Verkkokauppa

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

1 795,00  1 447,58  (alv.0%)

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Lands Design BIM yrityslisenssi

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi BIM-tekniikka 2D-teknisiä piirustuksia varten, 3D-mallinnus ja fotorealistinen renderointi
Lands Design Works Rhino 6-7:ssä ja AutoCAD 2015-2021
Nyt saatavilla Rhino 7: lle

Tässä paketissa Lands Desing + VisualARQ

Kuinka Lands Designia on käytetty

Lands Design BIM yrityslisenssiMaisema-arkkitehtuuri

Maisemasuunnitteluprojektit eri mittakaavoissa ja sektoreilla voidaan helposti tarjota Lands Designin avulla. Se on tehokas työkalu suunnitteluprosessissa 2D-asettelujen, 3D-mallien sekä realististen kuvien ja videoiden luomiseen.

 

 

Vihreä infrastrukVihreä infrastruktuurituuri

Luonnonalueet voivat toimia infrastruktuurina, joka suojaa rakennettua ympäristöä pilaantumiselta, vesitulvilta tai liialliselta kuumuudelta. Lands Design antaa sinulle voiman lisätä pystysuoria puutarhoja, viherkatoja ja viheralueita arkkitehti- ja maa- ja vesirakennushankkeihisi.

 

 

Metsätalous

Metsätalous
Tehokkaita maasto-, metsä- ja kastelutyökaluja sekä hardscape-työkaluja voidaan käyttää suunnitteluprosessissa ja metsien mallinnuksessa metsänhoitoalalla. BIM-tekniikka visualisoi kasvien kausivaihtelut ja vuotuisen kasvun.

 

 

Kaupunkisuunnittelu

Kaupunkisuunnittelu
Kaupunkiviljelmillä on keskeinen rooli rakennetun ympäristön laadun parantamisessa. Esittelemällä kasvit tärkeinä luonnonelementteinä kaupunkisuunnitteluprojekteissa Lands Design auttaa sinua suunnittelemaan julkisia tiloja yhdessä viheralueiden kanssa, antaa sinun valita sopiva kasvivalikoima ja visualisoida kaupunkialue eri vuodenaikoina.

 

 

Lands Design BIM yrityslisenssi

CG-taiteilijat
Lands Designia voidaan käyttää ympäristön luomiseen tietokonegrafiikan taiteilijoille. Voit luoda 2D- ja 3D-pelivaroja käytettäväksi videopelien, 3D-visualisoinnin ja digitaalisesti animaatioelokuvien kehittämisessä.

 

 

Lands Desing sivut

Miksi käyttää Lands Designiä?

Tehokkaat maaston mallinnustyökalut

Luo maastoja ääriviivoista, korkeuskäyristä ja pistepilvistä. Maastot voidaan myös skannata ja tuoda pilvestä valitsemalla sijainti satelliittikartalta. Lands sisältää työkalut maastojen muokkaamiseen, leikkausten ja täytteiden, polkujen, reikien lisäämiseen tai maan liikkeiden määrän laskemiseen. Kaikki nämä tiedot tallennetaan maastoon ja niitä voidaan muokata milloin tahansa.

BIM / LIM (Landscape Information Modeling) projektissasi

Lands tarjoaa älykkäitä esineitä, kuten kasvillisuuselementtejä, työtöitä ja maastoja, joita voidaan helposti muokata ja dokumentoida määrän nousussa. Lands tarjoaa työkaluja 2D-teknisten piirustusten tuottamiseen, jotka on aina linkitetty 3D-malliin ja niihin liittyviin luetteloihin ja dokumentaatioihin.

Laaja tuotantotietokanta 3D / 2D-muodossa

Lands tarjoaa kasvien tietokannan, jossa on yli 1800 lajia. Voit valita ihanteellisen kasvin sivustollesi suodattamalla luettelon tiettyjen kriteerien mukaan: ilmasto, maaperän tyyppi, tuulen kestävyys, kukinta ja hedelmöitys. Jokaisella kasvilajilla on omat räätälöitävät näyttötavat 2D- ja 3D-muodossa, ja ne ovat valmiita renderointiin, vientisuunnitelmiin sekä kauden ja kasvun simulointiin.

