Verkkokauppa

PrimaCreator EasyPrint PETG filamentti

30,00 70,00 

PrimaCreator EasyPrint PETG filamentti

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

PrimaCreator EasyPrint PETG filamentti

PrimaCreator EasyPrint PETG filamentti

Osta PrimaCreatorilta EasyPrint PETG -filamenttia 3D-tulostimeesi ja saat erittäin sitkeää, kestävää ja monikäyttöistä materiaalia. Tällä filamentilla on korkea iskunkestävyys, hyvä joustavuus ja erittäin alhainen materiaalin kutistuminen. Materiaaliominaisuuksiensa ansiosta tätä PETG-filamenttia voidaan käsitellä helposti monilla FFF/FDM 3D-tulostimilla.
EasyPrint PETG -filamentin materiaaliominaisuudet:

Laadukas PETG-filamentti 3D-tulostimeen.

 • Saavuttaa näyttäviä pintoja, joilla on jalo ulkonäkö – Väristä tai seinämän paksuudesta riippuen läpinäkyvä tai hieman läpikuultava
 • EasyPrint PETG -filamenttia on helppo käsitellä laajalla lämpötila-alueella
 • Korkea materiaalin laatu ja täydellinen materiaalin kelaaminen jokaisella rullalla

EasyPrint PETG on erittäin sitkeä materiaali. Sillä on erittäin korkea iskunkestävyys, hyvä joustavuus ja erittäin alhainen materiaalin kutistuminen. Valitse läpinäkyvä ja värillinen PETG-filamentti FFF/FDM 3D-tulostimeesi. Osta nyt!

EasyPrint PETG -filamentin materiaaliominaisuudet:

Korkealaatuinen EasyPrint PETG -filamentti 3D-tulostimeesi.

 • Saavuta vaikuttavia pintoja, joilla on jalo ulkonäkö – väristä tai seinämän paksuudesta riippuen.
 • Filamentti on hieman läpikuultavaa
 • Erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen
 • EasyPrint PETG -filamenttia on helppo käsitellä laajalla lämpötila-alueella
 • Materiaalin korkea laatu ja täydellinen kelaaminen jokaisella rullalla

Läpikuultava ja värillinen PETG-filamentti

Läpikuultavalla ja värillisellä PETG-filamentilla saat kiiltäviä ja seinämän paksuudesta ja väristä riippuen lähes täysin läpikuultavia 3D-tulosteita. Kiinteät värit tarjoavat eloisan ja kauniin pinnan, jossa on jalo kiiltävä pinta.

PETG = PET + glykoli

EasyPrint PETG -filamentti on valmistettu glykoleilla käsitellystä PET:stä. Tämä tekee super PETG-filamentista vielä kirkkaamman, vahvemman ja kestävämmän kuin tavallisesta PET:stä valmistettu filamentti.

Hyvä kerrosten tarttuvuus ja vähäinen vääntyminen

Tälle PETG-filamentille on ominaista erittäin hyvä tarttuvuus kerrosten välillä. Tämän ja sen vähäisen vääntymisen ansiosta sitä on erittäin helppo käsitellä. Jos käytössäsi on 3D-tulostin, jossa on lämmitettävä tulostusalusta, suosittelemme 40-60 °C:n lämpötila-asetusta.

3D-tulosta pakkauksia, esineitä ja osia huippulaadulla.

EasyPrint PETG on epäilemättä yksi parhaista filamenteista 3D-tulostimeesi. 3D-tulosta pakkauksia, esineitä ja osia erinomaisella laadulla ja jalolla pinnalla. Filamenttia valvotaan laadullisesti koko valmistusprosessin ajan. Näin varmistetaan, että saat täydellisen filamenttikelan jokaisen tilauksen yhteydessä. Tuota additiivisesti esineitä, joilla on erinomainen laatu ja jalo pinta.

3D-tulosta PETG:tä laajalla lämpötila-alueella

3D-tulosta PETGiä erittäin laajalla lämpötila-alueella korkean materiaalilaadun ja lisäaineiden puhtauden ansiosta. Suositeltu suuttimen lämpötila on 210 – 235 ° C.

Täydellisesti kelatut filamenttikelat

Ensisilmäykselläsi Easy Print PETG -filamenttiin huomaat täydellisesti käärityt puolat. Jokainen rulla ja kerros on kelattu täydellisesti ilman päällekkäisyyksiä tai ristikkäisyyksiä edellisen ruudun tai kerroksen kanssa. Näin varmistetaan, että materiaali ei solmuunnu eikä sotkeudu. 3D-tulostus ilman materiaalin sotkeutumisesta johtuvia ongelmia, jopa erittäin pitkien ja suurten komponenttien kanssa. Valmistusprosessin aikana filamenttia mitataan jatkuvasti laserilla, jotta varmistetaan, että poikkileikkaustoleranssi on +/- 0,02 mm.

Yleiskatsaus helposti ymmärrettävän pituusnäytön ansiosta

Jokaisessa EasyPrint PETG -kelassa on älykäs filamentin pituuden osoitin. Seuraa, kuinka paljon filamenttia on jäljellä rullassa, yksinkertaisella ja selkeällä tavalla. Näin tiedät aina, voitko vielä valmistaa esineesi asetetulla kelalla vai onko rulla vaihdettava.

Helppo 3D-tulostus upeilla pinnoilla ja materiaaliominaisuuksilla

Osta nyt korkealaatuista EasyPrint PETG -filamenttia erittäin edulliseen hintaan. Toteuta helposti 3D-, taide-, design-esineitä ja komponentteja, joissa on upeat pinnat ja hämmästyttävät materiaaliominaisuudet.

PrimaCreator EasyPrint PETG filamentti materiaalitiedot:

 • 1.75mm läpimitta
 • Tiheys: 1,27 g/cm³.
 • Suuttimen/suuttimenkärjen lämpötila: 210-235 °C (suositus: 215 °C).
 • Pedin lämpötila: Ei välttämätön (valinnainen: 0-60 °C)
 • Täydellinen tulostuspohjan tarttuvuus: BuildTak, PEI, lasipinnoite liimalla.
 • Suositeltu käsittelynopeus: 15-100 mm/s
 • Materiaalin paino: 1 tai 3 kg

Valmistajan kotisivut