Verkkokauppa

Formfutura ReForm rApollo

12,00 143,00 

Formfutura ReForm rApollo

Filamentin läpimitta 1.75mm

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Formfutura ReForm rApollo

Formfutura ReForm rApollo

Formfutura ReForm rApollo on todennäköisesti markkinoiden kestävin ASA-pohjainen filamentti. Tämä filamentti on UV- ja säänkestävä, ja siinä yhdistyvät tulostettavuus sekä suuri iskunkestävyys ja hyvä lämmönkestävyys.

Tämä  filamentti on valmistettu kokonaan uusituista materiaaleista. Tämän teknisen filamentin valmistukseen ei käytetä uusia fossiilisia tai neitseellisiä luonnonvaroja. ReForm rApollon koostumus on täsmälleen sama kuin ApolloX:ssamme. Yksi eniten käytetyistä ASA-pohjaisista filamenteista on nyt saatavilla kestävämpänä vaihtoehtona. ReFom rApollo on UV- ja säänkestävä ja yhdistää lujuuden lämmönkestävyyteen. Se tulostaa suurella tarkkuudella ja hienoilla yksityiskohdilla.

ApolloX-profiilit ovat saatavilla Ultimaker Marketplacesta. ApolloX on hyväksytty ja validoitu kumppanimateriaali. ReForm rApollo tulostaa täsmälleen samalla profiililla kuin ApolloX.

ReForm = Kestävä kehitys ↑ + Hinnat ↓
Formfuturan ReForm tarjoaa kestäviä filamentteja, jotka on valmistettu vain uusituista materiaaleista. Olemme pakkaaneet ReForm-filamenttimme kaikkien aikojen kestävimpiin pakkauksiin. Tavoitteemme on vähentää jalanjälkeämme, mutta myös jälleenmyyntihintoja. Kestävyys ja edullisuus voivat kulkea käsi kädessä.

  • Vain uusitut materiaalit, ei käyttämättömiä fossiilisia tai neitseellisiä luonnonvaroja.
  • Kaikki Formfutura-pakkaukset ovat 100 % kierrätettäviä.
  • Rullattu tukeville kierrätetyille ja FSC-sertifioiduille pahvirullille.
  • Pakattu kierrätettyihin ja ilmastoneutraaleihin pahvilaatikoihin.
  • Reform on ensimmäinen filamenttisarja, joka on saatavilla teollisuuskokoisille pahvikeloille.
  • Lyömättömät vähittäishinnat korkealaatuisille ja kestäville filamenteille.

Iso kela pienellä jalanjäljellä
ReForm yhdistää kestävyyden ja kohtuuhintaisuuden huippuluokan filamentiksi. ReForm tuo kestävyyttä sekä pöytä- että suuren mittakaavan 3D-tulostukseen. Kaikki ReForm-filamentit ovat saatavilla viidellä eri pahvikelalla aina 4,5 kg asti!

ReForm on ensimmäinen filamenttisarja, joka on saatavilla teollisuuskokoisille pahvikeloille. FormFutura muuttaa pelin sekä pöytäkoneen että suuren mittakaavan 3D-tulostukseen. Sillä ei ole väliä, tulostatko 0,25 kg:n näyterullilla vai teollisuuskokoisilla 4,5 kg:n keloilla. Olet nyt varma, että filamenttisi tulee pahvikelalla. Tällä pyrimme pitämään jalanjälkemme (ja sinun) mahdollisimman pienenä.

Korkealaatuinen, kestävä ja edullinen
ReForm-filamentti on valmistettu Hollannissa ISO 9001:2015 -standardien mukaisesti.
Tämä 3D-tulostusfilamentti ei ole vain ystävällinen ekosysteemillemme, vaan myös budjettillesi. Kestävän kehityksen ei tarvitse olla korkeampaa vähittäismyyntihintaa. ReForm todistaa olevansa huippuluokkaa, kestävää ja myös erittäin edullista. Uudistetaan lisäainevalmistusta Formfuturan ReFormilla!

Valmistajan kotisivut