Verkkokauppa

Vectric photoVCarve

165,00  133,06  (alv.0%)

Vectric photoVCarve muuttaa kuvat ja valokuvat työstöradoiksi jotka voidaan ajaa CNC- ja kaiverruskoneilla

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Vectric photoVCarve

Vectric photoVCarve

PhotoVCarve on kehitetty mahdollistamaan kaivertaminen CNC koneilla, tavalla johon ennen tätä on pystynyt vain kalliilla laser menetelmillä.

Mikä on PhotoVCarving?
PhotoVCarve muuttaa kuvat ja valokuvat välittömästi korkealaatuisiksi työstöradoiksi jotka voidaan ajaa lähestulkoon kaikilla CNC- ja kaiverruskoneilla

Mitä se voi tehdä?
Mahdollisuus pysyvästi CNC-koneistaa kuvia töihin on ollut haasteellista monille koneiden käyttäjille, ja vaikka on olemassa ohjelmisto laitteita joiden pitäisi pystyä tähän, ne todellisuudessa usein epäonnistuvat. PhotoVCarve on myös täydellinen 3D lithophane kuvien koneistukseen suoraan valokuvasta. Tämä on loistava idea lahjoja, avaimenperiä ja muistoesineitä varten, jotka kestävät sukupolvien ajan. PhotoVCarven mahdollisuudet ovat loputtomat ja sitä voivat käyttää kaikki CNC-koneiden käyttäjät. Harrastelijoista, jotka suunnittelevat ”kotikäyttöön”, ammatti kaivertajiin jotka käyttävät kalliita teollisuuskoneita, ohjelma tarjoaa kaikille jotain.

Vectric photoVCarve valmistajan sivut

Vectric photoVCarve CNC toiminnot

työstä kuvia 3 eri tavalla
V-Groove koneistus
PhotoVCarve luo uurteiden rajoja joiden syvyys ja leveys vaihtelevat toteuttaen kuvien ja valokuvien yksityiskohtia. Lopputuloksen laatu on hyvin riippuvainen työstettävän materiaalin pinnan ja koneistettujen uurteiden kontrastista. Tämä tieto on tärkeää muistaa leikatessasi designejä PhotoVCarve ohjelman avulla.
PhotoVCarve työstää valokuvien tummat kohdat leveillä uurteilla ja valoisat kohdat kapeilla. Ohjelma laskee automaattisesti työstöradan joka perustuu valittuihin leikkureihin ja uurteiden suurimpaan vaadittuun syvyyteen.

3D Lithophane koneistus
Lithophane kuvat ovat 3D kuvia jotka normaalivalossa näyttävät hieman sumealta ja elottomilta. Mutta liikuteltaessa valossa tulee esiin upeita 3D kuvia jossa on syvyyksiä ja yksityiskohtia joita ei voi nähdä littanassa 2D kuvassa.
Lithophane sai alkunsa 1800-luvun 3D kuvien massatuottamisesta posliiniin. 3D designi oli käsinkaiverrettu ohueen mehiläisvaha levyyn joka sijoitettiin kynttilän viereen näyttääkseen valon läpäisevän vahan ja sen aiheuttaman efektin. Tätä mestari designiä käytettiin sittemmin muottien tekoon joilla valetiin designejä posliiniin. Posliinin läpäisevän valon vaihtelevat tasot riippuvat paksuudesta.

3D mustavalko koneistus
PhotoVCarve automaattisesti muuntaa mustavalkokuvat 3D kartoiksi jotka voidaan kaivertaa.