Verkkokauppa

Formfutura Arnitel 2045 TPC 500g

54,00 

Formfutura Arnitel 2045 TPC 500g.

Arnitel 2045 on DSM:n erittäin joustava TPC-filamentti, joka on valmistettu 50-prosenttisesti biopohjaisesta raaka-aineesta ja jolla on erinomaiset käsittelyominaisuudet, joustavuus, lujuus ja lämmönkestävyys.

Filamentin läpimitta 1.75mm

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Formfutura Arnitel 2045 TPC 500g

Formfutura Arnitel 2045 TPC 500g

Formfutura DSM Arnitel 2045 TPC – on erittäin joustava TPC (termoplastinen co-polyesteri), jota voidaan käyttää monenlaisissa sovelluksissa urheilusta elektroniikkaan. Se on joustava polymeeri, jolla on erittäin hyvä UV- ja kemiallinen kestävyys verrattuna muihin joustaviin polymeereihin, kuten TPU (termoplastinen uretaani). Arnitel 2045 on ECO-etikettifilamentti, joka on valmistettu 50-prosenttisella biopohjaisella raaka-aineella. Se tuo nopeutta 3D-tulostustuotoksellesi – se latautuu koneelle ja tulostaa kaksi kertaa nopeammin kuin muut TPC:t. Se yhdistää tämän helppokäyttöisen ja nopean tulostuksen korkeilla suorituskykyominaisuuksilla, jotka mahdollistavat erinomainen kerrosten välinen tarttuvuus sen hitaamman kiteytymiskäyttäytymisen vuoksi.

Mahdolliset sovellukset

  • Autoteollisuus, lentoteollisuus, moottoriurheilu – esim. valaisinrungot, putket, pyyhkimet
  • Joustavat työkalut ja elektroniikka
  • Terveydenhuolto – kuten prosteesit, bruksismi lastat
  • Urheilu ja elämäntavat – esim. kenkien välipohjat, suusuojaimet, säärisuojat, silmälasit, korvanapit, älykellot, korut

Formfuturan omat sivut

Yleiset tulostusasetukset*

Suuttimen koko: ≥ 0.25mm Kerroksen korkeus: > 0.1mm * Virtausnopeus: ± 100%
Tulostuslämpötila: ± 220 – 245° C * Tulostusnopeus: Alhainen/Keskitaso* Takaisinveto: Ei
Lämpöpeti: ± 40 – 60° C * Tuulettimen nopeus: 0% Tulostusalusta: Lasi + DimaFix / PET teippi
Kotelollinen tulostin: Suositeltu Lämmitetty tulostuskammio: Ei Kokemustaso: Keskitaso

*)Edellä esitetyt asetukset on tarkoitettu ohjeeksi optimaalisten tulostusasetusten löytämiseksi. Näiden asetusalueiden pitäisi toimia useimmilla tulostimilla, mutta voit kokeilla vapaasti näiden alueiden ulkopuolella, jos se sopii mielestäsi tulostimellesi. On olemassa niin paljon erilaisia tulostimia, suuttimenpäitä ja poikkeus tulostimia, että on erittäin vaikeaa antaa yleistä, kaikille sopivaa asetusta.

*) Ensimmäinen kerros : 100 – 150 % ensimmäisen kerroksen paksuudesta.

*) Arnitel 2045:ttä voidaan käyttää eri suuttimen lämpötilojen kanssa (210-250 °C / 410-482°F). Suositeltava lämpötila kohteen tulostamiseen on 230 °C / 446°F. Homogeenisen sulan aikaansaamiseksi sulan lämpötilan tulisi aina olla yli 200°C / 392°F. Optimaaliset mekaaniset ominaisuudet saavutetaan, kun sulan lämpötila on välillä (210-250 °C / 410-482°F).

*)  Tulostusnopeus: 20 – 50 mm/s (suuttimen maksimituotanto cm3/s).

*) Poista tulostettu kappale tulostusalustalta vasta, kun tulostusalusta on jäähtynyt ympäristön lämpötilaan, sillä muuten tulostettu kappale voi epämuodostua voimakkaasti.

Varastointi ja ilmastointi

Arnitel ID-laadut toimitetaan ilmatiiviissä, kosteudenkestävässä pakkauksessa kosteuspitoisuuden ollessa <0,05 w%.

Toimitetut pakkaukset on pidettävä suljettuina ja vahingoittumattomina, jotta estetään kosteuden imeytyminen ja kontaminaatio. Samasta syystä osittain käytetyt pussit on suljettava ennen uudelleen varastointia. Anna muualla varastoidun materiaalin sopeutua käsittelytilan lämpötilaan pitäen pussi suljettuna. Jotta kosteus ei tiivistyisi filamentteihin, kylmät filamentit on saatettava painotalon huoneenlämpötilaan pitäen pakkaus suljettuna.