Verkkokauppa

E3D Revo suuttimenkärki

32,00 39,00 

E3D Revo suuttimenkärki

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

E3D Revo suuttimenkärki

E3D Revo suuttimenkärki

Vaihda 3D-tulostimesi suuttimenkärjet alle 60 sekunnissa ilman työkaluja tai lämpökiristystä, käytä vain sormia! Jos voit ruuvata irti hammastahnaputken, voit käyttää E3D Revo suuttimenkärki. Kiinnitä vain yksi Revon kylmäpuolelle ja olet valmis 3D-tulostukseen.

Kokeile vapaasti. Kun suuttimien vaihto on näin helppoa, voit vapaasti kokeilla suuttimien kokoja, joita et ehkä ole käyttänyt aiemmin. Säädä 3D-tulostimesi erittäin hienoja tai paksuja puserrusleveyksiä varten hetkessä. Tulosta suuria objekteja lyhyemmässä ajassa tai pieniä kohteita korkealla resoluutiolla.

Turhautumatta. Jokainen Revo suuttimenkärki on esiasennettu suuttimenkärki ja lämpökatko samassa yksikössä, joten vaarallista lämpökiristystä ei ole eikä virheellisen asennuksen mahdollisuutta. Sano hyvästit turhauttaville suutinpään vuodoille ja nauti luotettavasta 3D-tulostuksesta!

Nopea tunnistaminen. Tunnista suuttimenkärkien koot yhdellä silmäyksellä värikoodatun silikonisukan ansiosta. Lisäksi jokaiseen Revo-suuttimeen on kaiverrettu oma kokonsa helposti luettavilla numeroilla, joten hämmentäviä tunnistusmerkkejä ei tarvitse opetella!

Laajentuva valikoima. Olemme valmiita valmistamaan minkä tahansa kokoisia RapidChange suuttimenkärkiä. Esittelemme lanseerauksen yhteydessä messinkisuuttimet 0,25 mm, 0,4 mm, 0,6 mm ja 0,8 mm, ja monia muita yhteensopivia suuttimenkärkiä seuraa myöhemmin. Kulutusta kestävät ja korkeavirtausversiot ovat jo tiekartallamme ja tulevat seuraamaan ajan myötä.

Huomaa:

Sinun on ehkä säädettävä Z poikkeamaa suuttimenkärkiä vaihtaessasi.

Avainominaisuudet:

  • Materiaali: messinki
  • Läpimitta: 1.75mm
  • Maksimi lämpötila: 300°C

Suuttimenkärjen tietolomake
Suuttimenkärjen tekniset tiedot
Suuttimenkärjen viritys

Valmistajan kotisivut