Verkkokauppa

BuildTak 139x139mm alusta

7,00  5,65  (alv.0%)

BuildTak 139x139mm alusta

Tuotetunnus (SKU): 22311 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

BuildTak 139x139mm alusta

BuildTak 139x139mm alusta

BuildTak on ohut, kestävä muovilevy, joka kiinnittyy FDM-3D-tulostusalustaan (fused deposition modeling) ja tarjoaa ihanteellisen pinnan 3D-tulostukseen. Se korvaa sinisen maalarinteipin ja/tai polyimidikalvojen, kuten Kaptonin, tarpeen. Korkealaatuisista, kuumuutta kestävistä raaka-aineista koostuva BuildTak tarjoaa vakaan tulostusalustan 3D-tulostetuille esineille, joihin ne voivat kiinnittyä, samalla kun valmiit rakenteet voidaan poistaa puhtaana ja helposti.

BuildTak tarjoaa seuraavat edut

 • Toimii erinomaisesti ABS:n, PLA:n ja muiden kanssa ilman tarvetta vaihtaa pintaa. Eikä enää esikäsittelyjä, kuten hiuslakkaa tai asetoniliete:ttä!
 • Helppo asennus paljaalle tulostusalustalle ja puhdas poisto ilman liimajäämiä.
 • Kestävä ja optimaalisella hoidolla voi kestää useita käyttötunteja, samalla kun se tarjoaa laajennetun suojan alkuperäiselle tulostusalustan pinnalle.
 • Luo optimaalisen sidoksen 3D-tulostetun objektin ja tulostusalustan välille tulostuksen ajaksi ja estää käpristymisen. Kun tulostustyöt ovat valmiit, 3D-tulostettu objekti voidaan poistaa puhtaasti ilman vääntämistä tai kaapimista.
 • Patentissa haettu lämmönkestävä koostumus, joka on kehitetty kestämään tyypillisiä lämpötiloja, joita käytetään lämmitetyillä painoalustoilla (eli 110-125°C). Turvallisuus mielessä, BuildTak koostuu raaka-aineista, joilla on UL-liekkiluokitus.
 • BuildTak vain toimii!

Avainominaisuudet:

 • Toimii ABS-, PLA-, HIPS-, PET+-, Brick-, Puu & Joustava (TPE) -filamenttien kanssa; Lisäksi olemme onnistuneet saamaan nailonin ja t-glasen (PETT) kiinni, kun niitä käytetään ohuella pestävällä liimapuikolla BuildTak-pinnalla
 • Asennetaan paljon helpommin kuin tavallisesti käytetyt maalarinteipit tai kalvot ja pienemmällä ilmakuplien todennäköisyydellä
 • Suojaa tulostusalustaa
 • Lämmönkestävä ja kestävä, voidaan käyttää uudelleen useisiin peräkkäisiin tulostuksiin ja voit käyttää erilaisia filamenttimateriaaleja ilman tarvetta vaihtaa tulostuspintaa
 • Luo optimaalisen sidoksen 3D-tulostetun kohteen ja tulostuspinnan välille, mikä maksimoi mahdollisuudet, että esine pysyy paikallaan tulostuksen ajan ja mahdollistaa sen jälkeen kohteen puhtaan ja helpon poistamisen tulostusalustalta.

FAQ – Usein kysytyt kysymykset

Mikä on BuildTak?

BuildTak on ihanteellinen 3D-tulostuspinta FFF 3D-tulostimille. Uskomme, että se tarjoaa ylivoimaisen vaihtoehdon maalarinteipin tai lämmönkestävän kalvon (kuten kaptonin) käyttämiselle FFF 3D-tulostimien tulostusalustassa. BuildTak on patentoitu, patentoitava koostumus, joka toimitetaan valmiiksi leikatuissa, erikoiskuvioiduissa muovilevyissä, jotka kiinnittyvät tulostusalustaan lämmönkestävällä tarttuvalla taustalla.

Miksi uskomme, että BuildTak 139x139mm alusta on parempi kuin maalarinteippi ja lämmönkestävät kalvot?

jos olet koskaan käsitellyt joko maalarinteippiä tai kaptonia, yksi yleisimmistä ominaisuuksista, joita huomaat, on se, että BuildTak-levyt ovat jäykempiä ja siksi paljon helpompi asentaa tai kiinnittää paljaalle tulostusalustalle ja paljon vähemmän herkkiä ilmakuplien muodostumiselle pinnan alle.

BuildTakin on todettu olevan luonteeltaan kestävämpi, joten se voi tehokkaammin suojata tulostusalustaa ja oikein käytettynä se kestää huomattavasti kaptonin tai maalarinteipin tyypillisen syklin ajan.

Ei yleensä vaadi mitään erityistä käsittelyä tai hienosäätöä (esim. hiuslakan, asetonilietteen, raftien jne. käyttö). Kun olet määrittänyt suuttimen korkeuden oikeaan kohtaan, BuildTak toimii. Kokemuksemme perusteella olemme havainneet, että 3D-tulostetut esineet pysyvät tulostusalustalla koko tulostamisen ajan, jolloin niiden käpristymisen mahdollisuus on pienempi. Kun koontiversiot ovat valmiit, huomaamme, että koontiversiot avautuvat heti huomattavasti vähemmän uteliailta kuin mihin olet todennäköisesti tottunut käyttämään näitä muita vaihtoehtoja.

