Verkkokauppa
Ale!

REAL ABS harmaa filamentti

Alkuperäinen hinta oli: 30,00 €.Nykyinen hinta on: 20,00 €. 16,13  (alv.0%)

REAL ABS harmaa filamentti 1.75mm

4 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

REAL ABS harmaa filamentti

REAL ABS harmaa filamentti

ABS 1.75mm filamentti 1kg harmaa

REAL ABS harmaa filamentti (akryylinitriilibutadieenistyreeni) on erittäin vahva ja kevyt lämpömuovi tulostusmateriaali. ABS-tulosteet kestävät erittäin hyvin korkeita lämpötiloja ja ovat säänkestäviä. ABS:llä on hieno pinnanviimeistely, kiinteät mekaaniset ominaisuudet, ja se on lisäksi kova ja hieman taipuva materiaali. ABS-kappaleet voidaan helposti jälkikäsitellä ja viimeistellä.

Pakkaus

Kaikki myymämme filamentit ovat hyvin pakattu ja niiden materiaalinominaisuudet selvästi merkittynä. Ominaisuudet on painettu suoraan paketin sisäpuolelle, mukaan lukien suositellut tulostus- ja alustan lämmitys lämpötilat. Lisäksi jokainen kela on tiivisti tyhjiöpakattu kosteutta suojaavaan silikaattipussiin filamentin pitkäikäisyyden varmistamiseksi.

Filamentin säilytys

Filamentin laatu ja säilytys on yksi onnistuneiden tulosteiden tärkeimmistä ainesosista. Monet keskittyvät tiukasti tuotteen välittömään valmistumiseen ja unohtavat, että hyvin säilytetty kela on yhtä tärkeä. Mutta mikä on suurin vaikutus pitkällä aikavälillä filamenttien laadun heikentymiseen? Vastaus on yleensä “kosteus”. Filamentti ei pysty käsittelemään kosteutta hyvin, ja siksi suosittelemme filamentin säilyttämistä viileässä ja kuivassa ympäristössä, mieluiten tyhjiöpakatussa silikaattipussissa.

Valmistajan sivut