Verkkokauppa

PrimaSelect PPSU filamentti 500g

239,00  192,74  (alv.0%)

PrimaSelect PPSU filamentti 500g

Tuotetunnus (SKU): 24290 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

PrimaSelect PPSU filamentti 500g

PrimaSelect PPSU filamentti 500g

PrimaSelect PPSU filamentti 500g Polyfenyylisulfoni (PPSU) on erittäin suorituskykyinen amorfinen kestomuovi, joka kestää iskuja ja kemikaaleja paremmin kuin PEI. PPSU:ta voidaan käyttää jopa 180°C:n lämpötiloissa. Lisäksi PPSU:lla on muihin amorfisiin kestomuoveihin verrattuna ylivoimainen hydrolyysin kestävyys, ja höyryautoklavointisykleissä mitattuna sitä voidaan steriloida höyryllä lähes loputtomiin. Se kestää myös tavallisia happoja ja emäksiä laajalla lämpötila-alueella.

Materiaaliominaisuudet:

  • Parempi iskunkestävyys ja kemiallinen kestävyys kuin PEI
  • Erinomainen hydrolyysin kestävyys
  • Käytännöllisesti katsoen rajoittamaton höyrysteriloitavuus.
  • Kestää happoja ja emäksiä laajalla lämpötila-alueella.
  • Sovellukset ilmailu- ja avaruusalalla, autoteollisuudessa, hammaslääketieteessä ja muissa lääketieteellisissä sovelluksissa.

PPSU-filamentti täyttää lääketieteelliset sovellukset ja eurooppalaiset standardit.

PrimaCreatorin valmistama PPSU-filamentti täyttää lääketieteellisiä sovelluksia koskevan ISO10993-standardin ja elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvia muovimateriaaleja ja -tarvikkeita koskevat eurooppalaiset asetukset EY N:o 1935/2004, EY N:o 2023/2006 ja EY N:o 10/2011 sekä FDA:n (Food and Drug Administration) elintarvikekontaktia koskevat vaatimukset. PrimaCreatorin käyttämät väriaineet, joita käytetään filamentin värjäämiseen, ovat myös näiden eurooppalaisten säännösten mukaisia.

PPSU:n sovellukset:

  • Ilmailu- ja avaruusala
  • Autoteollisuus
  • Hammaslääketiede
  • Lääketieteelliset ja kirurgiset instrumentit

PPSU:n tuotannon korkeimmat laatuvaatimukset

PrimaCreator PPSU -filamentilla on ainutlaatuiset ominaisuudet, koska se ei joudu tuotantoprosessin aikana kosketuksiin veden kanssa ja se pakataan suoraan tyhjiöpakkaukseen. Näiden materiaaliominaisuuksien ansiosta PrimaCreator PPSU -filamentti soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi FDM- ja FFF-3D-tulostimissa. Materiaalilla on erinomainen tarttuvuus kerrosten välillä, mikä parantaa huomattavasti iskunkestävyyttä, lujuutta ja kestävyyttä. Se takaa helpon 3D-tulostusprosessin. PPSU-filamentti perustuu Solvayn teknologiaan.

Onnistuneen PPSU-3D-tulostuksen aikaansaamiseksi on otettava huomioon seuraavat asiat

3D-tulostimella on oltava kyky valmistaa PPSU-filamenttia, ja se on 3D-tulostettava suuttimenkärjen lämpötilassa 360-400°C. Lämmityspedin lämpötilan on oltava vähintään 140 °C. Lämmitetty rakennuskammio on erittäin tärkeä. On myös tärkeää, että 3D-tulostin on sijoitettu huoneeseen, jossa ei juuri ole vetoa eikä lämpötilanvaihteluita.

PPSU on parasta 3D-tulostaa PEI-levylle tulostusnopeudella 15-30 mm/s.

 

Valmistajan kotisivut