Verkkokauppa

Formfutura Spectrum Color Pigment – väripigmentti

7,50 

Formfutura Spectrum Color Pigment – väripigmentti,
Spectrum Color -pigmenttejä on 29 läpinäkymätöntä väriä, ja ne on hienosäädetty optimaalisen värjäystuloksen saavuttamiseksi FormFutura Spectrum LCD värisekoitus -hartsien kanssa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Formfutura Spectrum Color Pigment - väripigmentti - Jet Black

Formfutura Spectrum Color Pigment – väripigmentti

RAL värikaava

Spectrum-väripigmenttimme on hienosäädetty optimaalisen värjäystuloksen saavuttamiseksi Formfutura Spectrum LCD värisekoitus -hartsien kanssa. Spectrum Color -pigmenttejä on saatavana vaikuttavassa 29 RAL-värin kirjossa. Määriteltyjen RAL-värien valmistusprosessi on erittäin helppo.

Värien hienosäätö soveltamalla Formfutura Spectrum Color Pigment – väripigmentti Spectrum värisekoitus-hartsiin.

  1. Optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi Spectrum Color Pigmenttiä sisältävää injektiopulloa kannattaa ravistaa perusteellisesti noin 15 sekunnin ajan.
  2. Kaada Spectrum väripigmentti Spectrum värisekoitus -hartsipulloon ja varmista, että hartsipullo on suljettu kunnolla.
  3. Pulloa on parasta ravistaa perusteellisesti noin 1 minuutin ajan, jotta varmistetaan, että Spectrum värisekoitus -hartsi sekoittuu optimaalisesti Spectrum väripigmentin kanssa.
  4. Optimaalisen 3D-tulostuskokemuksen saamiseksi on parasta antaa seoksen levätä useita minuutteja, jotta varmistetaan, ettei ilmakuplia enää ole.
  5. Olet nyt luonut korkealuokkaisen ja helposti tulostettavan hartsin vastaavassa RAL-värissä likimääräisesti.
  6. Uudelleenkäyttöä varten on parasta ravistaa värillinen Spectrum LCD värisekoitus-hartsi huolellisesti joka kerta ennen käyttöä.

Voit jopa hienosäätää omia värejäsi sekoittamalla pigmenttejä uuteen väriin. Kaikkia Spectrum väripigmenttejä voidaan yhdistellä halutun värin saavuttamiseksi. Parhaat 3D-tulostustulokset saadaan sekoittamalla 25gr Spectrum väripigmenttiä 1Kg Spectrum värisekoitus-hartsiin. Kun hienosäädät omia värejäsi, on suositeltavaa, että et käytä enempää kuin 25gr (yhdistettyjä) Spectrum väripigmenttejä.

janneja

Valmistajan kotisivut