Verkkokauppa
Ale!

REAL PETG magenta läpikuultava filamentti

Alkuperäinen hinta oli: 30,00 €.Nykyinen hinta on: 20,00 €. 16,13  (alv.0%)

REAL PETG magenta läpikuultava filamentti 1.75mm

2 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

REAL PETG magenta läpikuultava filamentti

REAL PETG magenta läpikuultava filamentti

PETG 1.75mm tulostusnauha 1kg magneta läpikuultava

REAL PETG magenta läpikuultava filamentti läpikuultava on erittäin vahva, vettähylkivä materiaali, joka antaa 3D-tulosteille kauniin loiston. Useimmat ihmiset tuntevat PET:n nykyisin soodapulloista. PET-G-filamentti kasvattaa nopeasti suosiotaan 3D-tulostusyhteisössä, koska siinä yhdistyvät PLA:n kaltainen helppokäyttöisyys ja ABS:n kaltainen kestävyys.

Pakkaus

Kaikki myymämme filamentit ovat hyvin pakattu ja niiden materiaalinominaisuudet selvästi merkittynä. Ominaisuudet on painettu suoraan paketin sisäpuolelle, mukaan lukien suositellut tulostus- ja alustan lämmitys lämpötilat. Lisäksi jokainen kela on tiivisti tyhjiöpakattu kosteutta suojaavaan silikaattipussiin filamentin pitkäikäisyyden varmistamiseksi.

Filamentin säilytys

Filamentin laatu ja säilytys on yksi onnistuneiden tulosteiden tärkeimmistä ainesosista. Monet keskittyvät tiukasti tuotteen välittömään valmistumiseen ja unohtavat, että hyvin säilytetty kela on yhtä tärkeä. Mutta mikä on suurin vaikutus pitkällä aikavälillä filamenttien laadun heikentymiseen? Vastaus on yleensä “kosteus”. Filamentti ei pysty käsittelemään kosteutta hyvin, ja siksi suosittelemme filamentin säilyttämistä viileässä ja kuivassa ympäristössä, mieluiten tyhjiöpakatussa silikaattipussissa.

Valmistajan sivut