Verkkokauppa

Dyna-Purge 3D Clean puhdistusfilamentti – 50 tikkua

16,00 

Dyna-Purge 3D Clean puhdistusfilamentti – 50 tikkua

Tuotetunnus (SKU): 27592 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Dyna-Purge 3D Clean puhdistusfilamentti - 50 tikkua

Dyna-Purge 3D Clean puhdistusfilamentti – 50 tikkua

Puhdista 3D-tulostimen suutinpää ja suuttimenkärki Dyna-Purge 3D Cleanilla.

Dyna-Purge 3D Clean on ei-kemiallista, hankaamatonta termoplastista puhdistusyhdistettä, joka on turvallinen sekä käyttäjälle että 3D-tulostimelle.

Nämä 20 cm:n segmentit (halkaisija 1,75 mm tai 2.85mm) on suunniteltu 3D-Fuelin toimesta erityisesti 3D-tulostimia silmällä pitäen, ja ne toimitetaan käyttövalmiina.

Tulostusasetukset

Käytä Dyna-Purge 3D Clean puhdistusfilamenttia 230°C:n lämpötilassa, ellei puhdistettava materiaali vaadi korkeampaa lämpötilaa.

Filamenttitiedot Laatu:

Kaikki 3D-Fuelin 3D-tulostimien filamentit valmistetaan omassa tuotantolaitoksessamme, joka sijaitsee Fargossa, Pohjois-Dakotassa tai Movillessa, Irlannissa (asiakkaan sijainnista riippuen). Meillä on valmistusprosessi täydellisessä valvonnassa, ja voimme varmistaa tasaisen laadun jokaisella kelalla.

Pakkaustiedot:

50 tikkua (1,75 mm tai 2.85mm) 8-tuumaista Dyna-Purge 3D Clean muovifilamenttia saapuu putkessa, jossa on kuivausainepakkaus kosteuden poissa pitämiseksi. Kelat toimitetaan 25 g:n 1,75 mm:n tai 2.85mm keloina.

Testitulostus:

3D-Fuelin testilaboratoriossa on useita eri merkkien 3D-tulostimia, kuten Raise3D, MakerBot, LulzBot, FlashForge ja muut. Me 3D-tulostamme sen, mitä valmistamme, varmistaaksemme, että filamenttimme tarjoaa parasta mahdollista laatua.

Valmistajan kotisivut