Verkkokauppa

Felix Tec tulostusalusta

171,00  137,90  (alv.0%)

Felix Tec tulostusalusta

Tuotetunnus (SKU): 105 127.0 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Felix Tec tulostusalusta

Felix Tec tulostusalusta

Upouusi Tec 4 tulostusalusta on suunniteltu antamaan paras 3D-tulostuspinta Felixillesi. Monta vuotta kokemusta ja suunnittelua johtaa hoikkaan ja vakaaseen tulostusalustaan. Tämä kevyt alumiinilevy on älykkäästi suunniteltu usealla tapaa: silmäänpistävä alustan asettelu on suunniteltu vähentämään käyttämätöntä aluetta ja pitämään rakenne mahdollisen kevyenä. Alustassa on lämpöelementti joka voi lämmittää alustan jopa 90°C:n, tehden vaativien materiaalien tulostamisesta mahdollista.

Felix joustava tulostusalusta

Tec 4 tulostusalusta vaatii tulostamiseen Felixin joustavan tulostusalustan. Tulostusalusta on joustava alunen mikä sallii helpon tulosteen irroittamisen. Joskus tulosteet voivat olla erittäin hyvin kiinni alustassa, tulostusalustan taivuttaminen vapauttaa tulosteen käyttämättä hiveästi voimaa. Integroidut magneetit Tec 4 tulostustalustaan, varmistaa että alustasi pysyy aina paikallaan tulostaessa.

HUOM! Tec 4 tulostusalusta on yhteensopiva vain Felix Tec 4:n tai vanhempien Felixien kanssa joihin on asennettu Tec 4 tulostusalustan päivitys.

Valmistajan kotisivut