muokkausikkunat: Nämä valintaikkunat voidaan kiinnittää näkymän sivuille, järjestää välilehdiksi ja kellua käyttöliittymän päällä.
 • Tason korkeusviitteet: Määrittävät asiakirjoissa olevien etu ja sivunäkymien VisualARQ tasojen korkeuden.
 • Skaalaus kuvake: Tämä dynaaminen kuvake näyttää malliasteikon nykyisen näkymän zoomauksen mukaan. Se näkyy vain näkymissä joissa on rinnakkaiset projisointi näkymät.
 • Osnap työkalurivi ja tilapalkki: Sisältää pysyviä objektin klikkaus vaihtoja. Tilarivillä näkyy nykyinen koordinaattijärjestelmä, kohdistimen nykyinen sijainti ja delta sekä tilapalkin ruudut.

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

Mukautetut mallit

Rhino ja VisualARQ tarjoavat erilaisia malleja (metrisissä ja imperiaalisissa mittayksiköissä) mikä tuo merkittäviä etuja BIM työnkulkuun ja organisaatiomenetelmiin.

 • VisualARQ mallit: Sisältävät koko parametristen objektityylien kirjaston, joille on jo määritellyt määritteet. Niissä on myös Rakennus ja taso mitkä on jo luotu.
 • Täysin muokattavissa: Mallit ovat täysin muokattavissa. Seuraavassa on jotain parametrejä joita voi muokata mukautettua mallia varten: Objektityylit, tasonhallinta asetukset, tasoasetukset, otsikkolohkot, sivun asettelu, dokumentaatiopiirustusten luonnokset, materiaalit, grafiikka ja IFC mallit.

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

Visualisointi

Arkkitehtuuriset 3D osionäkymät

Näytä malli reaaliaikaisissa osionäkymissä käyttämällä tasonhallinnan tasonäkyvyyttä ja osionhallinan aktivointia.

 • Upeat arkkitehtuuriset näkymät: Näytä mallisi osionäkymistä ja pisto renderöinnissä. On paras tapa kuvailla se.
 • Pystyosat: Aktivoi mallin osiot valitsemallä leikkausrivi osiohallinnasta. Osioita voidaan aktivoida myös siirretyjen lohkojen riveiltä.
 • Vaakasuuntaiset osat: Näytä ja piiloita tasot tai aktivoi tason leikkaustaso missä tahansa näkymän tasohallinnassa.
 • Leikkaustasot: Leikkaustason objektit edustaa ääretöntä tasoa geometrian leikkaamiseksi näkyvästi tietyssä näkymässä.
 • Paranna projektien mallintamista: Käännä lohkot, tasot ja päälleleikaavat tasot ja työskentele rakennusten sisältä. Se helpottaa objektien valintaa ja muokkaamista.

 

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

Näyttötilat

Rhino ja VisualARQ tarjoavat erilaisia näyttötiloja, jotka hallitsevat näyttöporttien ulkonäköä parhaan työnkulun varmistamiseksi.

 • Normaalit näyttötilat: Lankakehys, varjostettu, sulatettu, haamukuva, röntgen, tekninen, taiteellinen ja kynä.
 • Piilotettu näyttötila: Tarkoitus näyttää arkkitehtuurisia piirustuksia. Käyttää reaaliaikaisia siluetteja, ryppyjä ja reunoja. Muiden esineneiden takana olevat esineet ovat peitettyjä.
 • Käsitteeliset ja realistiset näyttötilat: Houkuttelevat näyttötilat jotka parantavat valaistusasetuksia, näyttävät reaaliaikaisen siluetin ja kaarevien pintojen muodon, säätele ääriviivojen paksuutta ja mahdollistavat objektien läpinäkyvyyden hallinnan. Realistinen näyttötila näyttää kohteiden tekstuurit ja aktivoi varjot.
 • Täysin muokattavissa: Valot, varjot, tausta, värit, reunojen paksuus, näkyvyysvaihtoehdot ja monia muita parametreja halutun näyttötilan luomiseksi.

 

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

Renderöinti

Määritä materiaaleja, tekstuurikartoituksia, taustoja, valoja ja luo relistisia ja taiteellisia arkkitehtuurisia näkymiä. Rhino tarjoaa oman sisäänrakennetun renderöinti moottorin, myös muita voidaan käyttää.

 • Rhino render
 • V-Ray for Rhino
 • Flamingo nXt
 • Maxwell render
 • Brazil
 • Thea render for Rhino
 • Neon

 

Tiimin yhteistyö

Kelluvat lisenssit

VisualARQ lisenssejä voidaan käyttää kelluvina lisensseinä kahdella eritavalla.

 

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

Jaa malleja

 • Ulkoiset viitteet: Lisää minkä tahansa yhteensopivan muodon tiedostoja Rhino malliin ulkoisina viitteinä, jotta muut käyttäjät voivat visualisoida ja kehittää osia samasta projektista. linkitetyt ja upotetut tiedostot voidaan päivittää Block managerista, kun alkuperäistä tiedostoa on muutettu.
 • Työistunnot: Antavat useamman kuin yhdenkäyttäjän työskennellä suuren projektin parissa. Hajottaessaan projektin useisiin tiedostoihin yksi käyttäjä voi muokata osaa projektista ja toinen käyttäjä muokkaa toista tiedostoa. Vain yksin käyttäjä voi avata tiedoston muokattavaksi, mutta monet käyttäjät voivat nähdä sen.

 

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

Huom.

VisualARQ objektit ja komennot eivät kuintenkaan toimi kunnolla työistuntojen kanssa. VisualARQ kehitystiimi pyrkii tukemaan niitä tulevissa versioissa.

 

Tiedostomuotojen yhteensopivuus

 • IFC VisualARQ Sisältää sisäänrakennetun IFC tuonti ja vientilaajennuksen, jonka avulla VisualARQ ja Rhino malleja voidaan vaihtaa muihin AEC ohjelmistopoaketteihin kuten Revit, ArchiCAD, Tekala, Solibri tai Naviworks.
 • DWG Rhino voi tuoda tai viedä AutoCAD piirustus tiedostoja (.dwg).
 • Muut tiedostomuodot Rhino voi tuoda ja viedä tiedostoja muihin tiedostotyyppeihin vaihtaakseen malleja muidan ohjelmistojen kanssa eri tarkoituksiin. Näet kaikki Rhinon tukemat tiedostomuodot täältä.

 

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi

Muiden työkalujen yhteensopivuus

 

VisualARQ for Rhino yrityslisenssi