Verkkokauppa

PEI joustava jauhemaalattu 310x320mm

50,00  40,32  (alv.0%)

PEI joustava jauhemaalattu 310x320mm

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 25053 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

 

PEI joustava jauhemaalattu 310x320mm

PEI joustava jauhemaalattu 310x320mm

Miksi minun pitäisi käyttää PEI joustava jauhemaalattu 310x320mm alustaa?
• Magneettinen ja joustava
• PEI on yksi parhaimmista pinnoista, joita voit käyttää tulostamiseen
• Erittäin helppo käyttää
• Sopii useimpiin tulostimiin
• Vahva ja kestävä

Jauhemaalattu helpottaa tulostetun tuotteen kiinnittymistä petiin.
Pinta on karkea, eikäsileä kuin lasi.

FlexPlate koostuu kolmesta osasta. Ensimmäinen niistä on magneettinen pinta, jonka kiinnität tulostimen petiin. Toinen ja kolmas on korkealaatuinen jousiteräslevy, joka on päällystetty PEI Ultem alustalla.

Flexplate PEI on täydellinen pinta, jolle voidaan tulostaa, se on erittäin kestävä ja helppo hallita. Ja mikä parasta, joustavan levyn ansiosta tulosteet ovat erittäin poistettavissa.

FlexPlate PEI perustuu ferriytimeseen, joka on paljon lämmönkestävämpi kuin neodyymimagneetit. FlexPlate kestää jopa 130°C lämpötiloja ilman ongelmia, joten voit käyttää sitä jopa ABS:n kanssa.

PEI Ultem (polyeetterimidi) on uudelleenkäytettävä, suhteellisen huoltovapaa, alusta sekä ABS, että PLA, muiden materiaalien, kuten metalli, puu, PETG, ABS + ja monet muutkin toimii. Et tarvitse mitään lisäliimoja tai teippiä. PEI on houkutteleva “ei-pinta-prep” -olosuhteidensa ansiosta, jotka tekevät siitä kätevän työskennellä.

Kuinka käyttää PEI joustava jauhemaalattu 310x320mm

Pura FlexPlate-paketti, kiinnitä magneettinen pinta tulostuspetiin ja kiinnitä sitten jousiteräslevyyn kiinnitetyn PEI:n avulla magneettiseen pintaan. Poista suojakalvo PEI: stä ja tasaa tulostustaso uudelleen. Olet nyt valmis tulostamaan. Osien tulee tulla pinnasta vapaiksi melkein ilman mitään. PLA ei vaadi lämpöä, mutta lämmitetyn pedin lämmittäminen 45°C: seen auttaa. Sinun ei tarvitse käyttää liimoja, mutta jos aiot tulostaa jotain suurta tai pitkään, suosittelemme liimapuikon käyttämistä, se tekee osistasi entistä paremmat. Kun tulostus on valmis, anna levyn vain jäähtyä, poista levy ja taivuta kevyesti. Voit sitten vain “poputtaa” mallin levyltä.
Pyyhi PEI-pinta ennen jokaista tulostusta 70–91-prosenttisella isopropyylialkoholilla alaspäin varmistaaksesi, että pyyhit kaikki rasvat tai muut jäännökset, jotka ovat mahdollisesti kertyneet pintaan. Tämä auttaa lisäämään pinta-adheesiota huomattavasti.
Käytä asetonia, isopropyylialkoholia, metyylialkoholia tai saippuaa puhdistamaan PEI käytön jälkeen.