Luo dynaaminen 2D-dokumentaatio

Tee 2D-luonnoksesta 3D-projekti, joka on valmis visualisointiin. Luo 3D-mallista 2D-tekniset suunnitelmat ja lisää mitat, tarrat, tunnisteet, kasvikuvat ja muut merkinnät saadaksesi projektin valmiiksi dokumentoitavaksi. Luo erilaisia asetteluja, kuten asettamalla suunnitelma, kastelu ja mittasuunnitelma, käyttämällä tasonhallintaohjelmaa projektisi järjestämiseen. Luettelotyökalujen avulla voit luoda kasvien, kaupunkikaluste-elementtien, vyöhykkeiden tai maastotoimintojen leikkausten ja täytteiden määrän.

Parametrinen suunnittelu

Automatisoi suunnittelun työnkulut kasvillisuuden, maastojen ja työtekijöiden avulla. Säästä aikaa välttämällä toistuvia tehtäviä, luomalla mukautettuja toimintoja ja testaamalla erilaisia suunnitteluvaihtoehtoja nopeammin. Kaikki tämä saavutetaan Grasshopperilla, joka on visuaalinen ohjelmointiympäristö, joka on saatavana Landscape-versiossa Rhino.

Tuo projekti eloon animoitujen videoiden ja realististen kuvien avulla

Esitä projektisi realistisilla kuvilla, virtuaalikierroksilla ja animoiduilla videoilla. Kävele projektin läpi, pelaa kasvillisuuskauden muutossimulaatiota, ota käyttöön auringonvalon liike, tuulen vaikutus ja kasvien kasvu. Lisäksi voit käyttää haluamaasi renderöintimoottoria, kuten Enscape, Lumion, V-Ray jne.

Useita yhteentoimivuuden tapoja

Lands Designin tukemien useiden tiedostomuotojen avulla voit tuoda ja viedä tiedostoja muiden alustojen kanssa. Monet estokirjastot verkosta ovat yhteensopivia ja ne voidaan helposti integroida projektiisi. Tällä tavalla voit tuoda projektisi virtuaalitodellisuusympäristöön, lähettää sen 3D-tulostimelle tai viedä sen verkkoselaimiin, jotta voit jakaa projektisi muiden kanssa visualisoidaksesi sen heidän omalla laitteellaan.

 

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi ominaisuudet

Projektin järjestäminen

Järjestä projekti layereiden mukaan

Tämän ominaisuuden avulla voit järjestää maisemasuunitelman elementit eri layereihin, jotta voit muokata niitä helpommin, säätää niiden näkyvyyttä ja luoda erilaisia suunitelmia jne.

 

 

 

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

Mukauta työtilan ulkoasua

Käyttäjät voivat muokata työtilaa esittääkseen mallinsa eri näyttötilassa

 

 

 

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

Suunittele 2D piirtotyökaluilla

2D piirtotyökalut ovat yksinkertaisia piirtokokonaisuuksia (viivat, ympyrät, kaaret, monikulmiot, elipsit jne.) niiden avulla voi piirtää alustavat suunittelu linijat nopeasti

 

 

Vaihda 2D/3D tilan välillä

Tämä ominaisuuden avulla voit vaihtaa projektinäytön 2D ja 3D tilojen välillä yhdellä painikkeen napsautuksella.

 

 

 

Muuta kasvien esitystä

Valitse neljästä kasvien esitysmuodosta, korotuksista, käsitteelliset, yksityiskohtaiset ja realistiset

 

 

 

Vapaamuotoinen mallinnus (vain Rhino)

Lands Desing Rhinolle sovelluksella maisema arkkitehdit voivat luoda erittäin hienostuneita malleja.

 

 

 

 

Maasto

Tuo maastotietomalli (DEM tiedosto)

Sen avulla voit saada täydellisen, mallinnetun 3D maaston ääriviivakäyrineen ja tuoda sen satelliittikartasta. Se ei ole koskaan ollut näin helppoa.

 

 

 

Tuo 3D rakennuksia

Skannaa ja tuo 3D rakennuksia mistä päin maailmaa tahansa, tekstruroidun maaston lisäksi.

 

 

 

Tuo digitaalinen korkeusmalli (DEM tiedosto)

Voit tuoda DEM tiedostoja analysoida ja arvioida maiseman ominaisuuksia

 

 

 

Luo maasto pisteistä ja käyristä

Tämän ominaisuuden avulla voit luoda ja muokata maastoa pitämällä datana vain 3D käyrät tai korkeus pisteet.

