Verkkokauppa

PrimaSelect Luvocom 3F PEEK CF 9676 – 1.75mm – 500g

450,00  362,90  (alv.0%)

PrimaSelect Luvocom 3F PEEK CF 9676 – 1.75mm – 500g

Kuvaus

PrimaSelect Luvocom 3F PEEK CF 9676 - 1.75mm - 500g

PrimaSelect Luvocom 3F PEEK CF 9676 – 1.75mm – 500g

PrimaSelect Luvocom 3F PEEK CF 9676 – 1.75mm – 500g, on 15% hiilikuituvahvisteinen PEEK (polyeetterieetteriketoni), jolla on poikkeukselliset ominaisuudet mekaanisen, termisen ja kemiallisen kestävyyden suhteen. Hiilikuitua sisältävää PEEKiä käytetään vaativilla teollisuudenaloilla, kuten oljy- ja kaasuteollisuudessa, autoteollisuudessa, koneenrakennuksessa, lentokoneissa ja avaruustekniikassa. Tämä korkean suorituskyvyn polymeerilaatu on räätälöity 3D-tulostusteollisuudelle vastaamaan ruiskuvalun lujuusvaatimuksia ja keskittymään loppuosien sarjatuotantoon.

Filamentin edut:

  • Erinomainen mekaaninen, terminen ja kemiallinen suorituskyky
  • Soveltuu vaativiin teollisiin sovelluksiin
  • Sisäänrakennettu palonsuoja-aine
  • Korkea mittapysyvyys

PEEK:n 3D-tulostus korvaa erilaisia polymeeri- ja metallikomponentteja

PEEKiä käytetään useimmiten korvaamaan erilaisia polymeeri- ja metallikomponentteja autoissa, koneissa ja lentokoneissa. Erittäin korkean lämmön- ja kemikaalinkestävyyden ansiosta PEEKiä voidaan käyttää monissa tavoissa, joissa metallikomponentteja yleensä käytetään. Se pystyy säilyttämään ominaisuutensa pitkään korkeissa käyttölämpötiloissa. PEEKiä käytetään myös lääketieteen alalla, sillä se sopii erinomaisesti räätälöityjen proteesien, kuten käsivarsien, käsien ja kalloimplanttien valmistukseen.

Helpompi 3D-tulostaa PEEK filamenttia

PEEK oli pitkään yksi vaikeimmista materiaaleista 3D-tulostuksessa, mitta pitkän tutkimuksen jälkeen keksittiin lisäaine ja siitä syntyi PEEK Luvocom. Uusi lisäaine on muuttanut PEEKin käyttötapaa, sillä se toimii nut paremmin FDM 3D-tulostimissa

Täydellinen valmistusprosessi takaa PEEK-filamenttien korkean laadun

PrimaSelect PEEK ei koskaan joudu kosketuksiin veden kanssa valmistusprosessin aikana, ja se pakataan suoraan tyhjiöpakattuihin pusseihin. Tämä ja lisäaine luovat PEEK filamentin, jolla on erinomainen kerrosten tarttuvuus, mikä luonnollisesti parantaa huomattavasti iskunkestävyyttä, kestävyyttä ja lujuutta ja tekee myös tulostusprosessista paljon helpompaa kuin tavallisella PEEKillä.

3D-tulostimen suositukset PEEK CF-filamentin tulostamista varten

  • Suuttimenkärjen lämpötila: 400 – 450°C
  • Pedin lämpötila: 110°C
  • Petiliima: Magigoo HT, lasi tai PEI-alustalle
  • Filamentin kuivaus: 120°C:ssa 4 – 8 tunnin ajan

Parhaiden tulostustulosten saamiseksi suosittelemme, että säilytät 3D-tulostinta huoneessa, jossa ei juuri ole vetoa ja / tai lämpötilanvaihteluita. Kun 3D-tulostinta ei käytetä, on tärkeää säilyttää filamenttia pussissa säilyttää sitä viileässä, kuivassa ja pimeässä paikassa kunnes sitä käytetään uudelleen.

Valmistajan kotisivut