Verkkokauppa

Felix 3.0 päivityssetti 4.1een

532,00 621,00 

Felix 3.0 päivityssetti 4.1:een

Huomio: tämä päivityssarja on yhteensopiva vain Felix 3.0:n kanssa.

Upouusi Felix Tec 4-päivitys vie Felixisi aivan uudelle tasolle. Monien vuosien kehitystyö yhdessä omistautuneen yhteisömme kanssa on johtanut 3D-tulostimeen, jossa on räätälöityjä ominaisuuksia ja uusia mahdollisuuksia. Tec 4 -päivitys on harppaus eteenpäin teknologiassa ja paras mahdollinen työkalu, jolla voit luoda suunnitelmiasi tehokkaasti, tehokkaasti ja edullisesti.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Felix 3.0 päivityssetti 4.1:een

Felix 3.0 päivityssetti 4.1een

Integroitu puoliautomaattinen tasaus (ISL)

Yksi Tec 4:n suurimmista saavutuksista on puoliautomaattisen ohjelmistotasoituksen ja Bump-Map-rekisteröinnin integrointi. Tämä uusi ominaisuus takaa täydellisen ensimmäisen kerroksen, mikä on välttämätöntä tulostuksen onnistumisen kannalta. Automaattisen tasauksen ansiosta tulostimesi on toimintavalmis muutamassa minuutissa sen käynnistämisen jälkeen.

Kestävät täysmetalliset tulostuspäät

Tec 4:n merkittävä parannus on täysmetallisten tulostuspäiden integrointi. Täysin uudet kokometalliset suuttimenpäät ovat paljon kulutusta kestävämpiä ja luotettavampia, ja niillä on mahdollista tulostaa kaikenlaisia materiaaleja paljon helpommin.

Uusi rakennusalustakokoonpano + Felix taivutuslevy.

Täysin uusi rakennusalusta tuo lisää mukavuutta tulostimen helppoon esitasoitukseen ja tulostettujen kohteiden poistamiseen Felix taivutuslevyn ansiosta. Taivuta vain levyä ja esine irtoaa.

Nopeampi, parempi, kirkkaampi

Felix Tec 4:ssä on suuri ja kirkas LCD-näyttö. Valikkorakenne on suunniteltu alusta alkaen uudelleen mahdollisimman sujuvan käyttökokemuksen varmistamiseksi.

Vähemmän on enemmän

Muutetun ulkoasun ja taivutuslevyn lisäksi Tec 4-tulostusalusta on 15 % kevyempi kuin Felix 3.1-tulostusalusta. Tämä luo paremman tasapainon tulostimen rungon ja tulostusalustan välille.

Pidä se viileänä

Optimoitu ilmavirtaus parantaa tulosteiden laatua merkittävästi. Parannetun jäähdytyksen ansiosta olemme huomanneet valtavan parannuksen tulostuslaadussa, kun tulostetaan vesiliukoisella materiaalilla (PVA). Myös siltojen ja ylityskohtien luominen on paljon helpompaa tulostaa Tec 4-tuuletuskanavien avulla.

Valokeila

Kirkkaiden Tec 4 LED-valojen avulla voit kätevästi seurata tulostustyötäsi tulostuksen aikana. Tulostamasi kohde loistaa suoraan valokeilassa.