 

 

 

Muuta maaston ominaisuuksia

Kun maasto on rakennettu, voit säästää sen projektin tarpeisiin yksinkertaisesti muuttamalla sen asetuksia muokkauspaneelista.

 

 

 

Valitse/poista rajat

Suljetun käyrän avulla voit leikata maastoa jotta saat sijaintisi alueen tarkan pinnan.

 

 

 

Lisää uusi muoto

Tämän ominaisuuden avulla voit nopeasti muokata maaston topografiaa lisäämällä ääriviivakäyriä tai 3D pisteitä.

 

 

 

Lisää maastopolku

Vain määrittämällä leveys, kaltevuuskulma ja käyrä voit projektoida reitin tai polun tutkittavan maaston yli.

 

 

 

Leikkaa ja täytä

Tämän ominaisuuden avulla voit mallintaa ja määrittää uuden maaston morfologian maansiirron avulla (leikkaus, täyttö ja rantapenger.)

 

 

 

Lisää reikä

Tämän ominaisuuden avulla voit luoda reikiä uima-altaille, järviä jne maastoon yksinkertaisesti valitsemalla suljetun käyrän.

 

 

 

Jaa maasto

Tämän ominaisuuden avulla voit jakaa maaston eri alojen ja käyttötarkoitusten luomiseksi projektia ohjaavan ajatuksen mukaisesti.

 

 

 

Listaa maansiirto operaatiot

Suunnitelija voi automaattisesti luoda luettelon maastossa tehdyistä toimenpiteistä: jaoista, rei’istä, leikkauksista, täytöistä sekä rantapenkeireistä.

 

 

 

Säädä kohteet maaston mukaan

Projektin kasvillisuus ja muut elementit haivaitsevat maaston ja sijoitetaan atomaattisesti sen pinnan päälle.

 

 

 

Korota käyriä

Ilmoita käyräsarjan korkeusetäisyys ja Lands Desing luo helposti vastaavan maaston.

 

 

 

Laske maansiirtotilavuus

Tämän ominaisuuden avulla voit mitata maaperän määrän sekä täytteissä että kaivannoissa ja rantapenkereissä yksinkertaisesti valitsemalla maaston.

 

 

Kova maisema

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

Lisää parametriset aidat

Tämän ominaisuuden avulla voit luoda aitoja sulkeaksesi tiloja tai koristeellisia aitoja helposti, joissa on loputon määrä mahdollisia malleja.

 

 

 

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

Seinätyökalu

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssin avulla voit luoda kaarevia tai suoria seiniä, reunakiviä ja pensasaitoja koristamaan puutarha alueita tai määrittämään projektin rajat.

 

 

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

Lisää polkuja/teitä

Tämän ominaisuuden avulla voit nopeasti luoda polkuja tai teitä jotka yhdistävät projektin eri osat.

 

 

 

Lisää parametriset portaat

Tämän ominaisuuden avulla voit luoda kaarevia tai suoria parametrisiä portaita, jotka määrittelevät suunnittelun pystysuuntaiset keirtoliikkeet.

 

 

 

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

Lisää lohkoja

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssin avulla voit lisätä kaupunki kalusteiden malleja Land desing kirjastosta tai useiden tiedosto muotojen lohkoja projektillesi.

 

 

Kasvillisuus

Valitse yli 1800+ oikeasta lajista

Tämän ominaisuuden avulla voit saada dynaamisia ja todellisia maisema yhdistelmiä laajalla kasvien kirjastolla 3D esitykseen liittyvillä kasveilla.

 

 

 

Käytä ominaisuussuodatinta

Tämän ominaisuuden avulla voit suodattaa ja muokata lajihaun tuloksia löytääksesi sopivan kasvin.

 

 

 

Mukauta laijisi

Tämä ominaisuus mahdollistaa suunnitelun joustavuuden muokata ja luoda omia kasveja erityisominaisuuksineen ja kausivaihteluun.

 

 

 

Lisää kasveja

Tämän ominaisuuden avulla voit lisätä kasveja yksilöllisesti projektiin lisäämällä yksittäisiä kasveja tai saman tai eri lajin kasvilajeja.

 

 

 

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

Luo metsä

Tämän ominaisuuden avulla voit luoda massoja sekoitettua tai samaa kasvilajia joilla on tietty jakauma tai satunainen muoto.