BuildTak toimii sekä ABS:n että PLA:n kanssa, mikä tarkoittaa, että jos käytät tulostinta, joka voi tulostaa jommallakummalla näistä materiaaleista, pintaa ei tarvitse vaihtaa tulostusten välillä. Lämmitetyt tulostusalustat eivät ole ongelma, BuildTak koostuu korkealaatuisista raaka-aineista ja on suunniteltu kestämään tyypillisen FFF 3D -tulostimen korkeita lämpötiloja (eli 110-125°C lämmitetty tulostusalusta)

Jos/kun olet valmis vaihtamaan BuildTak-arkin, se irtoaa helposti yhtenä kappaleena, eikä jätä jälkiä liimasta.

Kuinka käytän BuildTak 139x139mm alusta?

 1. Pyyhi paljas tulostusalustasi ja varmista, että se on puhdas ja vapaa roskista
 2. Leikkaa BuildTak-arkki tulostusalustasi kokoiseksi (jos ei jo ole)
 3. Poista valkoinen liimakalvo ja kiinnitä BuildTak-arkki paljaalle tulostusalustalle. Aloita tulostusalustan yhdestä reunasta ja siirry toiselle reunalle tasoittamalla BuildTak-arkki kortilla tai tarra-applikaattorilla edetessäsi
 4. Tasoita pinta uudelleen ja varmista, että suuttimien korkeus on asetettu oikein tavallisen toimistopaperin likimääräiseen paksuuteen. Avain onnistuneeseen BuildTak-kokemukseen on tasainen tulostusalusta ja sen suuttimen korkeuden löytäminen!

Mitkä ovat parhaat käytännöt BuildTakin pitkän käyttöiän varmistamiseksi?

Suosittelemme käyttämään lastaa tai kittiveistä sileillä/pyöristetyillä kulmilla. Vältä käyttämästä esineitä, joissa on terävät reunat tai kulmat, jotka nopeuttavat BuildTak-levyn kulumista ja ÄLÄ käytä sen puhdistamiseen vahvoja liuottimia, kuten asetonia, ei mitään vahvempaa kuin IPAa. Varmista, että FFF 3D:n suuttimesi suuttimenkärki ei ole suorassa kosketuksessa BuildTak-arkkiin. On suositeltavaa asettaa suuttimen korkeus vähintään tavallisen toimistopaperiarkin paksuiseksi. Kun yritetään saavuttaa optimaalinen suuttimen korkeus, on parempi aloittaa löysemmällä suutinkorkeudella, suorittaa testi/tasoitustulostus ja yksinkertaisesti laskea suuttimen korkeutta pienemmissä osissa, kunnes testitulosteet pysyvät kiinni.

Mitkä ovat parhaat asetukset suuttimen korkeudelle ja alustan tasolle?

Mitä tulee suuttimen korkeuteen, olemme havainneet, että on olemassa makea kohta, joka mahdollistaa optimaalisen kiinnittymisen/painettujen osien poistamisen. Kun yrität löytää sitä makeaa kohtaa, on parempi aloittaa suuttimen korkeudesta korkealta puolelta ja suorittaa testitulostus, jossa kiinnität erityistä huomiota tulostuksen ensimmäiseen kerrokseen. Tiedät heti, jos suutin on liian kaukana, koska tulostettu filamentti ei tartu, eikä siinä tapauksessa aiheudu haittaa levylle. Vähennä vain suuttimen korkeutta ja yritä uudelleen, kunnes se tarttuu. Suuttimen korkeuden (eli suuttimen ja BuildTak-arkin välisen etäisyyden) asettamiseen suosittelemme käyttämään tavallisen toimistopaperin paksuutta (tai noin 0,1 mm) ABS:lle noin 0,2 mm PLA. vain pienellä kitkalla. Oikean tasauksen pitäisi myös pidentää arkin käyttöikää, koska se tarkoittaa enemmän kuin todennäköisesti sitä, ettet joudu siihen yhtä paljon kulumaan esinettä poistettaessa.

Miksi tulosteeni eivät tartu BuildTakiin?

Tämä johtuu yleensä siitä, että suutin suutin on liian kaukana BuildTak-levystä, yritä pienentää suuttimen korkeutta hieman.

Miksi tulosteeni tarttuvat liian hyvin BuildTakiin, mikä vaikeuttaa rakenneosien poistamista jälkeenpäin?

Tämä voi tapahtua, kun suutin on liian lähellä BuildTak-levyä. Yritä lisätä suuttimen korkeutta hieman ja varmista, että tulostusalusta on vaakasuorassa. Varmista, että suoritat testitulosteen. Kun tulostat ABS:llä, yritä poistaa rakenteet välittömästi valmistumisen jälkeen. Lämmitetyn tulostusalustan uudelleenlämmittäminen (ABS:lle) auttaa myös irrottamaan suurempia, liian hyvin kiinnittyviä osia. Huomaa, että lämmitettyä petiä ei tarvita PLA-tulostukseen tai PLA-tulostettujen osien poistamiseen.

Mitkä materiaalit toimivat BuildTakin kanssa?

Toimii ABS-, PLA-, HIPS-, PET+-, Brick-, Puu & Joustava (TPE) -filamenttien kanssa; Lisäksi olemme onnistuneet saamaan nailonin ja t-glase:n (PETT) kiinni, kun niitä käytetään ohuella pestävällä liimapuikolla BuildTak-pinnalla.