Verkkokauppa

Lands Design VisualARQ Savanna3D yrityslisenssi

1 970,00  1 588,71  (alv.0%)

Lands Design VisualARQ Savanna3D yrityslisenssi

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Lands Design VisualARQ Savanna3D yrityslisenssi

Lands Design VisualARQ Savanna3D yrityslisenssi

Lands Design VisualARQ Savanna3D yrityslisenssi BIM-tekniikka 2D-teknisiä piirustuksia varten, 3D-mallinnus ja fotorealistinen renderointi
Lands Design Works Rhino 6-7:ssä ja AutoCAD 2015-2021
Nyt saatavilla Rhino 7: lle

Tässä paketissa Lands Design VisualARQ Savanna3D yrityslisenssi

Kuinka Lands Designia on käytetty

Lands Design BIM yrityslisenssiMaisema-arkkitehtuuri

Maisemasuunnitteluprojektit eri mittakaavoissa ja sektoreilla voidaan helposti tarjota Lands Designin avulla. Se on tehokas työkalu suunnitteluprosessissa 2D-asettelujen, 3D-mallien sekä realististen kuvien ja videoiden luomiseen.

 

 

Vihreä infrastrukVihreä infrastruktuurituuri

Luonnonalueet voivat toimia infrastruktuurina, joka suojaa rakennettua ympäristöä pilaantumiselta, vesitulvilta tai liialliselta kuumuudelta. Lands Design antaa sinulle voiman lisätä pystysuoria puutarhoja, viherkatoja ja viheralueita arkkitehti- ja maa- ja vesirakennushankkeihisi.

 

 

Metsätalous

Metsätalous
Tehokkaita maasto-, metsä- ja kastelutyökaluja sekä hardscape-työkaluja voidaan käyttää suunnitteluprosessissa ja metsien mallinnuksessa metsänhoitoalalla. BIM-tekniikka visualisoi kasvien kausivaihtelut ja vuotuisen kasvun.

 

 

Kaupunkisuunnittelu

Kaupunkisuunnittelu
Kaupunkiviljelmillä on keskeinen rooli rakennetun ympäristön laadun parantamisessa. Esittelemällä kasvit tärkeinä luonnonelementteinä kaupunkisuunnitteluprojekteissa Lands Design auttaa sinua suunnittelemaan julkisia tiloja yhdessä viheralueiden kanssa, antaa sinun valita sopiva kasvivalikoima ja visualisoida kaupunkialue eri vuodenaikoina.

 

 

Lands Design BIM yrityslisenssi

CG-taiteilijat
Lands Designia voidaan käyttää ympäristön luomiseen tietokonegrafiikan taiteilijoille. Voit luoda 2D- ja 3D-pelivaroja käytettäväksi videopelien, 3D-visualisoinnin ja digitaalisesti animaatioelokuvien kehittämisessä.

 

 

Lands Desing sivut

Miksi käyttää Lands Designiä?

Tehokkaat maaston mallinnustyökalut

Luo maastoja ääriviivoista, korkeuskäyristä ja pistepilvistä. Maastot voidaan myös skannata ja tuoda pilvestä valitsemalla sijainti satelliittikartalta. Lands sisältää työkalut maastojen muokkaamiseen, leikkausten ja täytteiden, polkujen, reikien lisäämiseen tai maan liikkeiden määrän laskemiseen. Kaikki nämä tiedot tallennetaan maastoon ja niitä voidaan muokata milloin tahansa.

BIM / LIM (Landscape Information Modeling) projektissasi

Lands tarjoaa älykkäitä esineitä, kuten kasvillisuuselementtejä, työtöitä ja maastoja, joita voidaan helposti muokata ja dokumentoida määrän nousussa. Lands tarjoaa työkaluja 2D-teknisten piirustusten tuottamiseen, jotka on aina linkitetty 3D-malliin ja niihin liittyviin luetteloihin ja dokumentaatioihin.

Laaja tuotantotietokanta 3D / 2D-muodossa

Lands tarjoaa kasvien tietokannan, jossa on yli 1800 lajia. Voit valita ihanteellisen kasvin sivustollesi suodattamalla luettelon tiettyjen kriteerien mukaan: ilmasto, maaperän tyyppi, tuulen kestävyys, kukinta ja hedelmöitys. Jokaisella kasvilajilla on omat räätälöitävät näyttötavat 2D- ja 3D-muodossa, ja ne ovat valmiita renderointiin, vientisuunnitelmiin sekä kauden ja kasvun simulointiin.

Luo dynaaminen 2D-dokumentaatio

Tee 2D-luonnoksesta 3D-projekti, joka on valmis visualisointiin. Luo 3D-mallista 2D-tekniset suunnitelmat ja lisää mitat, tarrat, tunnisteet, kasvikuvat ja muut merkinnät saadaksesi projektin valmiiksi dokumentoitavaksi. Luo erilaisia asetteluja, kuten asettamalla suunnitelma, kastelu ja mittasuunnitelma, käyttämällä tasonhallintaohjelmaa projektisi järjestämiseen. Luettelotyökalujen avulla voit luoda kasvien, kaupunkikaluste-elementtien, vyöhykkeiden tai maastotoimintojen leikkausten ja täytteiden määrän.

Parametrinen suunnittelu

Automatisoi suunnittelun työnkulut kasvillisuuden, maastojen ja työtekijöiden avulla. Säästä aikaa välttämällä toistuvia tehtäviä, luomalla mukautettuja toimintoja ja testaamalla erilaisia suunnitteluvaihtoehtoja nopeammin. Kaikki tämä saavutetaan Grasshopperilla, joka on visuaalinen ohjelmointiympäristö, joka on saatavana Landscape-versiossa Rhino.

Tuo projekti eloon animoitujen videoiden ja realististen kuvien avulla

Esitä projektisi realistisilla kuvilla, virtuaalikierroksilla ja animoiduilla videoilla. Kävele projektin läpi, pelaa kasvillisuuskauden muutossimulaatiota, ota käyttöön auringonvalon liike, tuulen vaikutus ja kasvien kasvu. Lisäksi voit käyttää haluamaasi renderöintimoottoria, kuten Enscape, Lumion, V-Ray jne.

Useita yhteentoimivuuden tapoja

Lands Designin tukemien useiden tiedostomuotojen avulla voit tuoda ja viedä tiedostoja muiden alustojen kanssa. Monet estokirjastot verkosta ovat yhteensopivia ja ne voidaan helposti integroida projektiisi. Tällä tavalla voit tuoda projektisi virtuaalitodellisuusympäristöön, lähettää sen 3D-tulostimelle tai viedä sen verkkoselaimiin, jotta voit jakaa projektisi muiden kanssa visualisoidaksesi sen heidän omalla laitteellaan.