Verkkokauppa

Poro-Lay layfelt filamentti 250g

33,00  26,61  (alv.0%)

Poro-Lay layfelt filamentti 250g

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 20552 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Poro-Lay layfelt filamentti 250g

Poro-Lay layfelt filamentti 250g

LAY-FELT on jännittävä ja uusi innovaatio LAYBRICKin ja LAYWOO-D3:n luojalta. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota keksijä Kai Parthyn uusinta kokeellista filamenttia. LAY-FELT on parhaiten luonnehdittavissa huopamaiseksi filamentiksi, joka on erittäin huokoinen. Tämä materiaali on valmistettu kumielastomeerisesta polymeeristä ja PVA-komponentista. Tämä tarkoittaa, että osa filamentista on vesiliukoista. Kun huuhtelet tämän materiaalin vedellä, PVA-komponentti häviää ja kumipolymeeri jää mikrohuokoiseksi esineeksi. LAY-FELT soveltuu erinomaisesti suodattimien, 3D-kalvojen, puoliläpäisevien kalvojen ja minkä tahansa joustavan, mutta huopaisen esineen valmistukseen. LAY-FELT toimitetaan .25 kg:n pakkauksessa.

Tulostuksen valmistuttua huomaat, että materiaali on vahvaa ja jäykkää. Huuhtele tulostus kuitenkin vedellä, niin esineestäsi tulee mikrohuokoinen & joustava. Tämä on ihanteellinen pehmeiden ja joustavien kumimaisten esineiden tulostamiseen. Saadaksesi täyden joustavuuden tulostuksestasi sinun tulisi jättää tulostettu esine seisomaan vesijohtoveteen 1-4 päivän ajaksi.

Suosittelemme LAY-FELT-tulostusta 225°-235°C:n lämpötilassa. Muista kuitenkin, että jokainen tulostin on hieman erilainen, joten saatat joutua nostamaan tai laskemaan lämpötilaa 5 °C:lla, kunnes tulosteesi näyttää täydelliseltä!

LAY-FELT on osa uutta PORO-LAY-sarjaa, johon kuuluvat myös LAY-FOMM 60 ja GEL-LAY. PORO-LAY-sarja valmistetaan käyttämällä kahta eri materiaalia, kuten elastomeeria (kumimaista ainetta), ja sekoittamalla tämä aine liukoisen komponentin, kuten PVA:n, kanssa. Kun tuloste huuhdellaan vedellä, PVA-komponentti liukenee ja tuloste on joustava ja huokoinen.

TIETOA PORO-LAY-SARJASTA

  • POROLAY-filamentit on tarkoitettu kokeelliseen käyttöön. Tämä on bleeding edge -filamentti, joten aloita avoimin mielin!
  • Kaikki filamentit ovat tulostuksen jälkeen jäykkiä ja murtumattomia ja tulostettavissa tavallisilla kotitulostimilla (reprap)
  • Kaikki esineet ovat kuumasuljettavissa kuivauksen jälkeen.
  • Mikrohuokoinen tarkoittaa mikrometrimittoja! Huokoset eivät näy paljain silmin.
  • Kaikki POROLAY-objektit voidaan täyttää paitsi vedellä, kokeile käyttää öljyn, glyseriinin, musteiden, suolaliuosten tai ionisten nesteiden emulsioita johtavuuden lisäämiseksi! Voit tulostaa ilman lämmitettyä petiä
  • esineiden vääntyminen (muodonmuutos tulostuksen aikana) on lähes olematonta.
  • Suunnittelusäännöt: tulosta vähemmän seinämiä/kuoria ja vähemmän täyttöprosenttia huuhteluaikojen lyhentämiseksi.