 

 

 

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

Luo pensasalueita

Tämän ominaisuuden avulla voit automaattisesti lisätä pensaita jotka muodostavat pensasaitoja, kiinteitä massoja tai matriisijakaumaa.

 

 

 

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

Lisää kasvirivi

Tämän ominaisuuden avulla voit luoda kasvirivejä teiden tai polkujen mukaisesti tai suojaaviksi kasvi seinämiksi.

 

 

 

Lisää pohjapeitteet

Tämän ominaisuuden avulla voit lisätä köynnöskasveja tai maapeitteitä suurille alueille, rinteille, kovan pinnan koristeluun tai omalaatuisten reunojen luomiseen.

 

 

Suunnitele vihreät seinät

Lajit, jotka on erityisesti suuniteltu pystysuorien puutarhojen luomiseen, jotka edistävät maisema hankkeen biologista monimuotoisuutta ja kestävyyttä.

 

 

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

Luo muotoonleikattua taidetta

Muunna mikätahansa 3D muoto muotoonleikatuksi taiteeksi

 

 

 

Kasvit joilla on kausiluonteinen edustus

Kasvikirjaston lehtipuut voidaan esittää valitun kauden mukaan eri lehtivärillä, kukkien tai lehtien kanssa tai ilman. Tämän ominaisuuden avulla voit tarkastella hankkeeseen sisältyvän kasvillisuuden kausivaihteluja.

 

 

Käsittele suuria määriä kasveja

Hankkeissa joissa on paljon kasveja, kasvillisuuden realistisen esityksen helpottamiseksi, kasvit esitetään yksinkertaisilla geometrisillä muodoilla. Tällä tekniikalla ei ole vaikutusta lopullisen renderöinnin laatuun.

 

 

Keinokastelu

Aseta sprinklerit

Aseta sprinklerit yksitellen neliön, suorakulmaisen tai kolmion muotoiseksi ja määritä sprinkleri symboli, tyyppi, säde ja pyyhkäisykulma.

 

 

 

Määritä putkistoverkko

Piirrä putkistoverkko olemassa olevista monilinjoista ja määritä niiden poikkileikkauksen halkaisija, paine ja muut yksityiskohdat.

 

 

 

Kasteluaikataulut

Määritä kastelujärjestelmän tiedot, kuten putkiverkon pituus, sprinklerien lukumäärä, tyyppi, pyyhkäisykulmat ja muut tiedot.

 

 

 

Dokumentointi

Luo automaattinen listaus

Tämä ominaisuus tarjoaa automaatiset luettelot kasveista, huonekaluista, maankäytöstä, kasteluelementeistä ja kaavoituksesta vain osoittamalla lisäyskohdan suunitelmaan.

 

 

Päivitä luettelot automaattisesti

Luettelot päivitetään automaattisesti, kun maisemasuunnitelmiin tehdään muutoskia.

 

 

 

Lisää mukautettuja kenttiä (vain Rhino)

Tämän ominaisuuden avulla voi muokata luetteloita lisäämälä tarvittavat kentät projektien ominaisuuksien mukaan.

 

 

 

Vie listasi

Tämän ominaisuuden avulla voit viedä maisemaelementti luettelot exel muodossa myöhempää käsittelyä ja budjetointia varten.

 

 

 

Merkitse kasvit yksittäin tai ryhmissä

Tämän ominaisuuden avulla voit merkitä kasvit jotta voit nopeasti tunnistaa kunkin lajin maisemasuunnitelmissa.

 

 

 

Lisää valokuvia suunnitelmaan

Lajien valokuvat ovat hyödyllisiä elementtejä itstutus suunnitelmaan, joka on maisemasuunittelun tärkein työkalu.

 

 

 

Paikanna objektit

On tärkeää valmistaa suunnitelu erittäin tarkasti, jotta jokainen elementti asetetaan oikein maahan. Lands Desing sisältää olennaisia työkaluja suunitelmien laatimiseen.

 

 

Määritä alueet

Zonify komennon avulla voit määrittää projektin alueita lisäämällä nimikkeellä merkittyjä vyöhykkeitä, jotka kuvaavat nimeä, vyöhyke aluetta, 2D näytön luukkukuvioita ja materiaalia renderöidyille näkymille.

 

 

 

Työskentele paperi ja mallitilan parissa

Tämän ominaisuuden avulla voit koota upeita esityksiä ja esikäsitellä projektin tulostamaan kaikki asia kirjat, valmiina näytettäväksi asiakkaalle.

 

 

 

Visualisointi

Renderöi projektisi

Tämän ominaisuuden avulla voit luoda fotorealistisia kuvia 3D mallista, joka on kekskeinen resurssi maisemointiprojektin dokumentaatiossa.

 

 

 

Muokkaa kuvaa suodattimilla

Tämän ominaisuuden avulla voit korjata renderöinnistä tuotettuja fotorealistisa kuvia käyttämällä kuvasuodattimia jotta saat upeita tehosteita näkymään.

 

 

 

Hyppää virtuaali todellisuuteen

Tämän ominaisuuden avulla voit tutkia, matkustaa ja kokea maisemasuunnitteluja virtuaalisesti, mukaansatempaava kokemus ennen projektin luomista.

 

 

 

Luo animaatioita

Tämän ominaisuuden avulla voit toistaa videon virtuaalisesta panoraama tai animoidusta kävelystä mallin sisällä.

 

 

 

Muuta näkökulmaa

Tämän ominaisuuden avulla voit luoda syvyyden tunteen ja vakuuttavan tilan illuusion vain muuttamalla kameran näkökulmaa

 

 

 

Ota virtuaalinenkeirros

Tämän ominaisuuden avulla voit kävellä projektiin tai lentää sen yli milloin tahansa suunnittelu prosessin aikana. Virtuaalikierroksen avulla voit vierailla työmaalla reaali ajassa ja suoraan Lands Desing ikkunasta.

 

 

 

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

Aurinko animaatio

Tämän ominaisuuden avulla voit tutkia reaaliajassa auringonvaloa ja varjojen projektointia kokopäivän ajan ja miten ne vaikuttavat hankkeeseen sisältyvään kasvillisuuteen.

 

 

 

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

Visualisoi kauden simulaatio

Tämän ominaisuuden avulla voit tarkastella hankkeeseen sisältyvän kasvillisuuden kausivaihteluja, joten voit tutkia suunittelun tilarakennetta ja kasvillisuuden vuosittaista kehitystä.

 

 

 

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

3D tulostus (vain Rhino)

Ota 3D mallisi käsiin! vie malli STL:ään ja lähetä se 3D tulostimeen, jotta veistosluonnostelma on konseptin fyysinen esitys.

 

 

 

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

360º panoraamanäkymät

Luo projektista 360 asteen panoramanäkymiä tietyillä Lands Desing yhteensopivilla renderointimoottoreilla kuten Enscape ja VRay.

Suunnittelu automaatio (vain Rhino)

 

 

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

 

Parametrinen suunnitelu Lands Desing elementillä

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi intergroituu sujuvasti Grasshopperin kanssa, jotta suunnittelija voi automatisoida yksittäisten ja monimutkaisten parametristen objektien, kuten kasvien tai maastojen luomisen ja intergroida ne projektiin.

 

 

 

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

Viite Lands elementit Grasshopperissa

Viittaa kasvillisuuden elementteihin, polkuihin, maastoihin ja muihin esineisiin Grasshopperissa, jotta voit lukea niiden tiedot ja kehittää omia työkaluja parametrisensuunnittelun prosessissa.

 

 

 

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

Yhdista Lands Desing muihin lisäosiin

Grasshopperilla on satoja lisäosia, jotka laajentavat sen ominaisuuksia. Maan elementtejä voidaan yhdistää muihin työkaluihin ja moniin tarkoituksiin: maaston kaltevuus ja korkeusanalyysi, tiedonhallinta jne.

 

 

 

Yhteistyö

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

 

Yhteentoimivuus

Lands Desing tukee laajaa tiedosto muotojen valikoimaa tiedonvaihtoa ja siirtoa varten (yli 40 muotoa Rhino versiossa).

 

 

 

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi

Kelluvat lisenssit

Lands Desing tukee kelluvia lisenssejä (Rhino versiossa) Cloud Zoo tai Rhino Zoo käyttöjärjestelmän avulla, mikä yksinkertaistaa lisenssien jakamista ja koulujen ja ammattikäyttäjien kesken.

 

 

Lands Desing työnkulku

 

Lands Design ja VisualARQ yrityslisenssi